Cum să descărcați Microsoft FreeCell original pe Windows 10

Microsoft obișnuia să aibă câteva jocuri instalate imediat pe versiunea mai veche de Windows. Aceste jocuri erau simple jocuri de cărți, dar au devenit excepțional de populare.

Cu Windows 10, Microsoft și-a retras jocurile populare. În schimb, Windows 10 avea Candy Crash, care este un joc terță parte și nimănui nu-i place cu adevărat. Nu lipsesc jocurile de cărți de la terți pe care utilizatorii le pot instala pe Windows 10, dar dacă sunteți nostalgic pentru jocul original Microsoft FreeCell, îl puteți descărca în continuare.

Microsoft FreeCell original pe Windows 10

Microsoft FreeCell original pentru Windows 10

FreeCell a fost unul dintre jocurile de cărți care au fost preinstalate pe Windows 7. Dacă internetul a fost vreodată întrerupt, a fost jocul de preferat pentru a petrece timpul.

Descărcați Microsoft FreeCell pentru Windows 10

Microsoft știe că FreeCell a fost un joc foarte iubit, motiv pentru care compania l-a relansat ca aplicație UWP. Făcând acest lucru, a schimbat interfața de utilizare atât de mult încât aplicația este imposibil de recunoscut. Pentru a obține jocul original, trebuie să apelați la depozite de software terță parte.

Descărcați Microsoft FreeCell de la Archive.org.
Extrageți fișierul ZIP.
Rulați EXE cu drepturi de administrator.
Selectați o limbă.
Debifați toate jocurile, cu excepția FreeCell (puteți instala și celelalte jocuri păstrându-le bifate).
Faceți clic pe Instalare.
Rulați jocul din meniul Start.

Compatibilitate

Aceste jocuri au fost inițial menite să ruleze pe Windows 7, dar multe aplicații Windows 7 care nu au fost actualizate funcționează încă destul de bine pe Windows 10. Aceste jocuri particulare sunt compatibile cu cea mai recentă versiune de Windows 10. Interfața de utilizare este aceeași și nu au suferit modificări. fost făcut la joc sub capotă.

  Remediați eroarea de profil Hulu Switch în Windows 10

Dacă ești îngrijorat că jocurile sau fișierul EXE nu este sigur, îl poți rula printr-o scanare VirustTotal. Am scanat fișierul EXE în momentul scrierii acestei postări și am constatat că este sigur.

Alte titluri de jocuri pe care le puteți instala din pachetul disponibil pe Archive.org includ Minesweeper, Chess, Mahjong, Solitaire și Spider Solitaire.

Concluzie

Există o mulțime de jocuri de la terți pentru fiecare pe care Microsoft le-a dezvoltat și inclus implicit în Windows 7. Cele mai multe dintre ele sunt gratuite și un mic subset este plătit. Singura problemă este că puțini, dacă există, oferă utilizatorilor aceeași interfață de utilizare curată și fără distragere a atenției pe care o făcea jocul original FreeCell de la Microsoft.

Utilizatorii care doresc să ruleze jocul moștenit nu o fac întotdeauna pentru că sunt nostalgici. Jocurile au fost grozave pentru distracția ocazională și este păcat că Microsoft le-a abandonat în favoarea jocurilor terțe pe care utilizatorii ar prefera să le țină departe de sistemele lor.