09/26/2023

CoreWeave asigură încă 200 de milioane de dolari, Lightmatter strânge 154 de milioane de dolari

Buna ziua! 🙋Astăzi avem următoarele actualizări pentru tine! 📣

Furnizorul specializat de cloud CoreWeave asigură încă 200 de milioane de dolari

CoreWeave este un furnizor de cloud specializat Kubernetes, creat pentru sarcini de lucru la scară largă, accelerate de GPU. Coreweave reduce latența cu 50%, îmbunătățește viteza de 35 de ori mai rapid și reduce costurile cu 80%.

Ei au strâns o finanțare suplimentară de 200 de milioane de dolari de la Magnetar Capital, la o lună după o rundă de finanțare de 221 de milioane de dolari, seria B, condusă de firmă, aducând totalul la 421 de milioane de dolari.

Conform resurselor, Microsoft a semnat un acord de un miliard de dolari cu CoreWeave susținut de Nvidia, care a închiriat plăci grafice Nvidia și a fost evaluată la 2 miliarde de dolari în aprilie, cu o investiție de 100 de milioane de dolari de la Nvidia.

Stratul său de orchestrare fără server este popular pentru startup-urile AI, deoarece permite lansarea rapidă a sarcinilor de lucru, reducând în același timp complexitatea managementului.

Infrastructura cloud a CoreWeave este la mare căutare datorită creșterii tehnologiei AI generative. Compania oferă soluții rapide și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru sarcini de lucru grele de calcul.

Hardware-ul Photonic AI al Lightmatter a strâns 154 de milioane de dolari

Startup-ul Lightmatter folosește lumina pentru a crea cipuri de calcul fotonice specializate pentru AI. Combină electronica, fotonica și algoritmii pentru a crea o nouă platformă de calcul AI.

  13 Instrumente de căutare a numelor de domeniu pentru afacerea dvs. – Găsire de domenii

Lightmatter creează procesoare fotonice care depășesc procesoarele tradiționale în ceea ce privește viteza, eficiența și proprietățile termice, satisfacând nevoile de viteză de calcul îmbunătățită, densitate de energie mai mică și încălzire redusă a cipurilor.

Lightmatter strânge 154 de milioane de dolari în finanțare din seria C condusă de SIP Global, Fidelity, Viking Global, GV, HPE Pathfinder și investitorii actuali, preluând peste 270 de milioane de dolari în finanțare totală.

Platforma Lightmatter ajută la abordarea creșterii AI, reducând în același timp impactul asupra mediului cu utilizarea eficientă a energiei în calcul.

Potrivit unei postări recente pe blogul Meta, CEO-ul Mark Zuckerberg a dezvăluit cel mai recent set de căști de realitate virtuală al companiei, Quest 3.

Postarea de pe blog afirmă că Quest 3 este cel mai avansat set de căști Meta de până acum, având un afișaj cu realitate mixtă color de înaltă rezoluție, o scădere cu 40% a grosimii în comparație cu Quest 2 și un chipset Qualcomm îmbunătățit, care oferă performanțe grafice de două ori mai mari pentru confort optim și rezoluție de afișare.

Se anticipează că Apple își va dezvălui căștile VR săptămâna viitoare în timpul evenimentului WWDC din iunie, pe măsură ce intră în competiție în acest domeniu.

Quest 3 include optică clătită și un afișaj de înaltă rezoluție pentru o vizualizare mai bună a conținutului. Are un nou chipset Snapdragon pentru o densitate crescută a pixelilor.

Înscrieți-vă la Meta pentru cele mai recente actualizări despre această versiune.

Microsoft anunță comunități pe echipe pe Windows 11

Microsoft actualizează versiunea gratuită a Teams pe Windows 11 cu suport pentru funcția comunități.

  6 Cele mai bune soluții de găzduire Plesk pentru aplicația dvs. web

Utilizatorii Windows 11 pot acum să creeze și să gestioneze comunități în Teams. Proprietarii comunității pot invita, găzdui evenimente și pot modera conținutul cu funcții de siguranță. Microsoft va extinde în curând suportul pentru Windows 10, macOS și platformele web.

De asemenea, acceptă Microsoft Designer, o aplicație creativă bazată pe inteligență artificială care permite crearea de materiale vizuale, cum ar fi postări pe rețelele de socializare sau invitații la evenimente, pe baza indicațiilor textuale.

Este considerat răspunsul Microsoft la instrumentele de organizare a grupurilor precum cele văzute pe Facebook, Discord, WhatsApp, Reddit și altele.

Microsoft îmbunătățește Teams pentru Windows 11 și dispozitivele mobile, permite instrumente de marcare și filtre și oferă sugestii comunității pentru iOS și Android.

Comunitățile Teams vor avea în curând acces la sondaje și la controale îmbunătățite de moderare a membrilor pentru proprietari.

Pentru mai multe actualizări, consultați categoria Ultima tehnologie.

x