03/01/2024

Cum să configurați și să gestionați mai multe profiluri video Amazon Prime

Dacă utilizați serviciul de streaming Amazon Prime Video, știați că puteți adăuga până la șase profiluri de utilizator diferite, inclusiv profiluri pentru copii? Indiferent dacă sunteți un utilizator nou sau obișnuit al Amazon Prime Video, este posibil să nu știți cum să configurați mai multe profiluri.

Din fericire, procesul este ușor. Mai jos sunt pașii simpli de urmat pentru a începe configurarea profilurilor Amazon Prime Video separate chiar acum.

Cum să configurați profiluri video Amazon Prime

Există multe motive excelente pentru care ar trebui să vă abonați la Amazon Prime Video, unul dintre ele fiind că puteți configura mai multe profiluri. Indiferent dacă utilizați Prime Video pe smartphone-ul sau browserul dvs. web, procesul de adăugare a unui profil nou este destul de similar pe toate platformele.

Urmați acești pași pentru a configura un nou profil Amazon Prime Video:

 • Deschideți Prime Video în browserul dvs. web și faceți clic pe imaginea de profil.
 • Sub Profiluri, selectați Adăugați nou. Dacă utilizați aplicația pentru smartphone, atingeți imaginea de profil, selectați Comutare profiluri în partea de sus și atingeți Nou. Pentru cei care folosesc un televizor inteligent, apăsați butonul Prime Video de pe telecomandă sau deschideți aplicația. Nu va trebui să parcurgeți toți pașii de mai sus, deoarece veți fi dus imediat la ecranul Cine vizionează.
 • De aici, procesul este același pe toate platformele: introduceți numele utilizatorului de profil și alegeți o imagine de profil. Există sute de opțiuni de imagine de profil, inclusiv imagini din seria și filmele originale Amazon Prime Video, precum și animale, stări și arhetipuri.
 • După ce ați făcut alegerea, apăsați pur și simplu Salvați modificările.
 • Dacă creați un profil separat pentru un copil, comutați pe Profil pentru copii și apoi selectați o imagine de profil înainte de a apăsa pe Salvare modificări. Copiii au acces limitat și pot viziona numai conținut adecvat vârstei, potrivit pentru vârste sub 12 ani.
 •   Amenințările de securitate pentru comerțul electronic și cum să vă protejați magazinul

  Cum să editați profilurile video Amazon Prime

  Pentru a gestiona sau edita profiluri Prime Video, accesați Gestionare profiluri selectați și selectați Editați profiluri.

  Alegeți profilul pe care doriți să îl editați. De aici puteți schimba numele și imaginea de profil, puteți elimina un profil și puteți gestiona codul PIN și blocările profilului. Rețineți că nu puteți gestiona PIN-urile de profil de pe telefonul mobil sau de pe televizorul inteligent, veți putea doar să eliminați profiluri și să schimbați numele și imaginile de profil.

  Pentru a bloca un anumit profil, dați clic pe acel profil și selectați Gestionați lângă PIN profil și blocări. Blocarea unui profil este o idee bună dacă nu doriți ca copiii să acceseze profilurile pentru adulți.

  Apoi, creați un pin cu cinci numere și apăsați Continuare.

  Ultimul lucru de făcut este să comutați pe Blocarea profilului și să faceți clic pe Salvare.

  De ce ar trebui să aveți propriul profil video Amazon Prime?

  Fiecare membru al unei gospodării poate partaja un singur profil pe Prime Video, dar asta nu va crea o experiență de vizionare personalizată.

  Deci, unul dintre lucrurile interesante pe care le puteți face cu Amazon Prime Video este să oferiți fiecăruia propriul profil. Aceasta înseamnă conținut diferit și recomandări individuale care nu sunt influențate de ceea ce văd ceilalți.

  În plus, veți avea propriul istoric al vizionărilor, care este păstrat privat. Acest lucru nu înseamnă doar că nimeni nu poate vedea ceea ce ați urmărit cu exces, dar ceea ce văd alții pe propriul profil rămâne acolo.

  De asemenea, ar trebui să aveți propriul profil Prime Video, astfel încât să vă puteți urmări progresul filmului și al emisiunii TV separat. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă pierdeți locul în timp ce vizionați un serial pentru că se uită și altcineva.

    Ce este securitatea rețelei? Cum funcționează și de ce este important

  În cele din urmă, veți putea păstra o colecție personală de conținut cu funcția Lista de urmărire. Aici, puteți salva și organiza o bibliotecă de filme, emisiuni TV și documentare pe care le iubiți, care vă pot supraalimenta streamingul Amazon Prime Video.

  Creați mai multe profiluri video Amazon Prime sub un singur cont

  Când vă înscrieți pentru Amazon Prime Video, veți începe doar cu profilul titularului contului, dar nu trebuie să rămână așa.

  Configurarea și gestionarea profilurilor Amazon Prime Video separate este ușor de realizat pe toate platformele, indiferent dacă utilizați televizorul inteligent, aplicația pentru smartphone sau browserul web.

  În plus, configurarea propriului profil personal Amazon Prime Video are o mulțime de avantaje grozave.

  x