12/05/2022

Cum să dezactivezi chitanțele de citire pe Instagram

Rețelele de socializare au devenit cea mai importantă parte a vieții noastre, iar Instagram, în special, este cea mai utilizată platformă de rețea. Toată lumea este conectată cu o singură platformă, de la celebrități la prietenii tăi până la străini întâmplători. Puteți trimite mesaje oricui, la fel și ei! Au dispărut vremurile în care puteai trimite un mesaj cuiva și nu știi dacă a citit mesajul. Acum oamenii se așteaptă să răspunzi sau să reacționezi instantaneu la mesajele/postările/bobinele/povestirile/meme-urile pe care ți le trimite celălalt utilizator. Dar, de cele mai multe ori, nu ai chef să le răspunzi imediat și ești doar curios să știi ce au trimis. Și trebuie să găsești în continuare modalități de a dezactiva chitanțele de citire pe Instagram. Nu vă faceți griji; te avem acoperit! Vă vom spune ce sunt confirmările de citit și cum să dezactivați confirmările de citire Instagram și să citiți mesajele Instagram fără a fi văzut.

Cum să dezactivezi chitanțele de citire pe Instagram

Veți afla cum puteți dezactiva chitanțele de citire pe Instagram mai departe în acest articol. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre el în detaliu.

Ce sunt chitanțele de citire?

Mesageria directă pe Instagram este una dintre cele mai comune și preferate modalități de a comunica cu oamenii în zilele noastre. Instagram vă permite să nu trimiteți text și menține conversația prin trimiterea de meme-uri, role și postări. Când distribuiți sau trimiteți mesaje pe Instagram, anticipați răspunsuri rapide și instantanee în speranța de a obține reacția pe care o doriți de la persoana respectivă sau, uneori, preferați să lăsați unele mesaje la citire și să nu le răspundeți instantaneu și să vă luați timp pentru a răspunde.

  Cum să sortați comentariile Instagram

Dar Instagram înțelege urgența și anticiparea pe care dumneavoastră sau expeditorul le-ați putea avea, acesta este motivul pentru care au introdus confirmările de citire. Afișează persoana care trimite mesajul când ați citit mesajul.

Cum să dezactivezi chitanțele de citire Instagram?

Bine, știm că ai venit aici în căutarea unei soluții pentru a înșela oamenii să creadă că nu ai citit mesajul pentru că nu le arată când știi cu viclenie deja ce ți-au trimis mesaje sau ce ți-au împărtășit. De cele mai multe ori, străinii îți trimit mesaje, iar când deschizi chat-ul și citești mesaje Instagram fără să fii văzut. Când nu răspundeți, ei ajung să afle despre asta și vă deranjează că nu le trimiteți mesaje înapoi până când nu sunteți frustrat de ei și îi blocați.

Ne pare rău să vă spunem că nu există o soluție permanentă pentru dezactivarea confirmărilor de citire, dar suntem aici pentru a vă împărtăși metodele noastre de soluționare. S-ar putea să nu dezactiveze complet confirmările de citire pe Instagram, dar cu siguranță vă vor ajuta să câștigați ceva timp înainte de a trebui să trimiteți mesajul înapoi expeditorului mesajului.

Citiți metodele de mai jos pentru a dezactiva temporar chitanțele de citire pe Instagram și vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs

Metoda 1: Restricționați contul IG

Restricționarea unui cont înseamnă practic că nu-l blocați și nu vă împiedicați de la anumite activități din contul dvs. Persoana pe care o restricționezi nu poate vedea confirmările citite, iar dacă comentează postările tale, doar tu și acea persoană restricționată le poți vedea.

Pentru a restricționa pe cineva din profilul dvs., urmați pașii de mai jos:

Notă: Pentru ambele Android și iOS utilizatorii Instagram.

1. Deschideți aplicația Instagram pe telefon.

2. Apăsați pe fila Profil.

3. Din ecranul profilului, apăsați pe Urmărire.

4. Căutați contul dorit pe care doriți să-l restricționați și apăsați pe rezultatul dorit.

5. Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

6. Apăsați pe Restricționați pentru a restricționa persoana.

Procesul de restricționare a unui cont Instagram este același ca mai sus pentru utilizatorii Instagram lite.

