06/04/2023

Cum să ascundeți detaliile de utilizare a datelor în T-Mobile

T-Mobile este un brand de comunicații mobile care oferă diverse servicii de acces la Internet. Acestea oferă servicii pentru telefoane mobile, laptopuri, tablete, notebook-uri și toate celelalte dispozitive care funcționează cu acces la Internet, cum ar fi 2G, 4G, 5G etc. În acest articol, vom rezolva câteva probleme comune legate de utilizarea T-Mobile, Detalii despre utilizarea datelor T-Mobile etc. Așadar, continuați să citiți articolul până la sfârșit pentru a afla mai multe despre datele nelimitate T-Mobile și despre istoricul de ștergere a browserului Tmobile.

Cum să ascundeți detaliile de utilizare a datelor în T-Mobile

Continuați să citiți pentru a găsi pașii care explică cum să vedeți detaliile de utilizare a datelor T-Mobile și să ștergeți în detaliu înregistrările apelurilor T-Mobile.

Este T-Mobile cu adevărat nelimitat?

Da, este nelimitat pe T-Mobile până și cu excepția cazului în care nu utilizați un turn aglomerat și ați folosit peste 50 GB de date într-un ciclu de facturare. Dacă nu vă aflați într-un turn aglomerat, veți obține o viteză de rețea nelimitată, așa cum a promis T-Mobile. Utilizarea T-Mobile depinde numai de disponibilitatea turnului.

  Cum să ștergeți definitiv adresa Gmail

Cum să obțineți istoricul wireless T-Mobile?

Pentru a verifica istoricul wireless T-Mobile pe site-ul web T-Mobile, puteți lua în considerare următorii pași:

1. Vizitați pagina de conectare T-Mobile și introduceți detaliile de conectare.

2. Odată autentificat, faceți clic pe opțiunea ISTORIC CONT.

3. Sub filtre, selectați Servicii și faceți clic pe opțiunea Descărcare PDF.

Poate titularul de cont să vadă istoricul meu de internet T-Mobile?

Nu, titularul contului nu poate vedea istoricul dvs. de internet, deoarece serviciul T-Mobile nu urmărește ceea ce navigați. Păstrează doar înregistrări ale detaliilor dvs. de utilizare a datelor T-Mobile.

Cât timp păstrează T-Mobile istoricul de navigare?

T-Mobile nu ține evidența istoricului dvs. de navigare. Ei țin evidența utilizării datelor dvs. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la istoricul dvs. de navigare.

Cum îmi ascund detaliile de utilizare a datelor pe T-Mobile?

Nu vă puteți ascunde detaliile de utilizare a datelor pe T-Mobile, deoarece această funcție nu este încă furnizată. Dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece detaliile dvs. de utilizare T-Mobile sunt în siguranță în aplicația T-Mobile. Dacă doriți să găsiți detaliile de utilizare a Contului dvs., le puteți găsi în secțiunea Cont a aplicației T-Mobile. Pentru a obține asistență suplimentară, ar trebui să consultați această pagină de asistență T-Mobile.

Cum să ștergeți detaliile de utilizare a datelor pe T-Mobile?

Din păcate, nu există nicio modalitate de a vă șterge datele de pe T-Mobile, deoarece este singura dovadă a câte date ați consumat și a utilizării dvs. T-Mobile. T-Mobile nu a acordat utilizatorilor săi autoritatea de a șterge detaliile de utilizare a datelor. Pentru mai mult ajutor în acest sens, vă puteți referi la comunitatea T-Mobile.

  9 Biblioteci de componente JavaScript Data Grid de utilizat

T-Mobile afișează mesaje text pe factura?

Nu, T-Mobile nu va afișa mesajele text reale pe factura generată. Dar va afișa toate numerele textului și istoricul apelurilor, ceea ce înseamnă numerele cu care ați trimis mesaje sau ați sunat.

Cât de îndepărtat păstrează T-Mobile înregistrările telefonice?

T-Mobile vă păstrează toate evidențele timp de maximum 12 luni. După această perioadă, înregistrările dispar pentru totdeauna și nu le puteți recupera.

Pot deținătorii de cont T-Mobile să citească mesajele text?

Nu, deținătorii de cont T-Mobile nu pot citi mesajele text. T-Mobile nu permite titularilor de cont să citească mesaje text. Dar puteți vedea detaliile de utilizare a T-Mobile din secțiunea Cont a contului dvs.

Poate T-Mobile să vadă mesajele text șterse?

Nu, T-Mobile nu poate vedea mesajele text șterse. Odată ce mesajele dispar, ele dispar pentru totdeauna și nimeni nu are acces la acele mesaje.

Cum îmi șterg înregistrările apelurilor T-Mobile?

Pentru a șterge înregistrările apelurilor T-Mobile, veți avea nevoie de o aplicație numită Digits, dezvoltată de T-Mobile.

Puteți lua în considerare următorii pași de mai jos pentru a șterge înregistrările apelurilor:

1. Lansați aplicația Digits pe telefonul dvs. mobil.

2. Atingeți opțiunea Apeluri din meniul de sus al aplicației,

3. Alegeți opțiunea Editare din colțul din dreapta sus al ecranului.

4. Atingeți opțiunea Delete All din colțul din stânga jos al ecranului.

5. Din nou, apăsați pe Ștergere în fereastra pop-up pentru confirmare.

Jurnalele dvs. de apeluri au fost șterse cu succes.

***

Așadar, sperăm că ați înțeles mai multe despre utilizarea T-Mobile, datele nelimitate T-Mobile, detaliile de utilizare a datelor T-Mobile și istoricul de ștergere a browserului T-Mobile. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.

  Fără bifă verde pe pictograma din bara de sistem Dropbox

x