08/18/2022

Cum să accesezi iCloud pe un computer

iCloud (serviciul de stocare în cloud al Apple) este un instrument la îndemână atunci când trebuie să faceți backup și să restaurați documente, să protejați fotografii, să salvați parole și chiar să găsiți un iPhone pierdut sau furat. Dacă dețineți dispozitive Apple, aveți deja iCloud încorporat. Tot ce trebuie să faceți este să porniți aplicația. Cu toate acestea, dacă aveți dispozitive mixte cu sistemul de operare, cum ar fi Windows 10 și un MacBook, și doriți să profitați de iCloud pe PC, cu siguranță există posibilitatea.

Rețineți că nu puteți utiliza iCloud dacă nu îl utilizați cu un dispozitiv Apple. În plus, utilizatorii cu a ID Apple gestionat nu pot folosi nici aplicația Windows.

Cu toate condițiile preliminare intacte, iată un ghid pas cu pas pentru utilizarea iCloud pe Windows 10.

Înregistrați-vă pentru un ID Apple

Pentru a vă înscrie pentru a utiliza stocarea în cloud de la Apple, veți avea nevoie de un ID Apple, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un Mac, iPhone, iPad sau Apple Watch. O excepție este dacă ați avut un ID Apple existent de la un iPhone anterior sau un alt dispozitiv Apple pe care îl dețineți sau îl dețineți în prezent. A doua excepție este dacă ați folosit vreodată iTunes pe Windows, care a stabilit unul pentru dvs. Poti de asemenea obține un ID Apple dacă nu ai încă unul. Link-ul oferă mai multe informații despre cum să obțineți unul.

  Cum să găsiți cine acceptă Google Pay

Nu uitați că nu va funcționa pe Windows dacă nu l-ați folosit niciodată pe un dispozitiv Apple.

Instalarea iCloud pe Windows

Pentru a utiliza iCloud pe Windows, va trebui să obțineți fișierul de instalare. Aplicația se găsește în Microsoft Store. Fișierele de instalare erau disponibile anterior pe Apple, dar au colaborat cu Microsoft pentru a oferi mai multă flexibilitate clienților lor! Cu toate acestea, utilizatorii de Windows 7 și 8 pot accesa în continuare un Pagina de descărcare iCloud direct de pe site-ul Apple, dar nu-l utilizați pentru Windows 10.

 • Accesați meniul Start din Windows 10 și selectați Magazin Microsoft.
 • Faceți clic pe Căutare și tastați „icloud” în bara de căutare. De asemenea, puteți sări peste acest proces și descărcați iCloud pentru Windows din Microsoft Store direct, dar linkul poate fi schimbat în orice moment.
 • Descărcați aplicația iCloud făcând clic pe butonul Obțineți de pe pagina magazinului, iar Windows 10 o va instala automat pentru dvs.
 • Dacă pagina magazinului este încă deschisă, faceți clic pe Lansare pentru a porni iCloud sau rulați-l din meniul Start.
 • Cum se configurează iCloud pe Windows

 • Lansați iCloud și selectați serviciile pe care doriți să le activați, cum ar fi e-mailul, marcajele și fotografiile, apoi faceți clic pe Aplicare.
 • Ați terminat destul de mult acum, dar dacă doriți ca iCloud să descarce automat muzică, cărți sau aplicații noi pe care le-ați creat folosind contul iCloud, va trebui să deschideți iTunes. Conectați-vă pur și simplu cu contul dvs. asociat iCloud. De asemenea, puteți descărca fotografii de pe iCloud oricând aveți nevoie.

 • În meniul Editare, selectați Preferințe și faceți clic pe fila Magazin, apoi bifați casetele de lângă Muzică, Aplicații și Cărți.
 •   Cum să utilizați modul confidențial în Gmail

  Acces iCloud

  În concluzie, configurarea iCloud în Windows 10 nu este atât de complicată pe cât pare, dar trebuie să ai un ID Apple și un dispozitiv Apple care folosește iCloud. Altfel, nu va funcționa. Puteți sincroniza fișierele plasate în folderele specificate în Windows și se vor sincroniza automat cu toate celelalte dispozitive iCloud. Această metodă este o modalitate excelentă de a sincroniza Mac, iOS și Windows, ceea ce poate fi dificil având în vedere că Apple și Microsoft sunt concurenți într-o anumită măsură.

  Dar, așa cum am menționat mai devreme, Apple a dorit ca clienții săi prețuiți să aibă mai multă versatilitate atunci când vine vorba de funcționalitatea iCloud, motiv pentru care au creat o versiune Windows în primul rând.