  Cum să găsești un Sugar Daddy pe Instagram

Metoda 2: Activați modul Avion și deconectați-vă

Știm că acest pas sună foarte complicat, dar credeți-ne că este ușor de urmat să dezactivați chitanțele de citire pe Instagram:

1. Deschideți aplicația Instagram pe dvs Android sau iOS dispozitiv.

2. Deschideți DM-ul dorit pe care doriți să-l vedeți fără a fi văzut.

Notă: Așteptați ca fereastra DM să se încarce complet.

3. Apoi, dezactivați Wi-Fi sau date mobile din panoul de setări rapide.

4. Apoi, activați modul Avion.

5. Citiți mesajul din fereastra DM deschisă.

6. După ce ați citit mesajele, navigați la profilul dvs. IG.

7. Atingeți pictograma hamburger din colțul din dreapta sus.

8. Apăsați pe Setări.

9. În cele din urmă, glisați în jos și apăsați pe Deconectare pentru a vă deconecta de la contul dvs. IG.

După ce ați citit mesajul, relansați aplicația și conectați-vă, mesajele citite nu vor fi marcate ca fiind văzute.

Metoda 3: Dezactivați notificările de mesaje Instagram

Când atingeți notificările mesajelor Instagram, acesta declanșează Instagram să le marcheze ca chitanțe citite. Când atingeți notificarea, Instagram deschide direct chatul. Deci, cea mai bună opțiune este să dezactivați notificările de mesaje Instagram.

1. Lansați aplicația Instagram și atingeți fila Profil din colțul din dreapta jos.

2. Apăsați pe pictograma hamburger > opțiunea Setări.

3. Apoi, apăsați pe opțiunea Notificări.

4. Localizați și apăsați pe opțiunea Mesaje și apeluri.

5. Atingeți butonul radio Dezactivat din secțiunea Solicitări de mesaje, așa cum se arată.

Metoda 4: Dezactivați starea activă

Dezactivați butonul Afișați starea activității, acesta va dezactiva afișarea când sunteți activ împreună. Ambii utilizatori nu vor ști când cealaltă persoană este activă pe Instagram. Acest lucru poate dezactiva și confirmările de citire. Iată pașii pentru a vă dezactiva starea activă pe Instagram.

1. Accesați contul dvs. de Instagram și navigați la profilul dvs.

2. Apoi, apăsați pe Setări > Confidențialitate.

3. Apăsați pe Stare activitate.

4. Dezactivați comutatorul pentru caracteristica Afișează starea activității.

Notă: Dacă butonul de comutare apare gri în loc de albastru, înseamnă că ați folosit cu succes această funcție.

Metoda 5: Citiți din panoul de notificări

Cel mai simplu mod de a citi mesajele fără a găsi modalități de a dezactiva confirmările de citire Instagram și de a nu anunța expeditorul că ați citit mesajul este să îl citiți din panoul de notificări. Trebuie doar să glisați în jos panoul de notificări și să citiți mesajele.

  Cum să vă resetați contul de Instagram

Puteți schimba chitanțele de citire pe Instagram?

Da, puteți schimba cu siguranță confirmările de citire, dar nu există o modalitate permanentă de a face, astfel încât să puteți citi doar mesajele Instagram fără a fi văzut temporar.

Cum să-mi dezactivez chitanțele de citire pe Instagram cu un instrument All-In-One?

DMpro este soluția, vă permite să citiți mesajele Instagram directe de pe e-mailul dvs., astfel încât să nu vă doare capul de a fi marcat văzut în chat-ul persoanei căreia nu doriți să trimiteți imediat mesajul înapoi.

De ce au dispărut chitanțele de citire Instagram?

Dacă chitanțele de citire Instagram nu sunt vizibile, probabil că se datorează erorilor Instagram și vor fi remediate în cel mai scurt timp. Deoarece este o funcție foarte apreciată, Instagram nu ar elimina-o și nu există o astfel de metodă sau remediere pentru a elimina complet confirmările citite.

Puteți dezactiva confirmările de citire pe Instagram dacă nu citiți mesajul?

Nu, văzut va rămâne vizibil chiar dacă marcați un mesaj Instagram necitit.

Confirmările de citire funcționează în ambele sensuri?

Nu, confirmarea de citire este trimisă de dispozitivul dvs. numai când este pornit. Este afișat diferit utilizatorilor în funcție de ora la care au văzut mesajul.

***

Sperăm că ați învățat cum să dezactivați chitanțele de citire pe Instagram. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

x