06/26/2022

Cum să afli cine nu te-a urmărit pe Twitter

Vrei să știi cine te-a anulat pe Twitter? Aici, vă arătăm cum.

Twitter este o modalitate genială de a comunica cu restul lumii, ținând la curent cu cele mai recente știri și bârfe și împărtășind cele mai recente știri și bârfe, dacă alegi.

Pe măsură ce adepții tăi cresc pe rețeaua de socializare, te vei trezi că observi când cineva nu te urmărește, pe măsură ce acel număr mare și îndrăzneț de pe profilul tău scade. Este destul de comun să nu fii urmărit, așa că nu-ți face griji! Dar dacă vrei să afli cine a fost, există mai multe modalități de a face acest lucru. Aici, vă arătăm cum să aflați cine nu v-a urmărit pe Twitter. Vedeți: cum să vă deconectați/deconectați de la Tiwtter pe Android

Există mai multe site-uri, aplicații și instrumente diferite care vă permit să vedeți cine nu v-a urmărit și depinde de preferința dvs. personală pe care o alegeți. După ce te-ai înscris la unul dintre ei, vei putea ține evidența cine nu te-a urmărit de acum înainte. Aici, am enumerat patru dintre cele mai bune.

1. Unfollowers.com

Acesta este destul de simplu și este gratuit. Doar conectați-vă la contul dvs. de Twitter prin site-ul Unfollowers.com și veți putea vedea „Recent Unfollowers” ​​pe lângă multe alte informații, cum ar fi persoane care nu vă urmăresc, persoane inactive pe care le urmăriți și altele.

Totuși, veți putea vedea persoanele care nu vă urmăresc decât după ce v-ați înscris pe Unfollowers.com, la fel ca celelalte servicii din această listă. Dacă doriți să aflați cine nu v-a urmărit înainte de a vă înscrie la un serviciu de urmărire a urmăritorilor, va trebui să vă folosiți memoria, din păcate.

  Cum să vizualizați interacțiunile Twitter cu un utilizator [Chrome]

Vestea bună este că, cu excepția cazului în care îi spui, Unfollowers.com nu va trimite un tweet pentru a-i anunța pe toată lumea că ține evidența cine te-a anulat, ceea ce poate fi destul de jenant. Mai ales dacă ai avut 20 de persoane care nu au urmărit și un abonat în acea săptămână…

Dacă doriți să începeți să accesați secțiunea „Statistici” a site-ului web Unfollowers.com, va trebui să plătiți pentru un cont Premium sau să activați notificarea prin e-mail/tweet, care apoi va începe să le spună urmăritorilor dvs. că păstrați o ochii pe ei.

2. La revedere, amice!

Acesta este frumos și simplu și ne place mai degrabă. Conectați-vă prin intermediul Adio, Buddy! site-ul web și vă va afișa statisticile de nefollower. Prima dată când vă conectați, nu vor fi înregistrate persoane care nu vă urmăresc, dar dacă vă conectați din nou în altă zi, vă va arăta cine v-a anulat de la ultima conectare.

Face doar acea treabă, dar de aceea ne place. Dacă doar cauți o modalitate de a urmări cine nu te-a urmărit, la revedere, amice! este ideal.

3. Doar Unfollow

Dacă aveți un dispozitiv iOS sau Android, puteți descărca aplicația JustUnfollow, care funcționează de fapt atât pentru Twitter, cât și pentru Instagram.

După ce l-ați descărcat pe dispozitiv, conectați-vă la contul dvs. Veți vedea listate aici persoanele care nu vă urmăresc, dar dacă apăsați butonul din colțul din stânga sus, veți obține un meniu care vă permite să vedeți persoanele care nu vă urmăresc recent și multe altele.

Este gratuit și nu va tweeta pentru tine decât dacă îi spui, așa că este o modalitate excelentă de a ține evidența cine nu te-a urmărit pe Twitter și pe Instagram.

  Cum să accesați marcajele Twitter de pe desktopul dvs

Puteți accesa JustUnfollow și pe web. Aici este site-ul.

4. Prieten sau Urmăriți

Un alt serviciu gratuit care este similar cu cele enumerate mai sus, dar îi prezintă pe cei care nu vă urmăresc și pe cei care nu vă urmăresc înapoi într-o grilă de vizualizare rapidă la îndemână este Friend or Follow.

Pe lângă faptul că vă ajută să vă urmăriți urmăritorii pe Twitter, puteți urmări și urmăritorii Instagram și Tumblr. Este gratuit, cu excepția cazului în care doriți să plătiți pentru funcții suplimentare, dar pentru a afla pur și simplu cine nu vă urmărește, nu va trebui să scoateți bani.