Cele mai bune 5 portofele din fibră de carbon cu tehnologie de blocare RFID (ediția 2021)

Dacă ați navigat pe YouTube la fel de mult ca noi în ultimul an, probabil că veți găsi mai multe anunțuri pentru Ridge Wallets decât puteți număra. Portofelele care blochează RFID arată cu siguranță o parte, dar rezistă hype-ului și blitz-ului de marketing care le vânează?

În acest articol, ne vom uita la Portofel Ridge și unele dintre celelalte portofele interesante pentru bărbați care au proliferat pe piața online. Deși, desigur, nu este nimic în neregulă cu femeile care folosesc aceste portofele, demografia țintă aici este bărbații, de unde și titlul.

Portofel din fibra de carbon

Ce este un portofel Carbon?

Dar înainte de a trece prin listă, merită să definim ce este un portofel de carbon. În esență, un portofel din carbon este un portofel ușor, cu un exterior puternic, care nu este susceptibil la uzura obișnuită a portofelelor tradiționale. În plus, designul și greutatea minimaliste sunt ideale pentru bărbatul modern care caută ceva elegant, robust și funcțional.

Ce este tehnologia de blocare RFID?

Mai simplu, există un tip de furt electronic de buzunare numit RFID skimming. Potențial, hoții care se află în apropierea dvs. îți pot trece peste cardul fără ca tu să știi, furându-ți banii și chiar identitatea!

Datele pentru acest tip de infracțiuni sunt în cel mai bun caz slabe, iar unii experți în tehnologie cred că nu există deloc; cu toate acestea, un studiu realizat de pymnts.com a stabilit că frauda cu cardul neprezent s-a dublat între 2012 și 2016, cu 1,4 milioane de carduri numai în Marea Britanie! Pe măsură ce cardurile cu cipuri RFID continuă să crească cu fiecare lună, credem că este mai bine să fim siguri decât să ne regăsiți în acest sens.

Cele mai bune portofele Carbon pentru bărbați

Noi am făcut munca grea pentru ca tu să descoperi cinci dintre cele mai bune portofele din fibră de carbon pe care le poți cumpăra astăzi de pe piață și iată-le!

  Explorarea strategiilor de marketing unice pentru întreprinderile mici

1. The Ridge Slim Minimalist

Iată-l: tăticul cel mare. Un portofel de carbon care blochează RFID pentru a le guverna pe toate. Cel puțin, așa v-ar face să crezi marketingul lor necruțător. Dar merită hype-ul? Marketingul lor a fost cu siguranță eficient, strângând peste 6.400 de recenzii doar pe magazinul Amazon din SUA, lăudându-se cu un rating mediu de stele de 4,7.

Portofele din metal pentru bărbați, subțiri, minimaliste, cu buzunar frontal cu blocare RFID

Înainte să ne uităm la ce ați cumpărat The Ridge Slim Minimalist, să ne uităm mai întâi la eticheta de preț. Această ediție specială a The Ridge, totuși, începe de la 75 USD, dar o variantă specială de culoare „Burnt Titanium” vă poate aduce peste 100 USD.

Dar nu poate fi doar marketing, nu? Nu, deși o campanie intensivă de marketing pe internet poate fi mulțumită pentru popularitatea portofelului, Cresta nu este doar un nume de marcă; de fapt, au un public fidel care laudă frecvent compania pentru calitatea și utilitatea sa. Există, de asemenea, două aspecte suplimentare, dar la fel de importante, care trebuie abordate:

Există o garanție pe viață pentru toate portofelele Ridge. Acesta este uriaș. Unele companii oferă câțiva ani ca garanție, dar este altceva să ofere o garanție pe viață pentru un produs care este la fel de utilizat ca un portofel de carbon. Vor repara orice piese rupte, gratuit. Numai acesta este un motiv convingător pentru a investi într-unul, dar există și o a doua componentă.

Servicii fantastice pentru clienți

Serviciul pentru clienți de la Ridge a primit recenzii încântătoare, remarcate pentru expedierea rapidă a produselor, precum și pentru serviciul clienți ferm. Știm că nu există nimic care să te facă să vrei să pui o gaură prin gips-carton ca un serviciu prost pentru clienți, așa că suntem cu adevărat încântați să raportăm acest aspect.

Una peste alta, Ridge oferă o opțiune robustă într-o varietate de culori pentru a vă rezista literalmente toată viața. Ne place foarte mult finisajul bleumarin, dar toate finisajele oferă propriile lor arome unice.

2. Portofel ARW Metal Money Clip

Portofel din metal pentru agrafă pentru bani, portofel subțire din aluminiu, portofel minimalist cu blocare RFID

ARW sunt experți în a face portofelele low-cost să arate ca portofelele de designer de ultimă oră. Acest portofel care blochează RFID este subțire, ușor și foarte la modă. De fapt, cu doar 2,1 uncii, acesta este unul dintre cele mai ușoare portofele din fibră de carbon disponibile pe piață.

  Data Lakehouse: Îmbunătățiți călătoria dvs. bazată pe date

În ciuda designului său ultrasubțire, acest portofel este încă capabil să încapă în 15 carduri de credit. Desigur, suntem destul de siguri că nu veți avea 15 carduri de credit (cu excepția cazului în care sunteți un escroc), dar este suficient să spunem că nu veți avea probleme în stocarea tuturor cardurilor dvs. bancare, cardurilor de sală, cardurilor cadou, afacerilor. carduri și orice alt card de dimensiunea unui portofel pe care îl puteți concepe.

