Cum să construiți o organigramă PowerPoint cu date Excel

Construirea unei organigrame în Excel are sens, deoarece este ușor să extragi date din surse precum alte documente Excel sau Outlook. Când vine timpul să arăți această diagramă, probabil că vei dori să folosești PowerPoint, totuși. Din fericire, aducerea diagramei Excel în PowerPoint este destul de simplă.

Crearea organigramei în Excel

Mai întâi, deschideți o nouă foaie Excel. Mergeți la fila „Inserare” și selectați opțiunea „SmartArt”.

Va apărea fereastra „Alegeți un grafic SmartArt”. În panoul din partea stângă, selectați „Ierarhie”. Veți vedea mai multe stiluri diferite de diagramă care apar în partea dreaptă. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În acest exemplu, vom alege opțiunea „Nume și Titlu Organigrama”.

După ce selectați stilul diagramei, o previzualizare a diagramei și descrierea diagramei vor apărea în partea dreaptă a ferestrei. Selectați „OK” când sunteți gata.

Diagrama dvs. va apărea acum în foaia Excel. Completați informațiile relevante pentru membrii echipei din diagramă (sau extrageți datele din alte surse). Odată ce ai terminat, ar trebui să ai ceva care să arate așa.

Graficul nostru include membrii echipei și pozițiile lor respective. Verificați de două ori pentru a vă asigura că informațiile sunt corecte, salvați fișierul Excel, apoi ieșiți.

Introducerea organigramei dvs. în PowerPoint

Acum este timpul să lucrați în PowerPoint. Deschideți prezentarea și treceți la diapozitiv unde doriți organigrama. Accesați fila „Inserare” și selectați „Obiect”.

Va apărea fereastra „Inserare obiect”. Aici, alegeți opțiunea „Creați din fișier” și selectați „Răsfoiți”.

Accesați locația fișierului Excel care conține organigrama, selectați-l și apoi faceți clic pe „OK”.

  Înțelegerea React vs React Native

Asigurați-vă că calea fișierului este corectă și apoi faceți clic pe „OK”.

Organigrama dvs. din Excel apare acum în prezentarea dvs. PowerPoint! Dacă trebuie să editați orice conținut din diagramă, este la fel de simplu ca să faceți dublu clic pe diagramă și să editați conținutul. Veți avea acces complet la instrumentele Excel atunci când o faceți.

Îmbinarea celulelor din fundal poate fi, de asemenea, o idee bună, deoarece pot distrage destul de mult atenția. Pentru a face acest lucru, faceți dublu clic pe diagramă și apoi selectați toate celulele care apar.

O fila „Acasă”, selectați „Îmbinare și centrare”.

Acum veți avea o organigramă frumoasă și curată în prezentarea PowerPoint. Noroc!