02/09/2023

Cum să arhivezi sau să dezarhiviți postările de pe Instagram

Arhivarea sau dezarhivarea postărilor de pe Instagram este un lucru personal, deoarece este foarte util în unele cazuri. Toți utilizatorii de pe Instagram au opțiunea de arhivare disponibilă în contul lor de pe aplicația Instagram. Dar secțiunea de arhivă este disponibilă doar în aplicația mobilă, nu și pe web-ul Instagram. Secțiunea de arhivă poate fi folosită pentru a vă ascunde postările, poveștile sau filmele pe care nu doriți să le eliminați definitiv de pe Instagram, dar nu doriți să le arătați tuturor. Utilizatorii nu trebuie să activeze această opțiune, deoarece este activată implicit în aplicația Instagram. Oricare dintre postările, poveștile și filmele dvs. pot fi mutate în arhivă și, pe măsură ce le mutați în arhivă, acestea vor fi eliminate din profilul dvs. Astfel, nimeni nu le va mai putea viziona din nou, nici măcar vizitând profilul dvs. Numai tu poți controla postările arhivate; dacă doriți, le puteți dezarhiva destul de ușor. Dacă ești cineva care caută puțin ajutor pentru a ști cum să arhiveze sau să dezarhivezi postările de pe Instagram, acest articol te va ajuta cu asta. Vă va ghida în pași despre cum să dezarhivați o postare și cum să arhivați postările pe Instagram.

Cum să arhivezi sau să dezarhiviți postările de pe Instagram

Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică cum să arhivați sau dezarhivați postările pe Instagram în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

  Cum să anulați trimiterea mesajelor pe Instagram

Cum să arhivezi postările Instagram?

Pentru a ști cum să arhivezi postările pe Instagram, urmează pașii menționați mai jos:

Notă: asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs. de Instagram în aplicație.

1. Lansați aplicația Instagram pe dvs Android și iOS dispozitive.

2. Atingeți fila Profil din colțul din dreapta jos al ecranului.

3. Atingeți postarea dorită pe care doriți să o arhivați.

4. Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al postării.

5. Atingeți opțiunea Arhivă din meniul pop-up pentru a adăuga o postare în arhivă.

Iată cum să arhivezi postările pe Instagram.

Cum să dezarhiviți postările Instagram?

Pentru a ști cum să dezarhiviți o postare pe Instagram, urmați acești pași:

1. Deschideți aplicația Instagram pe dispozitivul dvs.

2. Apăsați pe fila Profil > pictograma hamburger.

3. Din meniul pop-up de setări, apăsați pe opțiunea Arhivă.

4. Apăsați pe postarea dorită pe care doriți să o repostați în profilul dvs.

5. Atinge pictograma cu trei puncte din dreapta sus a postării tale.

6. Apoi, apăsați pe opțiunea Afișare pe profil din fereastra pop-up următoare.

7. Din fereastra pop-up de confirmare, apăsați pe opțiunea Afișare pe profil pentru a dezarhiva o postare.

Iată cum puteți dezarhiva o postare pe Instagram.

Cum dezarhivez toate postările mele de pe Instagram?

Puteți dezarhiva toate postările dvs. de pe Instagram cu ajutorul următorilor pași:

1. Deschideți aplicația Instagram pe dispozitivul dvs.

2. Apăsați pe fila Profil > pictograma hamburger.

3. Apoi, apăsați pe opțiunea Arhivă din meniul pop-up care a apărut pe ecran.

4. Apăsați pe postarea arhivată dorită.

5. Apoi, apăsați pe pictograma cu trei puncte > Afișați pe profil > Afișați pe profil pentru a vă muta postarea din arhivă în profil.

Urmați pașii 4 și 5 pentru toate postările dorite pentru a le dezarhiva.

Cum să repostezi postările arhivate pe profilul tău Instagram?

Pentru a reposta postările arhivate pe profilul tău Instagram, va trebui să urmezi pașii menționați mai sus.

  Cum să inițiezi un apel video pe Instagram

Puteți arhiva sau dezarhiva postările pe Instagram Web (browser mobil sau computer)?

Nu, nu puteți arhiva sau dezarhiva postările pe web Instagram. Trebuie să utilizați aplicația Instagram disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS pentru a arhiva sau dezarhiva postările pe Instagram. Folosind aplicația Instagram de pe dispozitivul tău, poți să-ți adaugi postările în secțiunea de arhivă și să dezarhivizi postările din secțiunea de arhivă și să le arăți în profilul tău. Și, de asemenea, dacă doriți, puteți șterge acele postări din secțiunea arhivă. Puteți verifica titlurile de mai sus pentru a afla pașii completi pentru arhivarea sau dezarhivarea postărilor din aplicația Instagram.

Puteți arhiva postările Instagram toate odată?

Nu, nu puteți arhiva postările Instagram toate odată. Pentru a arhiva postările pe Instagram, trebuie să mergeți individual la fiecare postare și să o arhivați. Pe Instagram, nu există nicio opțiune de a selecta mai multe postări și de a le muta în secțiunea de arhivă. Postările, odată arhivate, sunt șterse din profilul tău și nimeni nu le poate vedea în profilul tău sau în feedul lor. Postările arhivate pot fi vizualizate doar accesând secțiunea Arhivă de către tine, nimeni altcineva. Puteți găsi pașii pentru cum să găsiți arhivele pe Instagram în titlurile de mai jos.

Dacă arhiviți o postare pe Instagram, apare pe feed?

Nu. Dacă arhivezi o postare pe Instagram, aceasta nu se va afișa în feed. Când arhiviți o postare pe Instagram, postarea din feedul și profilul dvs. va fi mutată în secțiunea de arhivă și nu va mai fi vizibilă pentru ceilalți nici în profilul dvs., nici în feedul lor. Puteți arhiva numai propriile postări, iar postările arhivate pot fi vizualizate numai de dvs. și de nimeni altcineva. Postările care sunt arhivate se mută în secțiunea arhivată și pot fi dezarhivate numai de dvs. Puteți verifica titlurile de mai sus și de mai jos pentru a ști cum să arhivați sau să dezarhivați postările de pe Instagram.

  Cum să (un fel de) obțineți vechea siglă Instagram înapoi pe iPhone

Cum mă uit la arhivele mele de pe Instagram?

Pentru a ști cum să vă uitați la arhivele de pe Instagram, urmați acești pași:

1. Deschideți aplicația Instagram și atingeți fila Profil din bara de jos.

2. Apăsați pe hamburger pictogramă > Arhivă opțiune.

3. Aici veți vedea toate dvs povești arhivate, postări, și vieți.

Iată cum îți poți căuta arhivele pe Instagram.

Când dezarhiviți o postare pe Instagram, se repostează?

Când dezarhiviți o postare de pe Instagram, aceasta este mutată în profilul dvs. și va fi vizibilă pentru toată lumea sau puteți spune că este repostată. Postările arhivate sunt acele postări pe care un utilizator nu dorește să le arate urmăritorilor sau altor utilizatori de pe Instagram, dar nu dorește să fie șterse de pe Instagram. Postările arhivate vă vor fi vizibile numai în secțiunea de arhivă. Poți dezarhiva postarea din secțiunea de arhivă, care va fi apoi mutată din secțiunea de arhivă în profilul tău și va fi disponibilă pentru a fi vizualizată de urmăritorii tăi sau de toată lumea de pe Instagram.

***

Așadar, sperăm că ați înțeles cum să arhivați sau să dezarhivați postările de pe Instagram cu pași detaliați în ajutor. Ne puteți transmite orice întrebări sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.

x