08/18/2022

Cum creez un al doilea cont Venmo

Plățile online au adus ușurință în plata facturilor sau a banilor pentru aproape orice. Venmo nu face excepție. Această platformă uimitoare oferă o modalitate sigură și sigură de a plăti online prietenilor și colegilor. Este acceptat ca gateway de plată de mulți comercianți. Și imaginați-vă că aveți nu unul, ci două conturi pe o astfel de platformă, făcând tranzacțiile voastre o bucată de tort. Vă întrebați dacă puteți avea mai multe conturi Venmo? Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta cu toate întrebările dvs. despre asta. Continuați să citiți pentru a afla cum pot crea un al doilea cont Venmo.

Cum creez un al doilea cont Venmo

Înainte de a trece la pașii care explică cum puteți face două conturi Venmo, mai întâi să explicăm condiția ca utilizatorii să facă asta.

Pot face mai mult de un cont Venmo?

Da, cu siguranță puteți face mai multe conturi. Venmo este într-adevăr o aplicație excelentă pentru a oferi tranzacții. Prin urmare, a avea două conturi este un avantaj. Este chiar grozav pentru utilizatorii care au conturi comune cu prietenii sau membrii familiei lor. Cu toate acestea, trebuie să fiți din SUA pentru a crea și utiliza unul sau două conturi Venmo. Puteți vizita pagina de înscriere Venmo și puteți crea un cont personal sau de afaceri, în funcție de nevoile dvs.

  Cum să adăugați dock-ul la Touch Bar pe un MacBook

Poți avea două conturi Venmo?

Da, puteți avea mai mult de două conturi. Dacă partajați un cont comun cu un prieten sau un membru al familiei, vă puteți bucura de privilegiul de a avea două conturi.

Pot avea 2 conturi Venmo cu același număr de telefon?

Nu, nu puteți avea două conturi cu același număr de telefon. Aveți nevoie de un număr de telefon separat pentru a crea al doilea cont.

Puteți avea două conturi Venmo cu același cont bancar?

Da, puteți avea două conturi Venmo cu același cont bancar, deoarece două este limita stabilită. Nu puteți adăuga mai mult de două conturi în același cont bancar.

Cum creez un al doilea cont Venmo?

Dacă încă nu ați configurat un al doilea cont, urmați pașii de mai jos pentru a-l realiza:

Notă: Venmo este exclusiv pentru utilizatorii din SUA.

1. Deschideți aplicația Venmo pe mobilul dvs. Android sau iOS.

2. Atingeți meniul Hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Apăsați pe opțiunea Setări.

4. Apăsați pe Metode de plată.

5. Apăsați pe Adăugați o bancă sau un card…

6. Apăsați pe opțiunea Bank pentru a configura contul Venmo.

7. Apăsați pe Instant (Recomandat).

Notă: De asemenea, puteți apăsa pe Manual. Această opțiune va dura până la 3 zile pentru a verifica și, eventual, a crea contul.

8. Acum, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a termina crearea contului pentru utilizare.

Pot avea 2 nume Venmo diferite?

Da, vă permite să aveți două conturi și, cu siguranță, puteți seta două nume diferite pentru fiecare cont. Opțiunile de cont personal și de afaceri în timpul creării contului vă permit să alegeți două nume distincte pentru ambele conturi.

  Cum să activați G-SYNC pe monitoare FreeSync: compatibil G-SYNC de la NVIDIA explicat

Poți fi înșelat cu Venmo?

Da, înșelătoriile Venmo sunt destul de populare. Escrocii i-au configurat pe utilizatori să-și ofere detaliile Venmo și contul bancar și să-i fraudeze făcând achiziții. Escrocii pot determina utilizatorii să plătească pentru articole frauduloase din aplicație.

Este sigur să conectați contul bancar la Venmo?

Da, conectarea unui cont bancar la un cont Venmo este sigură. Oferă un sistem de autentificare multifactor pentru utilizatori pentru a-și proteja conturile bancare conectate. Toți pașii pentru a vă proteja detaliile contului bancar sunt criptați.

De ce îmi cere Venmo numărul de securitate socială?

Venmo solicită numărul de securitate socială în următoarele cazuri:

  • Când încerci să faci tranzacții mari.
  • Când tranzacțiile multiple dintr-o săptămână depășesc pragul de 300 USD din contul dvs.
  • În cazul în care ați configurat un cont Venmo de grup.

Trebuie să dau lui Venmo numărul meu de securitate socială?

Da, poate fi necesar să furnizați SSN-ul dvs. la Venmo pentru a configura. Venmo poate cere utilizatorilor să-și dea identitatea, inclusiv informații personale, cum ar fi numărul de securitate socială. Cardul SSN este un document de identificare comun oferit fiecărui cetățean al SUA și celor care locuiesc acolo.

***

Sperăm că ați învățat cum pot crea un al doilea cont Venmo. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. Spune-ne despre ce vrei să înveți în continuare.