08/18/2022

Cum să editați dispozițiile Bitmoji în Snapchat

Snapchat vă permite să adăugați propria fotografie la snapcode. Puteți renunța la imagine, dar asta vă lasă snapcode gol, cu doar fantoma albă în mijloc. Actualizarea recentă a Snapchat a schimbat asta. Dacă ați creat un avatar bitmoji pentru contul dvs. Snapchat, acesta este adăugat automat la codul dvs. snap dacă nu aveți o fotografie de profil. De asemenea, puteți edita stările bitmoji în Snapchat.

Editați dispozițiile Bitmoji în Snapchat

Asigurați-vă că ați creat un avatar bitmoji pentru contul dvs. Snapchat. Deschide Snapchat și atinge bitmoji din stânga sus. Pe ecranul profilului, atingeți „Editați Bitmoji” în stânga sus. Aceasta vă va duce la ecranul Bitmoji. Atinge „Schimbă-mi selfie-ul Bitmoji”.

Pe următorul ecran, selectați starea de spirit pe care doriți să o setați pentru bitmoji și atingeți „Terminat” în partea de jos. Bitmoji-ul tău se va actualiza automat.

CITURI ÎNLEGATE: Cel mai bun VPN pentru a debloca Snapchat oriunde.

Aceasta este o nouă funcție Snapchat, așa că va trebui să actualizați aplicația pentru a o obține. Dacă aveți propria imagine adăugată la codul dvs. snap, va trebui să o eliminați pentru a adăuga avatarul bitmoji la ea.

Eliminați fotografia de profil din Snapchat

Deschide Snapchat. Atingeți pictograma fantomă sau bitmoji din stânga sus a ecranului de start. Aceasta vă va duce la ecranul profilului dvs. Atingeți-vă snapcode. Pe ecranul snapcode, atingeți butonul săgeată inversă din dreapta butonului de capturare. Snapchat vă va confirma dacă doriți să vă eliminați fotografia de profil. Atingeți „Eliminați” și ați terminat.

Snapchat vă va adăuga imediat avatarul bitmoji la snapcode, dacă ați creat unul.

  Cum să-ți dai seama dacă cineva și-a șters contul Snapchat

Ar trebui să vă avertizăm că, la fel ca toate funcțiile Snapchat noi, și aceasta se lansează treptat pentru utilizatorii din întreaga lume. Înainte de a vă elimina fotografia de profil din Snapchat, verificați dacă va fi înlocuită cu avatarul bitmoji.

Pentru a verifica acest lucru, atingeți avatarul bitmoji din partea stângă sus a ecranului profilului. Dacă vedeți opțiunea „Editați selfie-ul meu Bitmoji” pe ecranul Bitmoji, atunci funcția a fost lansată în contul dvs. Dacă nu vedeți această opțiune, atunci Snapchat nu va adăuga avatarul dvs. bitmoji la codul dvs. snap.

Soluția în acest caz este să așteptați. Funcțiile Snapchat nu durează foarte mult pentru a fi lansate în întreaga lume. Este doar o chestiune de timp până când îl obții. Cel mult, trebuie să așteptați doar o săptămână. Asigurați-vă că ați actualizat aplicația, desigur și că aveți un avatar bitmoji configurat și conectat la contul dvs. Snapchat.