Cum să eliminați videoclipurile fotosensibile din fluxul dvs. TikTok

Dacă aveți o dizabilitate care este sensibilă la efectele stroboscopice și intermitente, puteți dezactiva videoclipurile fotosensibile pe TikTok.

Parcurgeți TikTok pentru a vă distra, dar nu este distractiv când anumite videoclipuri vă pot afecta sănătatea. Videoclipurile stroboscopice și intermitente sunt obișnuite într-o aplicație bazată pe video precum TikTok, dar vestea bună este că le puteți bloca pentru a le evita cu totul.

Iată cum puteți filtra videoclipurile fotosensibile din feedul dvs. TikTok.

Cum să eliminați videoclipurile fotosensibile de pe TikTok utilizând butonul Omite toate

Unii oameni ar argumenta că videoclipurile fotosensibile sunt unul dintre motivele pentru care TikTok este rău pentru tine. Dar există speranță pentru că pot fi îndepărtate cu ușurință. Prima soluție pentru a evita conținutul fotosensibil pe TikTok este să îl abordați în feed.

Când întâlniți un videoclip fotosensibil pentru prima dată, TikTok vă va avertiza și vă va prezenta două opțiuni: Vizionați videoclipul și Omiteți tot. Atingeți această din urmă opțiune pentru a opri TikTok să vă arate acest tip de conținut în viitor.

Cum să eliminați videoclipurile fotosensibile de pe TikTok utilizând setările de accesibilitate

Ce faci când nu ai întâlnit avertismentul de conținut menționat mai sus? Din fericire, nu trebuie să așteptați până când întâlniți un videoclip declanșator; poți bloca videoclipurile fotosensibile în setările TikTok.

Este soluția mai rapidă pentru blocarea videoclipurilor fotosensibile pentru a vă îmbunătăți experiența.

  Există o versiune pentru copii de TikTok?

Iată cum să o faci:

 • Deschideți aplicația TikTok pe telefon și atingeți Profil.
 • Apăsați meniul cu trei bare din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea Setări și confidențialitate.
 • Pe iOS, atingeți Afișare și activați Eliminarea videoclipurilor fotosensibile. (Dacă comutatorul este gri, setarea este dezactivată. Atingerea acesteia va deveni albastră și va activa setarea.)
 • Pe Android, derulați în jos la Accesibilitate și comutați pe Eliminați videoclipurile fotosensibile.
 • Acum poți fi sigur că nu vei întâlni videoclipuri care pot declanșa epilepsie fotosensibilă pe TikTok.

  Opțiunea de a elimina videoclipurile fotosensibile este una dintre multiplele funcții de accesibilitate disponibile pe TikTok. Există, de asemenea, o opțiune de a activa subtitrările atunci când vizionați videoclipuri pe TikTok. Acest lucru asigură că persoanele surde sau cu probleme de auz nu sunt excluse.

  Faceți-vă TikTok mai sigur pentru a naviga

  Dacă aveți o dizabilitate care poate fi declanșată de lumini intermitente sau stroboscopice, știți direct cât de important este să vă adaptați experiențele pe rețelele sociale pentru o vizionare sigură și confortabilă. TikTok vă găzduiește, oferindu-vă opțiunea de a evita declanșarea videoclipurilor. Dezactivează videoclipurile fotosensibile pe TikTok pentru a-ți personaliza experiența în aplicație.