Cum să eliminați sau să instalați o cartelă SIM pe un iPhone

Fiecare iPhone are un slot pentru card SIM pe partea dreaptă. Acel slot găzduiește o tavă care ține cartela SIM a iPhone-ului tău. Acea cartelă SIM vă permite telefonului să se conecteze la operatorul dvs., astfel încât să puteți crea și obține date mobile.

S-ar putea să nu fie nevoie să accesați cartela SIM dacă v-ați cumpărat iPhone-ul cu unul preinstalat de la operator. Cu toate acestea, dacă cumpărați un telefon deblocat și fără SIM, sau cumpărați folosit, va trebui să vă familiarizați cu ce este o cartelă SIM și cum să schimbați una.

Din fericire, accesarea tăvii pentru cartela SIM a unui iPhone nu este complicată, dar veți avea nevoie de trei lucruri înainte de a începe.

Un iPhone (evident)
Cartela SIM pe care doriți să o instalați
Un instrument pentru a introduce în partea laterală a iPhone-ului pentru a scoate tava SIM

Acel final poate fi puțin complicat. În funcție de iPhone pe care îl aveți, este posibil să existe un instrument de îndepărtare a cartelei SIM în cutie. Dacă există, ești gata să pleci. Dacă nu, ei sunt prost-ieftin pe Amazon, dar puteți folosi și o agrafă desfășurată, un ac sau aproape orice altceva care este subțire și ascuțit. Încearcă doar să nu te înjunghii în timp ce mergi.

După ce aveți instrumentul de îndepărtare a cartelei SIM (sau un proxy), introduceți-l în orificiul mic care face parte din tava SIM. Ar trebui să simți o oarecare rezistență și trebuie să treci puțin peste asta. Dacă este prima dată când faci asta, s-ar putea să te pară puțin ciudat, dar trebuie să exerciți un pic de forță pentru a scoate tava. Odată ce faci asta, tava va începe să se ejecteze și tot ce trebuie să faci în acel moment este să o tragi până la capăt.

  7 sfaturi pentru a face web-ul mai lizibil pe un iPhone

Odată ce tava este scoasă, scoateți orice cartelă SIM preexistentă și instalați-o pe cea nouă. Asigurați-vă că îl aveți în modul corect, folosind colțurile crestate ca ghid. Odată ce cardul este instalat în tavă, reintroduceți totul în iPhone, asigurându-vă că orificiul pentru știft este aliniat cu orificiul din telefon așa cum o faceți.

După finalizarea instalării cardului, acesta ar trebui să fie recunoscut de iPhone fără ca dispozitivul să fie repornit. Dacă nu, încercați să activați și să dezactivați modul Avion sau reporniți complet iPhone-ul. Asta ar trebui să te pună în funcțiune.