Cum să activați vizualizarea grilă Google Meet

O singură întâlnire Google Meet are capacitatea de 100 de participanți, gratuit. Acesta este motivul pentru care de multe ori depășește alte instrumente de întâlnire online, cum ar fi Zoom, care limitează numărul maxim de participanți și timpul de întâlnire.

vizualizare grilă google meet

Vizualizare grilă Google Meet

Capacitatea mare de participanți a Google Meet înseamnă că poate fi folosit pentru întâlniri la care vor participa destul de mulți oameni, totuși, cu mai mulți participanți, devine mai greu să vezi cine vorbește. Pentru asta, există vizualizare grilă.

Vizualizarea grilă în Google Meet afișează videoclipurile utilizatorilor sau imaginea acestora într-un aspect în mosaic, permițând ca mai multe dintre ele să fie vizibile în același timp pe ecran. Se creează un sentiment mai „ca de cameră”, deoarece îi puteți vedea pe toți sau pe majoritatea oamenilor la întâlnire.

Grila poate găzdui 16-49 de persoane.

Activați vizualizarea grilă Google Meet

Pentru a activa vizualizarea grilă Google Meet, urmați acești pași.

Participați la o întâlnire Google Meet.
Faceți clic pe butonul mai multe opțiuni/trei puncte din bara de control de jos.
Selectați Schimbați aspectul din meniu.
În meniul care se deschide, selectați „Tiled”.
Folosiți glisorul din partea de jos pentru a alege dimensiunea grilei.
Închideți meniul și participanții la întâlnire vor apărea în grilă.

Alte aspecte Google Meet

Pentru mulți utilizatori, aspectul grilei funcționează bine pentru a crea o întâlnire mai realistă. Din păcate, vizualizarea în grilă se poate transforma în zgomot când ajunge la 49 de persoane, făcând-o mai puțin eficientă. Nu puteți face multe pentru a contracara acest lucru, dar este o idee bună să explorați celelalte aspecte care sunt disponibile și să verificați dacă funcționează mai bine pentru dvs.

  Descărcare gratuită: Microsoft's Batch Rename PowerToy

Celelalte aspecte Google Meet pot fi accesate din meniul Modificare aspect. Aceste aspect sunt;

Auto: Google Meet va ajusta aspectul în funcție de numărul de persoane din întâlnire.
Spotlight: difuzorul este evidențiat și nimeni altcineva nu este afișat.
Bară laterală: participanții la întâlnire apar ca miniaturi într-o bară laterală.

Notă: dacă alegeți să vă fixați sau să vă fixați pe un alt vorbitor într-o întâlnire, aceasta mai influențează grila sau orice aspect pe care îl utilizați.

Concluzie

O grilă de 49 de persoane mai par prea dens, dar pentru sălile de clasă sau întâlnirile clubului de carte, funcționează. Google Meet poate fi folosit pentru lucru, dar în cursul anului precedent, a găsit tot felul de utilizări pur și simplu pentru că este gratuit de utilizat, ușor de configurat și link-uri pentru întâlniri pot fi create cu mult înainte pentru orice. Face incredibil de ușor să programați o întâlnire cu orice tip de instrument.