02/09/2023

Cum să faci o listă de prieteni apropiați pe Instagram

Majoritatea oamenilor folosesc Instagram, iar celor care rămân activi social le place să-și posteze evenimentele de zi cu zi pe IG. Nu contează cât de bune sau rele ar putea fi. Dar unii utilizatori sunt puțin timizi, dar totuși doresc să fie pe rețelele de socializare și nu doresc să împărtășească evenimentele lor lumii. De asemenea, doresc ca doar câțiva oameni să știe despre asta, ca doar adepții lor. Pentru astfel de utilizatori care nu sunt foarte confortabili și doresc să-și împărtășească evenimentele doar cu câțiva pentru astfel de utilizatori, Instagram are opțiunea Prieteni apropiați. Prieteni apropiați pe Instagram este o funcție care vă permite să adăugați sau să eliminați persoane din lista de prieteni apropiați. Și atunci când distribuiți orice poveste sau film, puteți alege să o împărtășiți numai celor care se află în lista de prieteni apropiați, deoarece nicio altă persoană din afara listei nu va ști despre asta. Acest articol vă va ghida în pași despre cum să faceți o listă de prieteni apropiați pe Instagram și să adăugați prieteni la ea. De asemenea, te va ajuta să știi ce înseamnă când cineva te adaugă prietenilor apropiați de pe Instagram și cum să adaugi prieteni pe lista ta. Deci, dacă vrei să știi dacă poți avea mai multe liste de prieteni apropiați pe Instagram sau nu, continuă să citești!

Cum să faci o listă de prieteni apropiați pe Instagram

Pentru a utiliza funcția Prieteni apropiați, nu trebuie să o activați. Este activat implicit în aplicația Instagram. Trebuie doar să-ți adaugi prietenii la această listă. Pentru a afla mai multe despre ce este de fapt lista de prieteni apropiați și cum funcționează cu toate beneficiile utilizării acesteia, acest articol vă va ajuta în acest sens. Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică cum să vă faceți prieteni apropiați pe Instagram în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

Ce este o listă de prieteni apropiați pe Instagram?

O listă de prieteni apropiați pe Instagram este o listă de oameni care sunt foarte speciali pentru unii utilizatori, iar utilizatorul dorește să împărtășească câteva amintiri sau evenimente speciale pe Instagram doar cu acești prieteni. Fiecare utilizator de pe Instagram are opțiunea prietenilor apropiați, care este creată implicit, dar goală. Puteți adăuga alți utilizatori la acesta sau ștergeți utilizatorii din acea listă. Puteți adăuga pe oricine la lista de prieteni apropiați; poate fi persoana pe care o urmărești sau persoana pe care nu o urmărești. Prietenii tăi apropiați de pe Instagram pot fi vizualizați și gestionați doar de tine și nimeni altcineva nu-i poate accesa din profilul lor. Deci, asta înseamnă o listă de prieteni apropiați pe IG.

  Cum să ștergeți istoricul apelurilor Instagram

Ce înseamnă când cineva te adaugă pe lista de prieteni apropiați?

Când cineva te adaugă pe lista de prieteni apropiați, înseamnă că tu ești persoana care îi este cel mai bun prieten sau persoana cu care vrea să împărtășească anumite amintiri sau evenimente ascunzându-se de ceilalți. Oricine poate crea o listă de prieteni apropiați pe Instagram, care poate conține fie o persoană, fie orice număr de persoane. Numai tu poți să-ți controlezi lista de prieteni apropiați, să adaugi câte persoane vrei și să-i eliminați dacă este necesar. Eliminarea pe cineva din lista de prieteni apropiați nu îl elimină din lista de urmăritori sau nu îi mai urmăriți. Înseamnă pur și simplu că nu mai sunt pe lista ta de prieteni apropiați. Este ceea ce înseamnă când cineva te adaugă la lista de prieteni apropiați și te elimină din ea.

Prietenii apropiați de pe Instagram știu că sunt prieteni apropiați?

Da, doar printr-un singur scenariu poți afla dacă ești sau nu pe lista de prieteni apropiați pe Instagram a cuiva. Deoarece Instagram nu anunță utilizatorii când sunt adăugați la lista de prieteni apropiați sau șterși din lista de prieteni apropiați de pe Instagram, există o singură modalitate de a afla despre asta. Îl poți învăța prin povești sau role pe care utilizatorul le postează pe Instagram. Să presupunem că sunteți în lista de prieteni apropiați ai unui utilizator de Instagram, să spunem că prietenul dvs. și, ori de câte ori prietenul dvs. postează orice poveste sau Reel și o distribuie numai prietenilor apropiați, toți utilizatorii care se află în listele de prieteni apropiați vor putea vezi inelul exterior de culoare verde de pe povestea prietenului tău în fila Povestea. Pentru că inelul exterior de culoare verde al poveștii indică faptul că persoana respectivă a distribuit povestea sau bobina doar cu cei care se află pe lista prietenilor apropiați de pe Instagram.

Vă puteți alătura listei de prieteni apropiați a cuiva pe Instagram?

