Cele mai bune 7 aplicații de legături de familie

În zilele noastre, legătura de familie poate fi grea. Pentru părinți, copiii tăi pot fi în anii lor revoltători de adolescență, iar pentru copii, părinții tăi pot fi mereu ocupați. Înțelegem cât de ciudat și îngrozitor poate fi atunci când sugerați o ieșire în familie sau planificați o activitate în familie și nu iese din chatul de grup.

De aceea, vă oferim aplicații și jocuri care pot stimula legăturile cu familia. Indiferent dacă doriți să încurajați interacțiunea sau să stârniți dinamism în gospodăria dvs., aceste aplicații de legătură cu familia sunt exact ceea ce aveți nevoie. În plus, le puteți juca oriunde și oricând, chiar și cu membrii familiei la distanță lungă.

1. Micile minuni

Dezvoltat de Harvard Graduate School of Education, Small Wonders este construit pentru a crea legături cu copiii mici. Aplicația este împărțită în două secțiuni — zona pentru adulți și zona de joacă în familie.

În zona de joacă în familie, există diferite tipuri de activități, inclusiv cărți de citit, cântece de cântare, o colecție de fotografii, întrebări care provoacă gânduri pentru a iniția discuții, jocuri și o activitate creativă de autocolante. Dacă copilul tău încă pune cuvinte și numere împreună, aceasta este secțiunea potrivită pentru tine.

Mai mult decât atât, cu Zona de joacă pentru familie, poți juca cu copilul tău ingredientele sau jocul cu mâncare pentru a se potrivi cu alimente și să-i înveți numele alimentelor preferate. Pe de altă parte, secțiunea Adulți vă permite să vă alăturați activității cu copiii dvs.

De exemplu, puteți alege jocul Siguranța rutieră din secțiunea În aer liber pentru a-i învăța pe copiii tăi siguranța rutieră în timp ce se distrează. Aici, puteți juca lumini roșii și verzi cu ei, ajutându-i în același timp să înțeleagă când este sigur să traverseze drumul. Acest lucru face ca Small Wonders să fie una dintre aplicațiile noastre de co-parenting pentru a crea stabilitate cu copiii tăi.

  Cum să configurați o întâlnire Zoom în Outlook

Descărcați: Small Wonders pentru Android | iOS (Gratuit)

2. Parenting abundent

Abound parenting este una dintre aplicațiile de care fiecare familie are nevoie pentru a-și gestiona viața împreună. Este conceput pentru părinți și copiii lor cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, pentru a-i ajuta să devină cititori mai buni. Oferind perspective bazate pe cercetare asupra psihologiei copiilor și a modului în care se formează dezvoltarea citirii, părinții pot învăța cum să interacționeze și să-și învețe copiii mai bine.

Cum functioneazã? Aplicația oferă zilnic întrebări captivante pentru a stimula conversații continue și interesante cu copiii tăi. În plus, sunteți înarmat cu o combinație de recomandări de cărți atent selectate și instrumente pentru a personaliza experiența de lectură a copilului dumneavoastră.

Pe măsură ce vă hrăniți cu aceste informații, veți începe să înțelegeți structura creierului copiilor dvs., oferindu-vă o perspectivă asupra formării și nivelurilor acestora.

Descărcați: Abound Parenting pentru Android | iOS (gratuit, abonament disponibil)

3. Atenție!

Ajunge cu aplicațiile; iată un joc pentru a crea legătura cu familia ta. La fel ca Charades, Heads Up este un joc de ghicire mobil care stimulează interacțiunea și colaborarea între membrii familiei. De la denumirea alimentelor la melodii, este un joc grozav pentru a-ți ține coastele să se spargă.

Dacă habar n-ai despre ce este vorba, pur și simplu vizualizează asta: ai ecranul telefonului întors de la tine, dar vizibil pentru familia ta, care trebuie să-ți dea indicii care descriu ce este afișat pe telefon. Să presupunem că familia ta poate vedea un pui pe ecran; ar trebui să imite găinile și să ciugulească până când îl înțelegi.

Cât de distractiv este asta? Familia ta se poate turna la acest joc, creând în același timp un mediu distractiv și captivant în care toată lumea trebuie să comunice eficient și să lucreze împreună. În plus, Atenție! este potrivit pentru toate vârstele și mediile, așa că este grozav pentru a crea legături cu copiii și chiar cu bunicii.

  Ce înseamnă transferul de numerar în ghindă?

