Cum să descărcați .NET Framework 3.5 pe Windows 10

Frame-ul .NET este necesar pe sistemele Windows pentru a rula aplicații. Dacă o aplicație necesită framework-ul .NET și nu este instalată pe sistemul dvs., va trebui să o instalați înainte ca aplicația să poată fi instalată. Unele aplicații pot instala framework-ul .NET pentru dvs. Aplicațiile folosesc în mod normal cea mai recentă versiune a cadrului .NET, dar dacă instalați o aplicație mai veche care nu a fost actualizată, poate fi necesar să instalați o versiune mai veche a cadrului.

cadru net 3-5

.NET Framework 3.5

Cadrul .NET are o mulțime de versiuni diferite și lucrul grozav este că puteți instala mai multe versiuni ale acestuia pe sistemul dumneavoastră. Puteți avea cea mai recentă versiune instalată și versiuni mai vechi alături de ea. Aplicațiile vor putea folosi orice versiune pentru care au fost create.

Descărcați .NET framework 3.5

Frame-ul .NET vine preinstalat pe Windows 10. Dacă l-ați dezinstalat sau nu este disponibil din orice motiv, îl puteți descărca de la Microsoft. Pentru a descărca .NET framework 3.5;

Viziteaza pagina oficială de descărcare pentru .NET framework 3.5.
Selectați limba pe care o utilizați.
Faceți clic pe butonul Descărcare.
Rulați fișierul EXE pentru a instala cadrul.

Instalați .NET framework 3.5 cu NET 2.0 și 3.0

.NET Framework 3.5 este o caracteristică opțională pe Windows 1o care vine cu pachete de service 2.0 și 3.0.

  Remediați MoUSO Core Worker Process în Windows 10

Deschide Panoul de control.
Accesați Programe.
Selectați Activați sau dezactivați funcțiile Windows.
Selectați .NET framework 3.5 și faceți clic pe OK.
Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a-l instala.

De ce versiune .NET framework am nevoie?

În mod normal, este sigur să instalați cea mai recentă versiune a cadrului .NET. Acestea fiind spuse, dacă cea mai recentă versiune nu este cea de care are nevoie o aplicație, verificați cerințele aplicației. Vă va spune, în mod specific, ce versiune a cadrului .NET trebuie să instalați pentru ca aplicația să funcționeze.

Ar trebui să dezinstalez alte versiuni de .NET framework?

Frame-ul .NET nu ocupă mult spațiu pe disc și mai multe versiuni ale acestuia pot fi instalate pe un sistem. Versiunea mai veche nu este actualizată la noua versiune și noua versiune nu este retrogradată. Aplicațiile folosesc versiunea pentru care au fost create. Acestea fiind spuse, dacă nu trebuie să utilizați o anumită versiune a .NET framework, dezinstalarea acesteia este inofensivă.

Cum fac upgrade la versiunea .NET Framework?

Windows 10 va instala automat o versiune mai nouă a cadrului .NET atunci când aveți nevoie de ea, adică dacă instalați o aplicație care o necesită, Windows 10 o va instala pentru dvs. De asemenea, puteți instala manual versiunile mai noi. Toate sunt disponibile ca EXE-uri descărcabile de la Microsoft.