09/25/2022

Cele mai bune 7 găzduire de server Zomboid pentru o experiență de joc mai bună

Project Zomboid este o opțiune excelentă pentru jucătorii care iubesc jocurile cu zombi. Te va duce într-o lume afectată de zombi mortali, infecții, deficit de alimente și altele.

În joc, vei întâlni toate șansele folosind abilitățile tale de supraviețuire cât mai mult timp posibil. Vei învăța să construiești case, să construiești arme, să lupți cu zombi și să vânezi hrană pentru a supraviețui.

Și dacă doriți să vă bucurați de jocul acestui joc video fără bătăi de cap, închirierea unui server de găzduire Project Zomboid va fi o opțiune benefică. Îți va oferi puterea, funcțiile, timpul de funcționare și performanța de care ai nevoie pentru a-ți alunga acei zombi periculoși și pentru a-ți crește șansele de supraviețuire.

Să înțelegem cum un server de găzduire de jocuri vă va amplifica experiența de joc și apoi să ne uităm la unii dintre cei mai buni furnizori de găzduire de servere.

Ce este Project Zomboid?

Proiectul Zomboid este un joc video cu nisip infestat de zombi în lume deschisă. Acest joc de groază de supraviețuire a fost dezvoltat de The Indie Stone, un dezvoltator canadian și britanic, și lansat în 2011 ca demo. A fost lansat pentru acces anticipat pe Steam în 2013, iar versiunea sa multiplayer a fost lansată pentru public în 2014.

Ca jucător în Project Zomboid, sarcina ta este să supraviețuiești cel mai mult timp posibil înainte de a muri. Și pentru a supraviețui, va trebui să susții climate dure și să faci față foametei, infecțiilor, depresiei și tristeții în timp ce te lupți cu zombii mortali. Pentru a-ți crește șansele de supraviețuire, va trebui să construiești arme, să vânezi hrană și să te aperi pe tine și pe aliați de o hoardă nemiloasă de zombi.

Caracteristicile jocului:

  • Supraviețuire cu nisip pentru a culege hrana, pentru a construi case și apărare și pentru a crea arme pentru a lupta cu moartea
  • Fugi de hoardă cu ajutorul luptei și a focurilor de armă
  • Faceți echipă cu prietenii tăi pe un ecran divizat pe serverele create de utilizator
  • O explorare epică a orașelor izometrice din Kentucky într-o hartă vastă
  • Învață abilități de supraviețuire prin joc și din experiențele de luptă împotriva infecțiilor, zombiilor și depresiei
  • Suport pentru mod, cum ar fi Lua puternic cu instrumente de dezvoltare și hărți
  • Alte caracteristici, cum ar fi arme, rețete, animații, locații, iluminare, câini și alte sisteme de supraviețuire
  • Funcțiile viitoare ar putea fi povești PZ, întâlniri cu NPC și multe altele
  • Project Zomboid este disponibil pe Mac, PC și Linux

Gameplay

Proiectul Zomboid este înființat într-o lume post-apocaliptică infestată de zombi, în care tu, ca jucător, nu ești infectat, iar provocarea ta este să previi infecția, să mori sau să devii zombi. Guvernul a pus în carantină această zonă din Kentucky, numită și „Țara Knox”. Te vei lupta să supraviețuiești pentru viața ta cel mai mult timp înainte ca unul dintre zombi să te muște sau să mori prin orice mijloace, cum ar fi îmbolnăvirea.

Jucătorii își pot alege ocupația, trăsăturile și aspectul înainte de a fi dislocați într-unul dintre cele patru orașe infectate, replicate pentru Louisville, West Point și Muldraugh din lumea reală. Te vei confrunta cu o hoardă mortală de zombi care vor să te omoare și să te facă unul dintre ei. Pe lângă acestea, te vei confrunta cu provocări personale precum singurătatea, oboseala, foamea, stresul, frica și așa mai departe.

Cu toate acestea, trebuie să supraviețuiești acestor provocări luptând cu demonii interiori și exteriori. Puteți crea arme pentru a lupta cu zombi, puteți scăpa de mâncare pentru a rămâne în viață, puteți să vă odihniți pentru a continua lupta și să vă protejați construind case și apărări. În plus, faceți echipă cu alți oameni neinfectați pentru a crea o strategie de supraviețuire și pentru a alunga zombi și plictiseala împreună. Dar să nu ai încredere completă în nimeni și să ai o strategie proprie pentru a te proteja de trădare sau alte riscuri.

Proiectul Zomboid folosește stilul Romero de zombi cu mișcare lentă, dar unii dintre ei pot fi mai rapizi. Include diverse moduri de dificultate pe lângă un mod sandbox, permițându-vă să vă personalizați setările jocului, cum ar fi populația de zombi, raritatea pradă, transmisibilitatea virușilor și multe altele. Pe măsură ce jocul progresează, zona devine mai pustie, cu rețelele de energie și apă oprite, eroziune, deficit de alimente etc.

