05/24/2022

Cum să activați automat modul de consum redus pe iPhone

Când iPhone-ul se consumă scăzut, iOS afișează o fereastră pop-up care vă cere să activați „Modul de putere redusă” pentru a opri imediat toate activitățile de fundal pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Când este activat, modul de economisire a energiei rămâne activat până când iPhone-ul tău are suficientă încărcare a bateriei. În plus, puteți activa și manual modul de consum redus, în funcție de nevoile dvs., pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei dispozitivului dvs. iOS. Deși aceasta este o implementare bine gândită, ați prefera să activați automat modul de consum redus pe iPhone atunci când bateria atinge un anumit procent? Datorită unei comenzi rapide, este posibil să automatizați modul de economisire a energiei pe iOS 15. Permiteți-mi să vă ajut să îl configurați!

Intrați automat în modul de consum redus pe iPhone (2022)

Ce este modul de consum redus și cum funcționează pe iPhone?

Introdus pentru prima dată în iOS 9 (2015), modul de consum redus este conceput pentru a crește durata de viață a bateriei iPhone-ului tău. Când activați acest mod de economisire a energiei, acesta afectează următoarele caracteristici:

  • Reîmprospătarea aplicației în fundal
  • 5G (cu excepția fluxului video)
  • Preluare e-mail
  • Câteva efecte vizuale
  • Blocare automată (implicit la 30 de secunde)
  • Fotografii iCloud (în pauză temporară)
  • Descărcări automate

Cu activitățile consumatoare de energie dezactivate, iPhone-ul tău poate rezista puțin mai mult cu un suc limitat. Perfect pentru momentele în care sunteți în mișcare și doriți ca dispozitivul să funcționeze mai mult decât de obicei. Odată ce vă încărcați iPhone-ul la 80%, modul de economisire a energiei este dezactivat automat pentru a permite activităților de fundal să ruleze normal.

  Cum să setați o dată de expirare atunci când partajați fișiere pe Google Drive

Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă uitați adesea să invocați acest mod atunci când bateria atinge un procent scăzut și, prin urmare, doriți să o declanșați la procentul dorit, cum ar fi 30% sau 15%? Ei bine, aici intră în joc scurtătura Mod Power Low de pe iPhone. Să învățăm cum să o configuram:

Automatizează modul de consum redus pe iPhone-ul tău

Pentru a automatiza modul de economisire a energiei, vom configura o comandă rapidă numită „Nivel baterie”. Fiind o comandă rapidă de încredere pentru utilizatorii de iPhone, funcționează în mod fiabil. Doar urmați pașii de mai jos:

1. Mai întâi, deschideți aplicația Setări pe iPhone. După aceea, selectați „Battery” și activați „Low Power Mode“.

2. Apoi, lansați aplicația Comenzi rapide și treceți la fila „Automatizare” din bara de navigare de jos.

Notă: Dacă aplicația Apple Shortcuts nu este disponibilă pe dispozitivul dvs., descărcați-o din App Store. Este disponibil gratuit și acceptă iPhone-uri care rulează iOS 12 sau o versiune ulterioară.

3. În continuare, atingeți „Creați automatizare personală”. Apoi, derulați în jos pentru a găsi Nivelul bateriei și selectați-l.

4. În continuare, trageți glisorul la stânga sau la dreapta pentru a alege procentul bateriei când doriți ca modul de consum redus să se pornească automat pe iPhone. De asemenea, puteți alege să activați modul de economisire a energiei atunci când dispozitivul atinge acest procent sau scade sub acesta. De exemplu, voi activa modul de putere redusă când bateria atinge 50%. După ce ați selectat procentul dorit de baterie, atingeți Următorul.

5. Aici, atingeți „Adăugați o acțiune“. Apoi, căutați „Low Power Mode” în bara de căutare și selectați „Set Low Power Mode”.

  Draft Control urmărește modificările documentelor în DOCX, pagini și alte formate [OS X]

6. Atingeți Next și asigurați-vă că apăsați Terminat în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a confirma modificările aduse comenzii rapide.

