Cele mai bune extensii Chrome pentru a îmbunătăți Gmail

Gmail este deja destul de grozav, dar cu adăugarea câtorva extensii Google Chrome selectate cu grijă, îl puteți face să facă mult mai mult. Iată câteva dintre preferatele noastre.

De obicei, nu recomandăm utilizarea multor extensii de browser, deoarece acestea pot fi un coșmar de confidențialitate. Cu toate acestea, este greu să rezistați extensiilor care vă pot îmbunătăți semnificativ lucrurile. Am verificat noi înșine toate aceste extensii, le-am testat, analizând reputația lor în rândul utilizatorilor și favorizând extensiile care fac codul lor sursă public atunci când este posibil. Cu toate acestea, ar trebui să învățați cum să vă asigurați că extensiile Chrome sunt sigure înainte de a le folosi și să le utilizați cu moderație.

FlowCrypt

FlowCrypt este o modalitate simplă de a vă asigura că orice mesaj pe care îl trimiteți din contul dvs. Gmail este criptat — chiar și atașamentele! — folosind criptarea PGP. FlowCrypt plasează un buton pe interfața de utilizare care vă permite să compuneți un mesaj securizat atunci când faceți clic pe el. Odată ce dvs. și destinatarul instalați FlowCrypt, puteți trimite mesaje criptate oricui din lista dvs. de contacte, indiferent dacă au FlowCrypt sau nu. Dacă destinatarul are instalat FlowCrypt, mesajele sunt decriptate automat când sunt deschise la celălalt capăt. Cu toate acestea, dacă nu o au instalată, trebuie să creați o parolă unică pe care ar trebui să o distribuiți nu prin e-mail, din motive evidente.

  Creați o bază de date pe hard disk și căutați rapid fișiere

Descoperire

Descoperire este ca un ochi privat pentru Gmail. Ori de câte ori primiți un e-mail de la o persoană necunoscută, acesta navighează pe internet, dezvăluind Twitter, Facebook, Gmail și chiar LinkedIn pentru a vă arăta cine sunt ei. Discoverly conectează toate informațiile de pe aceste site-uri și le scoate împreună pentru ca tu să vezi conexiunile reciproce ale persoanei, informațiile de lucru și poziția și chiar afișează tweet-urile acesteia.

Notă: Pentru ca orice informații să apară, expeditorul trebuie să folosească e-mailul pe care l-a asociat cu acele conturi.

KeyRocket

Știați că există comenzi rapide de la tastatură pentru majoritatea lucrurilor pe care le puteți face în Gmail? Bine, KeyRocket vă ajută să învățați toate comenzile rapide, solicitându-vă sugestii și comenzi rapide pentru acțiunile pe care le faceți în mod regulat cu o notificare subtilă când ați fi putut folosi o comandă rapidă în loc de o serie de clicuri de mouse. Puteți chiar să vă creați propriile comenzi rapide dacă acest lucru ușurează. Veți deveni un utilizator puternic Gmail în cel mai scurt timp folosind KeyRocket.

KeyRocket este disponibil și pentru Microsoft Word, Excel, PowerPoint sau Outlook de la site-ul lor.

Sortd pentru Gmail

Sortd este primul skin inteligent pentru Gmail care vă permite să organizați e-mailurile și sarcinile. Vă oferă o modalitate simplă și intuitivă de a sorta și prioritiza e-mailurile și sarcinile. Funcționează ca și alte servicii de gestionare a sarcinilor, prin introducerea articolelor într-un fel de „listă de activități” în care puteți glisa și plasa mesaje în diferite coloane – sau liste.

PixelBlock

PixelBlock este pentru aceia dintre noi care nu sunt de acord cu toate urmăririle care au loc în aceste zile când ați citit e-mailul cuiva. Extensia vă anunță cu un ochi roșu pe mesaj pentru a indica când a fost folosită o încercare de urmărire pentru a notifica expeditorul dacă ați deschis sau citit e-mailul.

  Acesta este punctul de referință pentru un telefon AI

Checker Plus

Checker Plus pentru Gmail este grozav pentru persoanele care au mai mult de un cont Gmail, între care comută continuu înainte și înapoi. Folosește un meniu derulant la îndemână chiar în interiorul Chrome, împreună cu notificări de pe desktop, pentru a face din acesta cea mai rapidă modalitate de a gestiona mai multe e-mailuri fără a fi nevoie să accesați adresa URL a căsuței de e-mail Gmail. Alte funcții includ notificări vocale pentru când sunteți departe de computer, monitorizați orice Gmail sau etichete personalizate și rulează în fundal chiar și atunci când Chrome este închis.

Digify

Digify vă permite să gestionați atașamentele pe care le trimiteți altora cu control complet și absolut. Puteți trimite atașamente, puteți urmări cine le-a primit și dacă au fost redirecționate sau puteți stabili o dată de expirare pentru a împiedica oamenii să le deschidă după o anumită dată. Puteți chiar să anulați trimiterea unui atașament și să revocați permisiunile unei persoane de a vizualiza un fișier!

Două caracteristici grozave pentru care nu mai aveți nevoie de extensii

Unele dintre cele mai bune extensii nu sunt de fapt extensii. Următoarele două sunt aplicații bazate pe web care vă oferă aceeași funcționalitate ca o extensie fără a fi nevoie să descărcați nimic pe computer.

Gmail offline

Gmail offline este exact cum suna. Gmail offline a fost o extensie, dar acum este o parte integrată a experienței dvs. Gmail. Cu acesta, puteți citi, răspunde și chiar căuta prin toate mesajele dvs. fără a fi nevoie să vă conectați la internet. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în setările Gmail și sunteți pe cale să vă vizualizați căsuța de e-mail în modul offline.

  Cum să găsiți ce WAF protejează un site web

Du-te la ta Inbox Gmail, faceți clic pe roata de setări din dreapta sus, apoi faceți clic pe „Setări”.

Apoi, faceți clic pe „Offline” în partea de sus a panoului, apoi faceți clic pe „Activați Offline Mail”. Selectați setările pe care doriți să le activați, apoi faceți clic pe „Salvați modificările”.

În funcție de setările pe care le-ați ales, Gmail stochează acum totul timp de până la 90 de zile pe computerul dvs., pentru a le putea accesa fără conexiune la internet.

Meniu Gmail clic dreapta

Una dintre noile funcții Gmail vă permite faceți clic dreapta pe orice mesaj pentru a afișa un meniu contextual de opțiuni din care să alegeți, inclusiv răspunsul, arhivarea, ștergerea și marcarea unui mesaj ca citit etc. Acesta este ceva care lipsește din interfața web de ceva timp și până de curând avea doar trei opțiuni: șterge, arhivă și marcheaza ca citit. Deși aceasta este o actualizare simplă, vine ca o modalitate de a vă face viața mult mai ușoară atunci când aveți de-a face cu e-mailurile din căsuța dvs. de e-mail Gmail.

Utilizatorii ar trebui să înceapă să vadă această funcție în curând, deoarece este raportată încet pentru conturile personale Gmail.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele extensii grozave disponibile în Magazinul Chrome. Ai o extensie preferată pe care nu am menționat-o? Lasă-l în comentariile de mai jos.