În cele din urmă, dacă utilizați un dispozitiv Android, puteți descărca și juca Heads Up! gratuit, dar pentru utilizatorii iOS, vine cu o taxă.

Descărcați: Atenție! pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

4. Monopoly Go!

Deși aproape toată lumea este familiarizată cu jocul de masă Monopoly, nu mulți știu că este acum disponibil pe dispozitive mobile și mult mai interactiv. Dacă doriți să creați legături și să-i învățați pe copiii tăi cunoștințele financiare în același timp, Monopoly Go! este doar jocul pentru tine.

Îi poți învăța cum funcționează lumea financiară cu cumpărarea și vânzarea de case și plata chiriei în timp ce te distrezi. Distanțarea socială nu mai este o barieră în calea legăturilor familiale și a Monopoly Go! jocul este aici pentru tine.

Descărcați: Monopoly Go! pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

5. Smule

Suntem siguri că veți fi de acord că muzica aduce oamenii și familiile împreună. Deci, ce este mai bun pentru legătura de familie decât o aplicație de karaoke? Cu peste 10 milioane de melodii în biblioteca sa, Smule poate ajuta familiile să creeze relații muzicale în confortul casei lor.

Cu ambele moduri duet și karaoke, jucătorii pot face echipă sau pot concura între ei. Puteți, de asemenea, să vă înregistrați performanța pentru un suvenir sau să o împărtășiți lumii.

Cu Smule, vă puteți îmbunătăți experiența de legătură cu familia adăugând efecte audio și video, oferindu-i o notă profesională. În plus, aveți voie să reglați cheia melodiei pentru a se potrivi confortului de cântare al tuturor. Toate acestea se desfășoară în confortul casei tale, în timp ce te conectezi și colaborezi cu familia ta.

Descărcați: Smule pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

6. Family Feud Live!

Doriți o modalitate interesantă de a vă lega și de a vă conecta la un nivel mai profund? Încercați Family Feud Live! joc. La fel ca franciza Family Feud, aplicația poate fi un joc grozav pentru crearea legăturilor de familie, lucrând împreună în echipe pentru a ghici cele mai comune răspunsuri la întrebările sondajului.

  Cele mai bune cinci upgrade-uri pentru PC pentru a îmbunătăți performanța

Spre deosebire de multe jocuri care se concentrează pe concurență, Family Feud Live! stimulează jucătorii să se gândească la ceea ce ar putea gândi alții. Fiecare răspuns corect aduce echipei tale un anumit număr de puncte în funcție de popularitatea sa.

De exemplu, imaginați-vă că întrebarea sondajului este: „Ce tipuri de bucătărie sunt cele mai apreciate în timpul Zilei Recunoștinței?” Răspunsurile potențiale ar putea include curcanul, piureul de cartofi și porumbul. Răspunsul „curcan” va merita cel mai mare scor pe baza popularității sale.

Dacă cineva ar fi menționat porumb, s-ar putea să nu câștige puncte dacă nu este listat ca unul dintre răspunsurile populare. Prin urmare, obținerea celor mai populare răspunsuri este mai importantă decât obținerea răspunsului corect.

Descărcați: Family Feud Live! pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

7. Trivia Crack

De la lansarea sa în 2013, Trivia Crack a câștigat popularitate pentru a deveni una dintre cele mai plăcute aplicații de legătură pentru părinți în era digitală. Pentru a începe să vă jucați cu familia, fiecare dintre voi trebuie să încerce, pe rând, să răspundă la întrebări din șase categorii diferite: Arte, Știință, Istorie, Divertisment, Sport și Geografie.

Scopul este de a răspunde corect la întrebări pentru a câștiga caractere corespunzătoare fiecărei categorii. Aceste personaje sunt colectate prin rotirea unei roți și răspunsul corect la întrebările din categoria corespunzătoare.

Fiecare jucător răspunde pe rând la întrebări, iar jucătorul care adună mai întâi toate cele șase personaje câștigă jocul. Trivia Crack iese în evidență printre utilizatori, deoarece oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: educație și distracție. În timp ce te conectezi și interacționezi, înveți și.

Descărcați: Trivia Crack pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Întărește-ți legătura de familie cu aplicații interactive

Dacă vă place să vă consolidați legătura de familie, merită încercate aceste aplicații de legătură cu familia. Ele oferă modalități inovatoare de a păstra legătura și de a acoperi golurile de distanță și timp, favorizând conexiuni mai profunde și interacțiuni semnificative.