06/04/2023

Cum să accesați incognito pe Chromebook (3 moduri)

Accesul incognito pe un Chromebook este identic cu modul în care deschideți fereastra incognito a browserului Chrome pe computerul Mac sau Windows. Puteți urma metoda tradițională sau puteți utiliza o comandă rapidă de tastatură ingenioasă pe sistemul de operare Chrome pentru a deschide o fereastră privată instantaneu. Pe lângă asta, puteți accesa și incognito pe Chromebook folosind un meniu rapid cu comenzi rapide. Acestea fiind spuse, haideți să vedem 3 moduri de a lansa fereastra incognito pe un Chromebook.

Accesați incognito pe Chromebookul dvs. (2023)

1. Mai întâi, deschideți Google Chrome pe Chromebookul dvs. Apoi, faceți clic pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați „Fereastra incognito nouă”.

2. Aceasta va deschide direct Chrome în modul incognito pe Chromebook.

Accesați incognito pe un Chromebook utilizând comanda rapidă de la tastatură

De asemenea, puteți utiliza o comandă rapidă de la tastatură pentru a deschide ferestre private pe Chromebook. Pentru aceasta, nici măcar nu trebuie să deschideți browserul Chrome. Iată ce trebuie să faci:

1. Pur și simplu apăsați simultan tastele „Ctrl + Shift + N” și veți trece incognito instantaneu.

2. Pentru a închide fereastra incognito folosind o comandă rapidă de la tastatură, apăsați „Ctrl + W“.

Deschideți fereastra incognito pe un Chromebook utilizând comenzi rapide rapide

1. Există o altă metodă rapidă și ușoară de a deschide Chrome în modul privat pe Chromebook. Faceți clic dreapta pe pictograma Chrome din raft (bara de activități) și selectați opțiunea „Fereastră incognito nouă”.

  Cum se creează o carte în Microsoft Word

2. Și acolo aveți fereastra privată deschisă pe Chromebook.

Dezactivați modul incognito pe Chromebookul dvs

Pentru a ieși din modul incognito pe sistemul de operare Chrome, faceți clic pe pictograma „Incognito” din colțul din dreapta sus. Apoi, faceți clic pe „Închidere incognito” pentru a închide toate filele deschise. Așa că asigurați-vă că vă salvați munca înainte de a ieși.

Deschideți o fereastră privată pe Chromebookul dvs

Așadar, așa puteți activa modul incognito și puteți naviga pe internet în mod privat pe Chromebook. Această funcție este utilă atunci când nu doriți ca urmăritori terți să vă urmărească pe web. Oricum, asta e tot pentru acest ghid. Dacă sunteți nou în sistemul de operare Chrome și căutați resurse de bază pentru a naviga în sistemul de operare ușor, vă oferim acoperire. Puteți învăța să ștergeți marcajele de pe un Chromebook urmând ghidul conectat. În același timp, dacă nu aveți spațiu de stocare, accesați tutorialul nostru și ștergeți fără efort fișierele de pe Chromebook. Dacă aveți întrebări, spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

x