Nu, nu te poți alătura listei de prieteni apropiați a cuiva pe IG pe cont propriu. Insta nu creează o listă de prieteni apropiați; oferă utilizatorilor doar funcția Prieteni apropiați. Depinde de utilizatorul care își gestionează lista de prieteni apropiați. Îți poți crea propria listă de prieteni apropiați pe Instagram și nimeni, în afară de tine, nu o poate vedea sau edita. Nu există criterii la care, dacă te califica, poți fi pe lista de prieteni apropiați a cuiva. Depinde în totalitate de persoana care o gestionează. Acum s-ar putea să știți dacă vă puteți alătura listei de prieteni apropiați a cuiva pe IG sau nu.

  Cum să controlezi cine poate comenta postările tale de pe Instagram

Cum să faci o listă de prieteni apropiați pe Instagram și să adaugi prieteni?

Pentru a face o listă de prieteni apropiați și pentru a adăuga prieteni, trebuie doar să urmați acești pași:

1. Lansați aplicația Instagram pe dvs Android și iOS dispozitive.

2. Atingeți fila Profil din colțul din dreapta jos al ecranului.

3. Atingeți pictograma hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.

4. Atingeți opțiunea Prieteni apropiați din meniul pop-up.

5. Apăsați pe bara de căutare și căutați numele de utilizator dorit.

6. Selectați profilul și apăsați pe opțiunea Terminat pentru a adăuga acea persoană la lista de prieteni apropiați de pe IG.

Iată cum puteți face o listă de prieteni apropiați pe Instagram și să adăugați prieteni la lista de prieteni apropiați de pe Instagram.

Cum să eliminați persoanele din lista de prieteni apropiați?

Pentru a ști cum să eliminați persoane din lista de prieteni apropiați de pe IG, trebuie doar să urmați pașii menționați mai jos:

Notă: asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune a aplicației Instagram.

1. Deschideți aplicația Instagram și atingeți fila Profil din colțul din dreapta jos al ecranului.

2. Atingeți pictograma hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Atingeți opțiunea Prieteni apropiați din meniul pop-up.

4. Apăsați pe profilul dorit selectat pentru a-l deselecta și a-l elimina din listă.

5. Atingeți Terminat pentru a confirma procesul.

Iată cum puteți elimina persoane din lista de prieteni apropiați de pe Insta.

Câți prieteni apropiați poți avea pe Instagram?

Puteți adăuga oricât de mulți prieteni apropiați doriți, deoarece nu există limită pentru adăugarea de prieteni apropiați. Poți să adaugi doar persoane din lista ta de urmăritori sau din următoarea listă prietenilor tăi apropiați de pe Instagram. Așa cum adăugați persoane, le puteți elimina și din lista de prieteni apropiați. Și toate aceste operațiuni se fac fără a anunța utilizatorii care au fost adăugați sau eliminați. Sunteți singura persoană care poate vizualiza lista prietenilor apropiați și o poate gestiona, și nimeni altcineva. Acum, știi câți prieteni apropiați poți avea pe Instagram.

Cum să știi dacă ești pe lista de prieteni apropiați a cuiva?

Nu vei primi notificare când cineva te adaugă la lista de prieteni apropiați pe Insta. Deci, pentru a ști dacă sunteți sau nu pe lista de prieteni apropiați a cuiva, urmați acești pași:

  Cum să ascundeți aprecierile pe Instagram

1. Deschideți aplicația Instagram pe dispozitivul dvs.

2. Localizează povestea cu un cerc verde în jurul ei. Dacă inelul exterior este de culoare verde, înseamnă că te afli pe lista de prieteni apropiați a acelei persoane.

Notă: inelul exterior al poveștii de culoare verde va apărea numai atunci când persoana își împărtășește povestea prietenilor apropiați.

Acesta este modul în care poți ști dacă ești sau nu pe lista de prieteni apropiați a cuiva pe IG.

Puteți avea mai multe liste de prieteni apropiați pe Instagram?

Nu, nu puteți avea mai multe liste de prieteni apropiați pe Instagram. Puteți avea mai mulți prieteni apropiați IG și puteți avea, de asemenea, mai multe liste de prieteni pe Instagram, cum ar fi favorite și prieteni apropiați. Dar tu și nimeni de pe Instagram nu poți face mai multe liste de prieteni apropiați. Există o singură listă de prieteni apropiați pe Insta și, dacă doriți, puteți adăuga sau elimina oricând pe oricine din lista dvs. Lista de prieteni apropiați îi conține pe cei care vă sunt cei mai apropiați și dragi și doriți să împărtășiți unele postări, povești sau Reels doar cu ei și nu cu alți urmăritori ai tăi pe IG.

Puteți vedea prietenii apropiați ai cuiva pe Instagram?

Nu, nu poți vedea prietenii apropiați ai cuiva pe IG. Puteți vedea lista de prieteni apropiați pe IG numai prin contul dvs. IG. Deoarece nu puteți vedea lista de prieteni apropiați a cuiva, nu puteți spune dacă sunteți sau nu pe aceeași listă. Când cineva de pe Instagram te adaugă la lista de prieteni apropiați sau te elimină din lista de prieteni apropiați, nu vei fi notificat că persoana respectivă te-a adăugat ca prieten apropiat. Și, deoarece nu primiți notificare, nu veți putea determina dacă sunteți sau nu pe lista de prieteni apropiați.

***

Sperăm că ați învățat cum să vă alăturați prietenilor apropiați pe Instagram. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce subiect doriți să aflați în următorul nostru articol.

x