02/08/2023

Cum să găsești melodiile, artiștii și multe altele preferate

Pe măsură ce intrăm în ultima lună a anului, Spotify și-a lansat mult așteptatul Wrapped 2022 pentru ascultătorii din întreaga lume. Spotify Wrapped 2022 vine pe urmele Apple Music Replay 2022 și vă oferă o privire de ansamblu detaliată asupra obiceiurilor dvs. de ascultare din acest an. Așadar, dacă ați așteptat să aflați dacă BTS a ajuns în fruntea listei dvs. de redare sau dacă sunteți un adevărat Swiftie, acum este momentul adevărului. În acest articol, vă vom explica cum puteți vizualiza rezumatul Spotify Wrapped 2022. Să aflăm ce îți rezervă Spotify Wrapped în 2022.

Vizualizați Spotify Wrapped 2022

Spre deosebire de Apple Music, Spotify Wrapped 2022 prezintă o interfață elegantă, asemănătoare unei povești. Ca în fiecare an, vei cunoaște artiștii tăi de top, cele mai multe melodii transmise în flux și genurile tale preferate. Dar în acest an, Spotify a introdus două funcții noi – Audio Day (cum a evoluat gustul muzical pe parcursul zilei) și Listening Personality (cum ar fi personalitățile MBTI). Am detaliat toate acestea și multe altele mai jos, așa că haideți să descoperim:

Găsiți Spotify Wrapped 2022 pe mobil (Android și iOS)

Doriți să vedeți rezumatul Spotify Wrapped și să găsiți cel mai ascultat artist? Urmați pașii de mai jos pentru a găsi Spotify Wrapped 2022 pe iPhone sau pe telefonul dvs. Android:

  Cum să creezi rapid o notă pe iPhone sau iPad

1. Deschideți aplicația Spotify și ar trebui să vedeți o etichetă „#SpotifyWrapped” împreună cu caruselul „Anul 2022 în revizuire” plasat pe pagina de pornire.

2. Dacă, dintr-un motiv oarecare, nu vedeți secțiunea Spotify Wrapped pe pagina de pornire, mergeți la fila „Căutare” din bara de navigare de jos. Aici, veți găsi poveștile „În 2022 Wrapped” și secțiunea „2022 Wrapped” pe pagina de căutare în sine.

3. Am vizualizat rezumatul Spotify Wrapped atât pe dispozitivele noastre Android, cât și pe iOS. Iar cele mai importante pentru mine au fost tipurile de personalitate de ascultare nou adăugate, pe care le-am explicat în detaliu mai jos. Potrivit Spotify, sunt un aventurier, mereu în căutare de muzică și artiști noi.

4. În cele din urmă, dacă doriți să arătați cum arată rezumatul Spotify Wrapped 2022, puteți partaja o recapitulare prietenilor pe Instagram Stories, Snapchat și alte aplicații și site-uri web de social media. De asemenea, puteți alege să descărcați imaginea de sfârșit de an pe dispozitiv.

Găsiți Spotify Wrapped 2022 pe desktop

Folosești aplicația desktop Spotify pe Windows, Mac sau Linux pentru poftele tale muzicale? Dacă da, ai fi dezamăgit să știi că nu poți vedea rezumatul Spotify Wrapped 2022 în aplicația desktop. De asemenea, Spotify distribuie un www.spotify.com/wrapped link, dar nici acesta nu vă permite să vedeți recapitularea. Va trebui să descărcați Android și aplicații iOS pentru a găsi informațiile dvs. Wrapped 2022.

Găsește-ți personalitatea care ascultă cu Spotify Wrapped 2022

Pe lângă recapitularea obișnuită a melodiilor și artiștilor tăi preferați sau a minutelor petrecute ascultând muzică pe Spotify, gigantul de streaming atribuie, de asemenea, o „Personalitate de ascultare” utilizatorilor săi. În Spotify Wrapped 2022, vei vedea una dintre cele 16 personalități care ascultă, care ți-au definit obiceiurile de ascultare a muzicii. Am enumerat toate tipurile de personalitate care ascultă Spotify chiar aici:

  Cum m-a ajutat testul ADN al 23andMe să dezleg o familie secretă

Lista cu 16 tipuri de personalitate:

 • Aventurier (ENVU)
 • Adoptorul timpuriu (ENVC)
 • Deep Diver (FTVU)
 • Devotul (FNLU)
 • The Replayer (FTLU)
 • Cunoscător (FTLC)
 • The Maverick (ETLU)
 • Fan Clubber (FNVC)
 • Carta de top (ETLC)
 • Entuziastul (FNLC)
 • Călător în timp (ETVU)
 • Muzicolog (ETVC)
 • Nomadul (ENLU)
 • The Voyager (ENLC)
 • Jukeboxer (FTVC)
 • Specialistul (FNVU)

Trăsături de personalitate:

 • E – Explorare
 • N -Noutate
 • V – Varietate
 • U – Unicitate
 • C – comunalitate
 • F – Familiaritate
 • T – Atemporalitate
 • L – Loialitate

Dacă doriți să aflați în detaliu despre tipurile de personalitate care ascultă în Wrapped 2022, urmați acest lucru link către site-ul oficial. Nu descrie și compară fiecare trăsătură de personalitate, ci detaliază și ceea ce spune fiecare personalitate care ascultă despre tine.

Întrebări frecvente despre Spotify Wrapped

Cum găsesc melodia mea cea mai ascultată pe Spotify?

Pentru a revedea melodiile tale cele mai ascultate în 2022, poți să mergi la Căutare -> 2022 Wrapped -> Cele mai bune melodii 2022 pentru a asculta melodiile tale cele mai ascultate în acest an.

Spotify Wrapped 2022 nu apare pentru mine. De ce?

Ar putea exista două motive pentru care Spotify Wrapped 2022 nu vă apare. În primul rând, nu ai ascultat suficientă muzică pentru ca Spotify să-ți compila datele și să prezinte videoclipul Wrapped. În al doilea rând, funcția Spotify Wrapped 2022 se lansează la nivel global și ar trebui să vă ajungă în câteva zile.

Poți să te uiți la Spotify Wrapped din trecut?

Deși nu puteți reda caruselul Spotify Wrapped, asemănător cu povestea din anii trecuți, puteți asculta în orice moment cele mai bune 100 de melodii din lista de redare Wrapped din anii anteriori.

  Cum să utilizați controlerul Xbox 360 pe Dolphin Emulator

Verificați Spotify Wrapped 2022

Așa că da, așa poți să vezi rezumatul Spotify Wrapped 2022 pe iPhone și pe telefonul tău Android. Gigantul de streaming a reușit încă o dată execuția, dar ne-ar fi plăcut să vedem videoclipul recapitulativ și pe aplicațiile desktop/web. Puteți asculta numai cele mai bune 100 de melodii pentru lista de redare din 2022 în aplicația desktop. Totuși, este grozav să vezi o recapitulare a modului în care cineva consumă muzică, se întâlnește cu artiști noi și se îndrăgostește de piese noi în fiecare an. Ce melodie ai ascultat repetat anul acesta? A fost Swim by Chase Atlantic pentru mine. Distribuie melodiile și artiștii tăi preferați în comentariile de mai jos.

x