  Generați o listă cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a împacheta pentru călătoria dvs

Și pentru a juca Project Zombie cu putere maximă, aveți nevoie de găzduire dedicată pentru serverul de joc.

Ce vreau să spun prin asta?

Să ne dăm seama!

De ce aveți nevoie de un server de găzduire Project Zomboid?

Imaginează-ți că te descurci foarte bine în joc, distrugând zombi, construind apărări, făcând mai mulți aliați și deviind puternic pe măsură ce jocul continuă.

Acum, vezi un zombi venind spre tine, crezi că-l poți ucide destul de ușor, dar când întinzi mâna după armele tale, nu poți. Jocul tău rămâne prost și ajungi să fii mușcat de zombi.

În cele din urmă, mori, jocul s-a terminat!

Cum se întâmplă asta?

Este pentru că serverul tău a rămas în urmă. Și chiar și o secundă de întârziere în timpul jocului vă poate costa viața de joc. Motivul este că este posibil ca serverul dvs. să nu vă poată oferi toată puterea de care aveți nevoie pentru a vă furniza în mod constant jocul cu resurse, timp de funcționare, viteză și performanță.

Și când se întâmplă asta, nu poți face nimic decât să o iei de la capăt. Nu puteți da vina pe nimeni sau să căutați ajutor pentru că vă folosiți serverul obișnuit pentru a vă juca jocul, pe care mulți alții îl împărtășesc. Acesta este motivul pentru care resursele serverului sunt distribuite și, dacă cineva le folosește pentru calcule grele, este posibil să nu puteți folosi puterea sa obișnuită.

Cu toate acestea, dacă vă închiriați serverul de jocuri de la un furnizor de servicii dedicat, puteți descoperi resurse de server de înaltă performanță și abundente pentru jocurile dvs. De asemenea, ar veni cu multe caracteristici utile, personalizări, instrumente de securitate și timp de funcționare bun pentru a vă asigura că nu trebuie să faceți față întârzierilor, blocărilor și perioadelor de nefuncționare frecvente.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării unui server dedicat Project Zomboid hosting:

Performanta imbunatatita

Serverele de jocuri vin cu capabilități de îmbunătățire a performanței și cele mai recente tehnologii pentru a vă asigura că vă bucurați de un joc mai rapid. De asemenea, oferă o lățime de bandă mai mare pentru a permite un joc de neoprit. În plus, își găzduiesc serverele de jocuri în centre de date globale, astfel încât să puteți alege o locație preferată și să vă bucurați de joc, indiferent unde vă aflați cu prietenii.

Caracteristici utile

Obțineți multe funcții utile, cum ar fi opțiuni de personalizare, suport pentru mod, hărți, acces la un tablou de bord curat pentru a gestiona totul cu ușurință și multe altele. În acest fel, puteți face jocul mai convenabil și mai distractiv.

Timp de funcționare mai mare

Gazdele serverelor de jocuri oferă o garanție de funcționare ridicată de peste 90% sau chiar 99,9 sau 100%. Se va asigura că jocul tău este disponibil tot timpul pentru a te distra. Acest lucru este diferit de ceea ce experimentați cu serverele dvs. obișnuite, pline de întârzieri, timpi de nefuncționare și lenență.

Securitate

Internetul este predispus la riscuri și încălcări, chiar și jocurile dvs. online. Atacatorii vă pot fura lățimea de bandă, vă pot prelua serverul de joc sau vă pot folosi greșit datele. Cu toate acestea, gazdele serverelor de jocuri oferă securitate, cum ar fi protecție DDoS, centre de date securizate, conexiuni sigure și multe altele.

Deci, dacă doriți să beneficiați de aceste beneficii, iată câteva dintre găzduirea serverului Project Zomboid pentru dvs.

Broccoli indiferent

Broccoli indiferent este gazda serverului pe care o doriți atunci când tu și prietenii tăi lupți pentru a supraviețui apocalipsei zombie. Acestea fac configurarea serverului simplă și rapidă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic altceva decât pentru a juca. Configurarea unui server Project Zomboid necesită un singur clic.

Indiferent Broccoli are încredere în serviciul său. Oferă o perioadă de încercare gratuită de două zile fără a necesita informații de plată în avans, deoarece știu că vei fi fericit când te înregistrezi.

De ce sunt atât de încrezători că veți alege broccoli cu fața dreaptă pentru a vă găzdui harta plină de zombi din Louisville, KY? Pentru că asistența lor pentru clienți este de top și aproape întotdeauna disponibilă pe Discord. Ei știu că atunci când ești gata să joci, nu vrei să aștepți un sprijin lent.

