Cum să faci un site web de pe telefonul tău

Multe persoane conectate la Internet au doar un smartphone, fără computer personal. În timp ce unele biblioteci și cafenele internet oferă acces gratuit la computer, este mai ușor atunci când aveți acces la instrumentele de care aveți nevoie în orice moment. Dacă doriți să începeți un site web, serviciile despre care vom vorbi aici au aplicații web mobile complet funcționale, care vă permit să vă construiți, să publicați și să editați site-ul complet de pe telefon.

Partea bună despre a face totul online este că munca dvs. este salvată cu serviciul pe care îl utilizați, așa că dacă aveți nevoie să faceți modificări mai detaliate pe un computer public, vă puteți conecta la contul dvs. și puteți continua să lucrați.

Hai tăticu

a lui GoDaddy Creatorul de site-uri web funcționează direct de pe site-ul lor. Au multe teme disponibile – pe care le puteți edita liber în fiecare parte – și au previzualizări pentru versiunile mobile și desktop ale site-ului. Nu vă așteptați la o personalizare completă sau la o experiență mobilă excepțională, dar este destul de ușor să vă faceți site-ul să arate așa cum doriți, cu unele modificări.

Puteți edita fiecare element pentru a schimba stilul, puteți adăuga noi secțiuni la fiecare pagină și puteți configura mai multe pagini cu o bară de meniu în partea de sus.

Au chiar și o soluție de blog destul de simplă pentru actualizarea cu ușurință a conținutului, care poate fi pusă pe o pagină separată.

  10 moduri în care creatorii de conținut pot folosi serviciile de imprimare Canva

WordPress

WordPress este regele blogurilor online, perfect pentru site-urile care au nevoie de conținut actualizat în mod regulat și au și un editor mobil. Tema implicită este de bază și curată, dar poate fi personalizată sau înlocuită cu orice altă temă WordPress. Gestionarea paginilor este ușoară, iar editorul de postări este destul de caracteristic pentru o aplicație mobilă.

Publicarea site-ului dvs. este, de asemenea, ușoară; am creat și rulat un blog de bază în mai puțin de zece minute.

Oferă găzduire gratuită de bază și un domeniu .wordpress.com gratuit. Site-ul gratuit va fi marca WordPress. Plata pentru un plan elimină acea marcă și îți oferă un domeniu premium.

Weebly

a lui Weebly Editorul mobil folosește o aplicație nativă pe care o puteți descărca din aplicație sau din Magazinul Google Play, ceea ce înseamnă că vă puteți edita site-ul web în timp ce sunteți offline și apoi publicați modificările când reveniți online. Acestea se concentrează pe comerțul electronic și sunt gratuite pentru site-urile de bază, dar vă solicită să plătiți lunar dacă doriți să vindeți produse pe site-ul dvs.

Credite foto: Kostenko Maxim/Shutterstock