Cum să anulați abonamentele la aplicații pe iPhone sau iPad

Magazinul de aplicații Apple este plin de aplicații cu abonamente în aplicație. Este o veste grozavă pentru dezvoltatori și este grozavă pentru utilizatorii care nu doresc ca aplicațiile să dispară. Dar dacă nu utilizați o aplicație, de ce să nu vă anulați abonamentul?

Anularea unui abonament la o aplicație pentru iPhone sau iPad nu a fost întotdeauna cel mai ușor lucru de făcut, deoarece Apple nu a făcut întotdeauna procesul evident. Chiar dacă știai. sunt șanse mari să o faci atât de rar încât să fi uitat și există întotdeauna șansa ca Apple să schimbe ceva într-o actualizare recentă a iOS.

De fapt, Apple a schimbat recent modul în care proprietarii de iPhone și iPad anulează abonamentele prin App Store și, din fericire, acum este mai ușor ca niciodată. Ca și în toate lucrurile din viață, totuși, aceste lucruri sunt simple doar dacă știi cum – și ne vom asigura că o faci.

Cum să anulați abonamentele la aplicații

Pentru a începe, deschide App Store și atinge pictograma care reprezintă ID-ul tău Apple din partea de sus a ecranului.

Apoi, atingeți „Gestionați abonamentele”.

Aici veți vedea o listă cu toate abonamentele în aplicație pentru care plătiți în prezent. Veți găsi, de asemenea, toate cele care au expirat în partea de jos a listei, dacă doriți să vă abonați din nou.

Pentru a anula un abonament, atingeți numele aplicației pe care doriți să o gestionați.

Următorul ecran va afișa toate abonamentele disponibile, cu o bifare lângă cea la care sunteți abonat în prezent. Pentru a anula, atingeți butonul „Anulați abonamentul” din partea de jos a ecranului. Vi se va cere să vă confirmați decizia înainte de a lua măsuri.

  Alegerea mai bună în 2023

Amintiți-vă, chiar și după anularea unui abonament, veți avea acces la funcțiile relevante până la sfârșitul perioadei de facturare existente.

Anularea abonamentelor de aplicații neutilizate poate fi o modalitate excelentă de a economisi câțiva dolari ici și colo, dar asta nu înseamnă că abonamentele sunt proaste. Modelele durabile pentru dezvoltatorii de aplicații sunt vitale, mai ales dacă vrem să ne bucurăm în continuare de unele dintre cele mai bune oferite de App Store.