  Cum să utilizați o cameră digitală ca cameră web

Indiferent Broccoli are, de asemenea, hardware de calitate pentru a reduce lag-ul. Acestea oferă mașini cu memorie RAM ridicată (64 GB până la 256 GB RAM) în centre de date din America de Nord și Europa, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la performanță atunci când încărcați modurile preferate, cum ar fi Kentucky Police Pack sau Zombie Camouflage.

Încercați Indifferent Broccoli dacă sunteți în căutarea unui server gazdă prietenos, util și eficient pentru serverele dvs. Project Zomboid. Oferă o perioadă de încercare gratuită de două zile, urmată de 6 USD pe lună pentru un server PZ cu 4 jucători.

XGamingserver

Căutați un server Project Zomboid cu resurse de server dedicate? Apoi încercați XGamingServer puteți obține un server de jocuri virtuale dedicate PZ care vine cu un panou de control care este construit personalizat și este optimizat pentru jocurile pe care le găzduiesc.

La Xgamingserver se mândresc cu vânzarea de resurse dedicate serverului, mai degrabă decât de sloturi pentru jocuri. Odată ce comandați serverul nostru de joc, puteți adăuga cât mai mulți jucători pot gestiona resursele. Și upgrade și downgrade oricând aveți nevoie de mai multe sau mai puține resurse. Acest lucru garantează un joc neîntrerupt.

Serverele lor sunt găzduite pe cele mai recente procesoare Ryzens și Intel cu cele mai recente unități SSD NVMe, protecția profesională DDoS asigură o experiență de joc neîntreruptă. Puteți face copii de siguranță programate automate ale serverului. De asemenea, puteți invita utilizatori să configureze serverul pentru dvs.

Cu controlul deplin al fișierelor serverului, puteți instala cu ușurință modurile de atelier Steam pe serverul dvs. PZ, iar dacă sunteți blocat, Xgamingserver a compilat o documentație cuprinzătoare care vă va ghida în configurarea serverului.

Cu servere situate în America de Nord, Europa și Australia, acest lucru vă asigură că obțineți cel mai mic ping prin închirierea serverelor cele mai apropiate de dvs. și de comunitatea dvs.

Cu pachete de la 2 GB la 16 GB și prețuri începând de la doar 8 USD. Ia-ți serverul de la Xgamingserver și începe să-ți construiești comunitatea de supraviețuitori zomboizi.

ScalaCube

Dacă sunteți un fan al gameplay-ului palpitant, încercați gratuit Project Zomboid închiriind un server de la ScalaCube. Oferă un domeniu gratuit, configurare instantanee, protecție împotriva atacurilor DDoS nedorite, unități SSD, setări de server, suport pentru moduri și multe altele.

Pentru jucătorii experți, ScalaCube oferă acces complet la FTP cu opțiunea de a modifica setările în funcție de confortul dvs. Joacă-te cu prietenii tăi și bucură-te de jocul de găzduire a serverului ScalaCube Project Zomboid. Puteți folosi serverul 24/7 fără nicio întârziere, ceea ce înseamnă că puteți fi online oricând cu prietenii tăi.

Utilizați diferite moduri de joc și experimentați fiecare cu diferite mecanisme de joc. În fiecare mod, puteți experimenta trăsături negative și pozitive, puteți face un personaj și vă puteți dezvolta abilitățile. ScalaCube își găzduiește infrastructura în Asia, America, Europa, Australia și Regatul Unit.

Este gratuit pentru un singur server, dar aveți 6 GB RAM, 2 procesoare de 3,4 GHz și 30 GB spațiu de stocare. Planurile lor plătite încep de la 10 USD/lună pentru 40 de sloturi pentru jucători, servere nelimitate, 3 GB RAM, procesor de 3,4 GHz și 30 GB de stocare.

Servere de supraviețuire

Închiriez găzduire server Project Zomboid de la Servere de supraviețuire și experimentați un joc mai bun, cu o mulțime de beneficii. Veți obține acces complet la FTP, opțiune de configurare instantanee a serverului, acces la instrumente terțe, notificări automate bazate pe server și multe altele.

Survival Servers utilizează procesoare Intel sau AMD și unități SSD NVMe pentru a preveni întârzierile în timpul jocului. Puteți să vă schimbați locațiile oricând doriți, să modificați setările serverului în funcție de cerințele dvs. și să comutați instantaneu la alte jocuri disponibile. De asemenea, are diverse centre de date și vă protejează serverul de atacurile DDoS 24/7.

Puteți instala pluginuri și moduri și puteți personaliza panoul de control intern oricând doriți. Obțineți cele mai recente versiuni de mod-uri și setați parametrii de lansare în funcție de dvs. În plus, puteți seta starea serverului să pornească, să oprească și să repornească.