Notă: dacă nu doriți ca aplicația Comenzi rapide să afișeze o alertă atunci când automatizarea este declanșată, dezactivați comutatorul „Întrebare înainte de rulare”.

Si asta e! iPhone-ul dvs. va intra automat în modul de consum redus pentru a economisi încărcarea bateriei odată ce atinge procentajul selectat.

Păstrați modul de consum redus activat permanent pe iPhone

Există o altă comandă rapidă super utilă care vă poate permite să mențineți activat permanent modul de consum redus. Dacă prelungirea duratei de viață a bateriei dispozitivului dvs. contează mai mult decât orice altceva, cu siguranță ar trebui să utilizați această comandă rapidă. Iată cum să-l configurați:

1. Pentru a începe, deschideți aplicația Comenzi rapide pe iPhone și treceți la fila „Automatizare” din bara de navigare de jos.

2. Acum, atingeți butonul „Creați automatizare personală” pentru a adăuga o nouă automatizare. Rețineți că, dacă aveți deja o automatizare configurată, va trebui mai întâi să atingeți butonul „+” și apoi să apăsați butonul „Creați automatizare personală”.

3. În panoul „New Automation”, derulați în jos pentru a găsi „Low Power Mode” și selectați-l.

4. În continuare, vom personaliza condițiile care declanșează automatizarea. Alegeți opțiunea „Este dezactivat” (ar trebui să arate o bifă albastră dedesubt) și asigurați-vă că opțiunea „Este activat” este deselectată. După aceea, atingeți „Următorul” în colțul din dreapta sus al ecranului.

5. După aceea, atingeți „Adăugați o acțiune”, căutați „Putere scăzută” și alegeți „Setare mod de consum redus”.

6. Acum, acțiunea „Set Low Power Mode” va fi implicit „Turn Low Power Mode On”. Atingeți „Următorul” în colțul din dreapta sus al ecranului și dezactivați comutatorul „Întrebați înainte de alergare”. Dacă vi se solicită, atingeți „Nu întrebați” în caseta de dialog pop-up pentru a confirma selecția. Am făcut acest lucru pentru a ne asigura că aplicația Comenzi rapide nu afișează un mesaj de fiecare dată când automatizarea este declanșată.

  Cum să vizualizați Cât spațiu liber disponibil în DropBox

7. La final, asigurați-vă că atingeți „Terminat” pentru a salva modificările. În continuare, de fiecare dată când modul de consum redus este dezactivat, aplicația Comenzi rapide îl va porni.

Dezactivați/Ștergeți automatizarea modului de consum redus pe iPhone

Dacă nu mai trebuie să utilizați automatizarea modului de consum redus pe iPhone, puteți alege să o dezactivați sau chiar să o ștergeți din aplicația Comenzi rapide. Am detaliat pașii pentru ambele metode chiar aici:

1. Deschideți aplicația Comenzi rapide de pe iPhone și treceți la fila „Automatizare” din partea de jos a ecranului.

3. Pentru a dezactiva orice automatizare, atingeți-o și apoi dezactivați comutatorul „Activați această automatizare”. Asigurați-vă că atingeți butonul „Terminat” din colțul din dreapta sus pentru a confirma modificarea.

2. Dacă doriți să ștergeți automatizarea, glisați spre stânga pe ea din dreapta și apoi apăsați butonul roșu „Șterge”.

Sfaturi pentru a profita la maximum de modul de consum redus pe iPhone

Ei bine, iată! Așa poți automatiza modul super util de economisire a energiei pe dispozitivul tău iOS. Având în vedere cât de esențial este pentru economisirea duratei de viață a bateriei atunci când se epuizează, profitați la maximum de comenzile rapide fie pentru a o declanșa automat la procentul dorit de baterie, fie alegeți să o mențineți activată permanent. Deoarece acestea sunt comenzi rapide de încredere, funcționează fără nicio problemă. Acestea fiind spuse, împărtășiți-vă părerile despre aceste soluții de soluție pentru modul de putere redusă în comentarii. Dacă doriți să explorați mai multe astfel de sfaturi interesante, consultați resumul nostru cu cele mai bune comenzi rapide pentru iPhone.