06/26/2022

Cum să activați gesturile de birou virtual pe sistemul de operare Chrome

Acum că funcția Virtual Desks a ajuns pe canalul Stable Chrome OS, am primit în sfârșit posibilitatea de a comuta între birouri folosind gesturi trackpad. Cu toate acestea, pentru a utiliza gesturi, trebuie să activați un steag ascuns. Iată cum.

Înainte de a activa orice semnalizare, rețineți că majoritatea acestor funcții nu sunt finalizate și sunt încă în desfășurare. În consecință, semnalizatoarele pot face ca browserul sau computerul dvs. să se comporte prost sau să devină instabil – și cu cât activați mai multe semnalizatoare, cu atât sunt mai mari șansele ca acest lucru să se întâmple.

De asemenea, rețineți că Google poate elimina sau modifica oricare dintre aceste funcții în orice moment, așa că este bine să nu vă atașați prea mult. Acest steag, în special, a trecut deja de la o glisare cu trei degete la una cu patru degete pentru a nu interfera cu gesturile de glisare a filei.

Pentru a activa Virtual Desks, asigurați-vă că actualizați Chromebook-ul la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Chrome. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să apăsați tasta „Prezentare generală” ([]]]) pentru a vedea opțiunea „+ Birou nou” în colțul din dreapta sus pentru a începe să utilizați funcția.

Dacă nu vedeți funcția după actualizarea dispozitivului, consultați ghidul nostru pentru a activa birourile virtuale folosind un semnalizator.

Deschideți o nouă filă de browser Chrome și introduceți următoarele în caseta polivalentă (bara de adrese):

chrome://flags

Apăsați tasta Enter pentru a deschide pagina de steaguri unde veți găsi tot felul de bunătăți glorioase.

Tastați „Gesturi pentru birouri virtuale” în bara de căutare, faceți clic pe lista derulantă de lângă aceasta, apoi alegeți „Activat” dintre opțiunile disponibile.

  Cum se instalează extensiile desktop Chrome pe Android

Tip

Alternativ, inserați chrome://flags/#enable-virtual-desks-gestures în Omnibox și apăsați Enter pentru a merge direct la articol.

Pentru ca modificările să aibă efect, trebuie să reporniți dispozitivul. Faceți clic pe butonul albastru „Reporniți” din partea de jos a paginii.

Pentru ca modificările să aibă efect, faceți clic pe albastru

Cam despre asta e. Acum, când plasați patru degete pe trackpad și glisați la stânga sau la dreapta, sistemul de operare Chrome va comuta la spațiul de lucru din stânga sau dreapta desktopului dvs. actual, dacă există.

Dacă doriți să vă jucați cu și mai multe steaguri, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune steaguri Chrome pentru a le activa pentru o navigare mai bună.