Cele mai bune locuri pentru a cumpăra un nume de domeniu

Dacă nu aveți o conexiune la ICANN, organizația responsabilă cu gestionarea creării numelor de domenii, vă veți cumpăra numele de domeniu de la un „Domain Name Registrar”, o companie acreditată de ICANN pentru a vinde nume de domenii.

Puteți cumpăra numele dvs. de domeniu de la oricare dintre acești registratori și va funcționa la fel. Singurul lucru care separă aceste companii una de cealaltă este ușurința de utilizare a serviciului lor și celelalte caracteristici pe care le includ cu domeniul, cum ar fi serviciul de e-mail, Care este protecție, precum și calitatea serverelor de nume ale acestora.

Domenii Google: domenii simple, integrări ușoare

Domenii Google este un registrator simplu, fără probleme. Designul elegant al Google, combinat cu instrumente DNS excelente și securitate de vârf în industrie. Majoritatea oamenilor care caută un domeniu doresc și e-mailul să meargă alături de acesta, iar Google Domains se va integra bine cu abonamentul G Suite existent. Rețineți că acest lucru necesită să plătiți pentru serviciul de e-mail premium al Google; nu va funcționa cu un cont Gmail standard.

Funcția lor de căutare este destul de simplă, dar nu vă ia în cale. Dacă știi ce cauți, ar putea fi potrivit pentru tine.

Prețul lor este destul de mediu, dar dacă doriți să vă ridicați site-ul rapid, fără nicio mizerie, Google este probabil cel mai bun pariu.

  De ce contextul One Million Token al Gemini 1.5 este un schimbător de joc

Hover: instrumente și sugestii excelente de căutare

Planare este un registrator simplu, care oferă prețuri medii și servicii bune. Unde strălucește Hover sunt sugestiile lor, afișând domenii similare cu stiluri și sinonime diferite pentru a vă ajuta să restrângeți domeniul dorit. Pagina lor de căutare are o bară laterală utilă cu diferite categorii și filtre pentru diferite extensii.

Aici, am căutat domeniul „cookiesbygrandma.com”, care a fost preluat. Hover a sugerat automat o listă de domenii suficient de asemănătoare cu termenul nostru de căutare, astfel încât să fim de acord cu acestea. Dacă nu sunteți sigur exact ce domeniu doriți, ar trebui să încercați să căutați prin Hover.

Domeniile lor .com încep de la 12,99 USD pe an și oferă redirecționare e-mail la 5 USD pe an, plus confidențialitate WhoIs gratuită.

GoDaddy: Domenii și găzduire, prețuri mai mari

Hai tăticu este o opțiune excelentă dacă doriți găzduire web împreună cu domeniul dvs. sau doriți ca totul să fie gestionat sub aceeași umbrelă. În general, este ideal să vă păstrați domeniul separat de furnizorul de găzduire în cazul în care doriți să treceți la un alt furnizor la un moment dat. Dar GoDaddy este un registrator de domenii în primul rând și o companie de găzduire web în al doilea rând, așa că puteți oricând să transferați domeniul unui alt registrator sau să schimbați DNS-ul pentru a indica o nouă gazdă.

GoDaddy oferă servicii excelente de găzduire, un generator de site-uri personalizate și găzduire WordPress gestionată, împreună cu multe șabloane pentru a vă ajuta să începeți. Sunt puțin scumpe, iar gazda lor web poate fi puțin neplăcută pentru orice complex, dar dacă construiți un site simplu, va face treaba.

  Cum să adăugați fonduri la Apple ID Wallet

Prețurile GoDaddy par scăzute la început, dar cresc după primul an. La prețul maxim, domeniile lor .com costă 15 USD pe an, dar este prețul pe care îl plătiți pentru a fi pe cel mai mare registrator de domenii.

NameCheap: prețuri ieftine, servicii decente

NumeIeftin este la fel de ieftin pe cât sugerează și numele. Oferă oferte excelente, începând de la doar 8,88 USD pentru majoritatea domeniilor .com, unele extensii mai obscure fiind chiar sub un dolar. Nici DNS-ul lor nu este rău, oferind protecție WhoIs gratuită și un furnizor DNS robust, ușor de gestionat și transferat.

Au o opțiune de „căutare în bloc” care vă permite să căutați până la 50 de nume de domenii simultan, așa că, dacă aveți o listă întreagă de idei, le puteți introduce pe toate, le puteți vedea care ar putea fi luate și puteți verifica prețurile pentru diferite TLD-uri.

Ei oferă găzduire WordPress gestionată prin EasyWP, deși probabil cel mai bine este să mergeți cu un furnizor WordPress mai bun și să transmiteți domeniul către acel site.

Credite de imagine: Maxx-Studio/Shutterstock