12/05/2022

Cum să anulați abonamentul Philo

Datorită tarifelor sale accesibile și testelor gratuite, Philo se numără printre opțiunile de top pe piața serviciilor de streaming TV online. Înregistrându-vă pentru perioada de încercare gratuită Philo, puteți testa serviciul de streaming TV în direct timp de șapte zile fără a fi nevoie să vă angajați la o plată lunară. Dar poate doriți să vă anulați abonamentul și trebuie să vă gândiți cum să anulați versiunea de încercare gratuită Philo. Pe parcursul perioadei de încercare, puteți accesa întregul pachet Philo, care include peste 60 de canale TV în direct, cu accent pe conținut de divertisment. Continuați să citiți pentru a afla și cum să anulați Philo pe Amazon Fire stick.

Cum să anulați abonamentul Philo

Philo este o alegere excelentă ca platformă de streaming online, dar veți fi facturat pentru întreaga lună dacă nu puteți anula Philo sau nu o faceți înainte de începerea perioadei de plată ulterioare. Cu toate acestea, dacă întrerupeți serviciul în mijlocul perioadei de plată, puteți încă viziona până la încheierea ciclului. Mai jos sunt menționate metode pe diverse dispozitive dacă vă gândiți și cum să anulez abonamentul meu Philo.

Cum îmi văd abonamentele pe Philo pe un dispozitiv Roku

Se poate anula cu ușurință abonamentul Philo pe dispozitivele Roku, urmând pașii de mai jos:

1. Deschideți Roku Pagina de conectare

2. Introduceți e-mailul și parola și faceți clic pe Trimitere

  8 moduri de a remedia imposibilitatea de a trimite mesaje la multe mesaje multimedia netrimise

3. Faceți clic pe profilul dvs. din colțul de sus.

4. Faceți clic pe Contul meu

5. Selectați Gestionați abonamentele pe pagina contului.

6. Acum puteți edita lista abonamentelor dvs. active Roku.

Cum să anulați abonamentul Philo pe Roku

Dacă sunteți încă în perioada de probă și nu ați introdus informații de plată sau nu v-ați abonat cu Roku Pay, nu este necesară nicio acțiune – contul dvs. va expira în mod natural, dar dacă ați început cu abonamentul, vă rugăm să urmați acești pași pentru a ști cum să faceți anulați Philo pe Roku

Dacă vă abonați cu Roku Pay, puteți anula direct pe dispozitivul dvs.:

1. Apăsați butonul Acasă de pe telecomanda Roku

2. Evidențiați aplicația Philo.

3. Apăsați butonul * de pe telecomanda Roku

4. Faceți clic pe Gestionare abonament.

5. Faceți clic pe Anulare abonament

6. Faceți clic din nou pe Anulare abonament.

7. Faceți clic pe Terminat.

Dacă vă abonați direct cu Philo, puteți anula vizitând pagina Contului dvs. online și făcând clic pe Anulați abonamentul meu.

Cum să anulați Philo pe Amazon Fire Stick

Dacă sunteți încă în perioada de probă și nu ați introdus informații de plată sau nu v-ați abonat prin Amazon, nu este necesară nicio acțiune – contul dvs. va expira în mod natural, dar dacă ați început cu abonamentul, urmați acești pași pentru a afla cum să anulați Philo pe Amazon Fire stick

Dacă vă abonați prin Amazon, puteți anula pe site-ul lor:

1. Accesați Site-ul Amazon

2. Faceți clic pe Conturi și liste în colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Apoi, derulați în jos și faceți clic pe Membri și abonamente în secțiunea Abonamente.

4. Faceți clic pe Anulare abonament scris înainte de canalul pe care doriți să îl eliminați.

  De ce serviciile de streaming taxează suplimentar pentru HD și 4K?

Dacă vă abonați direct cu Philo, puteți anula vizitând pagina Contului dvs. online și făcând clic pe Anulați abonamentul meu în partea de jos a paginii.

Cum să anulați Philo folosind site-ul oficial Philo

Urmați acești pași pentru a anula perioada de încercare gratuită Philo de pe site-ul oficial.

1. Deschide Philo site oficial

2. Faceți clic pe pictograma zâmbet din colțul din dreapta sus

3. Deschideți pagina de cont

4. Faceți clic pe Anulați contul meu în partea de jos a paginii

Cum opresc Philo să îmi încarce contul

Pentru a opri Philo să vă încarce contul, trebuie să anulați planul de abonament actual. Pentru mai multe detalii despre cum vă puteți anula planul de abonament curent, vă rugăm să citiți metodele menționate în articolul de mai sus.

Cum îmi fac upgrade abonamentul la Philo

Abonamentul Philo vine cu un singur plan și, dacă doriți să vă actualizați planul, singura modalitate este să utilizați suplimente. Următoarele suplimente sunt disponibile pe Philo

  • EPIX: Pentru încă 6 USD pe lună, puteți accesa sute dintre cele mai tari lansări noi, favoritele fanilor, seriale originale, documentare și comedie speciale.

  • STARZ: Pentru încă 9 USD pe lună, suplimentul nostru STARZ oferă hituri actuale, filme de epocă și spectacole originale îndrăznețe.

  • Film și extra: Pentru mai mult de 3 USD în fiecare lună, suplimentele noastre Movies & More includ clasice de cult, filme premiate, biografii ale celebrităților, documentare și multe altele.

Philo percepe o taxă lunară?

Da, Philo percepe o taxă mică de 25 USD, care este dedusă lunar din contul dumneavoastră.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Este Philo un serviciu de streaming bun?

Ans. Selecția de canale de pe Philo nu este la fel de diversă ca cea a rivalilor săi. Posturile locale de difuzare, sporturile în direct și principalele rețele de știri prin cablu nu sunt disponibile pe Philo pentru a menține prețurile mai mici decât cele ale altor servicii de streaming TV în direct. Gama sa de canale este dominată de rețele de divertisment și stil de viață.

Q2. La ce să vă așteptați într-o încercare gratuită a Philo?

Ans. Peste 60 de canale, inclusiv Comedy Central, Lifetime, Discovery, The Paramount Network, BBC America, Nickelodeon, Food Network și MTV, sunt disponibile în perioada de încercare gratuită a Philo. Philo se concentrează pe rețelele de televiziune care difuzează comedii, drame și reality show-uri, precum și canale pentru acasă, bucătărie, documentare și muzică.

Q3. Philo este gratuit pe Roku?

Ans. Philo oferă utilizatorilor săi o perioadă de probă de 7 zile, după care începe planul de bază și singurul Philo, care vă costă doar 25 USD pe Roku și toate celelalte dispozitive.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați reușit să învățați cum să anulați abonamentul Philo și acum aveți răspunsul despre cum să anulez abonamentul meu de încercare gratuită Philo. Spuneți-ne care metodă a considerat cea mai ușoară. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos.

x