Alegeți cea mai apropiată locație a serverului dvs., numărul de servere și sloturi de care aveți nevoie, ciclul și harta dvs. de facturare și comandați serverul la un preț de pornire de 21,25 USD/lună.

  Cum să utilizați videoclipul Picture in Picture (PiP) pe un iPad

GPORTAL

Închiriez găzduire de server premium Project Zomboid de la GPORTAL pentru computerul dvs. Vă permite să vă alegeți memoria RAM pentru o experiență de joc mai bună și să schimbați jocurile în orice moment dintre opțiunile disponibile. De asemenea, oferă 50 GB spațiu de rezervă pentru configurații și jocurile salvate.

Obțineți serverul online în câteva minute după ce comandați Project Zomboid. GPORTAL este partener cu Corero, care oferă tehnologie pentru a vă proteja serverul de atacurile DDoS. De asemenea, utilizează hardware SSD rapid pentru a preveni întârzierile serverului și pentru a vă oferi o experiență de joc de înaltă performanță.

GPORTAL are diverse centre de date pe tot globul, cum ar fi Los Angeles, Dallas, New York, Washington, São Paulo, Londra, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Moscova, Tokyo, Taipei, Singapore și Sydney.

Cu GPORTAL Gamecloud, ești suficient de flexibil pentru a juca conform condițiilor tale fără a semna niciun contract. În plus, veți obține noi arme, mecanici, hărți, vehicule și multe altele. Dacă sunteți un jucător experimentat, vă puteți crea configurația și puteți accesa FTP.

Gazduire Apex

Experimentați o latență scăzută cu Gazduire Apex și închiriază un server Project Zomboid pentru a te juca cu prietenii tăi. Veți obține hardware de nivel enterprise pentru servere online de înaltă performanță și 24/7, astfel încât să puteți juca oricând doriți. Doar stați pe loc și concentrați-vă asupra jocului dvs. și lăsați Apex Hosting să lucreze la actualizări și copii de rezervă.

Configurația sa simplă economisește timp atunci când setați parametrii. Odată ce sunteți gata cu înregistrarea, serverul dvs. va fi online în cel mai scurt timp. În plus, jucătorii experți pot obține acces complet la FTP și la managerul de fișiere, împreună cu un panou de control pentru dispozitive mobile.

Nu vă faceți griji cu privire la pierderea datelor; serverele dumneavoastră sunt protejate împotriva atacurilor DDoS 24/7. Veți primi, de asemenea, pachete de mod cu un singur clic, subdomeniu gratuit, panou de control robust și multe altele. În plus, puteți opera cu ușurință panoul de joc, indiferent unde vă aflați și puteți comuta între jocurile disponibile.

Gazduire Apex are diverse centre de date pe tot globul în Londra, Germania, Singapore, Japonia, China, Australia, Brazilia, Florida, Quebec, Polonia, Franța și Rusia, împreună cu Oregon, California, Texas și Virginia în SUA.

Alegeți dintre diverse planuri disponibile începând de la 7,49 USD pentru prima lună pentru 2 GB RAM.

GTXGaming

Închiriază server Project Zomboid cu premium GTXGaming găzduiește și configurează-ți serverul instantaneu după ce îți înregistrezi contul. Oferă copii de rezervă offsite și acoperire la nivel mondial pentru a vă permite să experimentați un joc mai bun.

Indiferent dacă sunteți nou sau experimentat, panoul de control al GTXGaming este simplu de utilizat și vine cu instrumente utile. Este puterea avantajelor, deoarece acceptă toate hărțile, vă oferă suport complet, vă protejează serverul de atacurile DDoS, vă rambursează banii dacă nu sunteți mulțumit de servicii și multe altele.

GTXGaming folosește hardware de nivel enterprise, de la procesoare robuste E3 până la cele mai recente procesoare i7 sau i9, pentru a oferi un joc fără întârzieri și utilizează AMD Ryzens pentru mai multă putere de server. Au centre de date în Los Angeles, New York, Oregon, Charlotte, Dallas, Miami, Quebec, Londra, Miami, Paris, Madrid, Frankfurt, Moscova, Stockholm, Singapore și Sydney.

Definiți-vă slotul, RAM, locația cea mai apropiată a serverului, CPU, prioritatea CPU, hard disk, spațiu pe disc și comandați acum serverul.

Concluzie

Utilizarea unui server dedicat de găzduire Project Zombouid vă va oferi performanțe de joc îmbunătățite, timp de funcționare mai mare, securitate mai bună și o mulțime de funcții pentru a vă face jocul și mai distractiv. Astfel, alegeți oricare dintre serverele de găzduire de jocuri menționate mai sus și jucați-vă jocurile fără probleme.

Puteți, de asemenea, să vă uitați la găzduire generală satisfăcătoare de server pentru toată lumea.

x