3. Carbon forjat de Widely Quality

Curea de numerar pentru portofel din fibră de carbon - blocare RFID

Puțin mai sus în gama bugetului (dar totuși o valoare excelentă pentru bani) este Portofel din carbon forjat de la Widely Quality. Cu sute de evaluări cu o medie de peste 4,5 stele, Widely Quality pare să fi atins echilibrul perfect între calitatea construcției și accesibilitatea.

Oh, dar dacă te-ai gândi că acesta este doar un alt portofel fără nimic care să se separe de pachet, ai greși total!

Dispunând de trei modele diferite la trei puncte de preț diferite, acest portofel cu blocare RFID are, de asemenea, o mulțime de caracteristici, inclusiv:

Clip de bani detasabil
O cheie pentru instrumente de mână fără contact, care poate fi folosită pentru deschiderea ușilor fără a fi nevoie să riscați să puneți mâna pe suprafețe potențial necurate
Un deschizător de conserve
cheie cu 2 pozitii
cheie cu 4 pozitii
deschizător de capace de sticle
cheie cu șurub fluture
muchie de cuțit
șurubelniță cu lamă de ferăstrău
muchie de cuțit
șurubelniță standard
cheie auxiliară de direcție
rigla
orificiu pentru șnur.

Este aproape greu de crezut că toate aceste funcții pot fi încorporate într-un portofel atât de mic!

4. Portofel tactic Savage Spartan

Portofel tactic Savage Spartan |  Suport pentru carduri de credit subțire, minimalist, cu blocare RFID, din aluminiu

Unii oameni vor un minimalism subestimat și asta este în regulă, dar unii dintre noi preferă un pic de dinamism cu portofelele. Dacă vă place o pată de culoare în portofelele dvs., Portofel tactic Savage Spartan va face smecheria.

Cu un design din metal periat, portofelul tactic Savage Spartan este cu siguranță unul dintre cele mai tari modele de pe această listă. Disponibil în albastru, negru sau roșu, nu ne putem abține să nu fim uimiți de intensitatea și modernitatea finisajului roșu rubin care are secțiuni contrastante de negru pentru o schemă de culori perfect contrastantă.

Cu toate acestea, nu este doar aspectul în favoarea acestui portofel. Într-adevăr, vine cu tehnologie de securitate RFID „de calitate militară”, iar construcția sa constă din aluminiu premium și oțel inoxidabil 304, ceea ce înseamnă că portofelul este protejat nu numai împotriva atacurilor wireless, ci și împotriva zgârieturilor și loviturilor pe care le puteți întâlni în viața de zi cu zi.

  8 cei mai buni furnizori de găzduire de servere Risk of Rain 2 în 2023

Poate cea mai bună dintre toate este prezentarea. Vine cu o cutie de cadou de lux pentru acea atingere suplimentară, făcându-l un cadou ideal pentru tipul special din viața ta, fie că este un prieten, iubit, soț, tată, fiu sau orice altă relație masculină la care te-ai putea gândi, într-adevăr. …

5. Portofel subțire din fibră de carbon pentru bărbați

Portofel subțire din fibră de carbon pentru bărbați - Portofel cu blocare RFID

Uneori vrei doar un portofel la preț rezonabil, care să arate frumos și să nu se destrame după o săptămână. Dacă asta vă sună, atunci avem alegerea perfectă: the Portofel subțire din fibră de carbon pentru bărbați.

Construit din componente de înaltă calitate și cu mișcare bifold, acesta este portofelul de ales atunci când prețuiți fiabilitatea robustă mai presus de orice altceva. Cel mai bine, nu va trebui să-ți deschizi pușculița pentru a-ți permite această mică frumusețe. În plus, la doar 2,5 uncii, cu greu vei ști că o ai în buzunar!

Compania din spatele producției portofelului, NTIE, și-a pus banii acolo unde sunt, de asemenea, oferind o garanție de satisfacție de doi ani. Având în vedere că am văzut că portofelele standard la un preț mai mare se destramă în doar câteva luni scurte, această garanție înseamnă cu adevărat că producătorul are un grad ridicat de încredere că te vei bucura de caracterul practic al acestui portofel în anii următori.

Dacă te-ai săturat de a îndesa portofelele voluminoase în buzunarele pantalonilor, anii tăi de poziționare incomodă a portofelului s-au încheiat datorită acestei piese subțiri de metal prelucrat. Acest portofel vine, de asemenea, într-o cutie de cadou, ceea ce înseamnă că ar fi, de asemenea, o umplutură grozavă de ciorapi pentru orice tip din viața ta care a târât cu un portofel gros și uzat pe care l-a cărat în ultimii 15 ani.

Concluzie

Este important să ne ferim de companiile care reduc costurile de producție sau fac promisiuni înșelătoare. Fa-ti temele… nu citeste doar recenzii pozitive; încercați în schimb să obțineți o secțiune transversală largă de opinii pentru a ajuta la luarea unei decizii mai bune.
După cum a spus Oprah odată: „În cele din urmă, tot ce ai este reputația ta”. Majoritatea companiilor (cele bune, cel puțin) știu acest lucru și vor face eforturi suplimentare pentru a se asigura că clienții lor sunt 100% mulțumiți.