03/25/2023

Cele mai bune 10 prize inteligente pentru casa ta inteligentă

Ai visat să ai ceva prin care să poți porni sau opri aparatele electrice doar în vârful degetelor?

Sau un dispozitiv care poate fi salvatorul tău atunci când uiți să-ți închizi electrocasnicele și îți amintești când ești deja la 20 km de casa ta?

Nu vă faceți griji, deoarece prizele inteligente sunt aici pentru a vă îndeplini dorința! Tot ce ai nevoie este un smartphone și poți porni ventilatorul doar stând întins în pat. Sună interesant, nu? Așadar, înainte de a ne aprofunda cum sunt prizele inteligente, să înțelegem ce sunt prizele inteligente.

Ce sunt prizele inteligente?

O priză inteligentă este un aparat compatibil Wi-Fi care utilizează cele mai noi tehnologii pentru a automatiza aparatele cu fir din casa ta. Odată ce un dispozitiv cu fir, cum ar fi o lumină sau un ventilator, sau chiar și aparatul de cafea preferat, este conectat la priza inteligentă, îl puteți utiliza de oriunde de pe planetă.

Unele dintre prizele inteligente de ultimă generație vin cu caracteristica de a analiza energia consumată de dispozitivul atașat la acesta, ceea ce este o modalitate excelentă de economisire a energiei.

Iată câteva moduri în care prizele inteligente au devenit salvatoare pentru fiecare gospodărie:

  • Vă ajută să vă gestionați aparatele în zilele în care sunteți în afara orașului.
  • Asigură siguranță dacă uitați să opriți dispozitivele la timp.
  • Resetați routerele făcând clic pe o aplicație.
  • Porniți/opriți aparatele de bucătărie fără probleme.
  • Porniți AC înainte de a veni acasă pentru a vă bucura de un mediu confortabil.
  Cum să adăugați muzică la Google Slides

Pentru a duce întreaga experiență la nivelul următor, vă puteți conecta mufele inteligente la dispozitive inteligente precum Alexa, Siri sau Google.

Mă întreb, ești întins pe pat și vrei un pahar cu apă caldă, dar nu te poți mișca din cauza durerilor corporale. Datorită prizelor inteligente. Tot ce trebuie să spui este „Alexa, poți să pornești fierbătorul electric, te rog” și paharul tău cu apă fierbinte va fi gata în câteva secunde.

Deci, pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun, puteți verifica câteva opțiuni înainte de a cumpăra priza inteligentă.

Kasa Smart Plug Mini 15A

Încorporați-vă cu ușurință aparatele electrice în ecosistemul Apple cu ajutorul Kasa Smart Plug Mini 15A. Experimentați o facilitate de control vocal fără mâini, conectându-l la Alexa sau Siri.

Datorită construcției sale ignifuge și care previne șocurile, previne pericolele electrice fatale și creează un program automat pentru dispozitivele dumneavoastră.

În plus, aplicația gratuită Kasa vă permite să utilizați mufa inteligentă oriunde și să vizualizați consumul de energie istoric al acestuia.

Kasa Smart Plug HS103P4

Fie că este în vacanță sau acasă, îți poți opera comod aparatele cu vârful degetelor cu ajutorul Kasa Smart Plug HS103P4. Este simplu de configurat, accesibil din orice locație și de multă încredere de către utilizatori.

Setați cronometre cu numărătoare inversă pentru a opri și a porni automat aparatele dvs. Analizați timpul de funcționare pentru a monitoriza utilizarea și a reduce risipa de energie. De asemenea, adăugați dispozitivele inteligente preferate pentru a avea o experiență de top.

Priză inteligentă Amazon

Creează-ți noi obiceiuri și simplifică-ți viața cumpărând noul Amazon Smart Plug pentru automatizarea casei. Doar conectează-te la aplicația ta Alexa și boom! Lumina din camera alăturată se stinge dintr-o singură solicitare.

  Cum se creează o broșură în Microsoft Word

Pentru a face să pară că sunteți acasă în timp ce sunteți plecat, modul de plecare încorporat este util. Acest dispozitiv ușor de instalat, cu design compact calculează consumul de lumină cu tabloul de bord Alexa.

Meross Smart Plug Mini

Cu o dimensiune compactă și un răspuns rapid, Meross Smart Plug Mini pornește și oprește dinamic gadgetul dvs. cu un singur clic. Este accesibil, ușor de utilizat și de înaltă calitate.

Programați-vă activitățile, economisiți energia și controlați aparatele cu comenzi simple. Integrați-vă dispozitivul în ecosistemul Apple și bucurați-vă de beneficii.

Priză inteligentă VOCOlinc Homekit

Noul VOCOlinc Homekit Smart Plug este ușor de utilizat și de conectat. Bucurați-vă de controlul mâinilor libere conectându-vă la Siri sau Alexa și automatizându-vă casa.

Designul său compact nu vă va împiedica celelalte prize și vă oferă siguranță împotriva amenințărilor fatale. Utilizatorii Android ar trebui să descarce aplicația VOCOlinc pentru a adăuga dispozitive și pentru a o configura rapid.

Priză inteligentă Wemo cu fir

Rapid și fiabil Wemo Smart Plug se conectează prin Thread, WiFi sau Bluetooth și permite controlul vocal cu Siri sau cu aplicația Home pentru a activa sau dezactiva gadgeturile.

Configurarea este fără probleme și oferă conectivitate stabilă și conexiuni îmbunătățite pentru dispozitivele dvs. conectate. Controlați-vă dispozitivele de oriunde în lume cu tehnologia de fir nou dezvoltată,

Priză inteligentă dublă Meross WiFi

Având un design compact 2 în 1, priza inteligentă dublă Meross WiFi oferă control vocal fără mâini și programează dispozitivele dvs. pentru a porni și opri automat.

Configurația sa ușoară, designul elegant și avantajul prizei inteligente duble cu dispozitive inteligente îl fac să fie o achiziție obligatorie. De asemenea, Meross a fost foarte de încredere pentru consumatorul său de ani de zile.

Compatibil TP-Link Tapo Apple HomeKit Smart Plug Mini se integrează pe deplin în ecosistemul tău Apple. Vine cu caracteristici compacte, împreună cu o garanție de 2 ani.

  Cum să remediați restricția de vârstă Tinder

Integrarea Bluetooth face procesul de instalare mai rapid. Cu o moștenire de fiabilitate, eficacitate și valoare, TP-Link a câștigat încrederea multor clienți. Controlați de la distanță gadgeturile dvs. electronice fără efort și experimentați un stil de viață inteligent.

Priză inteligentă, priză WiFi duală de 15 A

Cu un design compact 2-în-1, priza WiFi Smart Plug, Dual Smart Plug 15A vă automatizează rutina în funcție de alegerea dvs.

Instalează aplicația Meross, pornește mufele inteligente și ești gata. Bucurați-vă de caracteristica sa de control vocal și gestionați mai multe dispozitive cu o singură comandă.

Priză Smart Plug, priză plată Meross WiFi 15A

Echipat cu patru prize și 4 porturi-USB, Meross Smart Plug Power Strip oferă o bună siguranță împotriva accidentelor mortale. Compatibil cu ecosistemul Apple, este cea mai bună achiziție pentru automatizarea casei tale.

Configurați-vă sistemul prin aplicație, programați-vă rutina și controlați-l printr-o singură solicitare de oriunde și de oriunde.

Cuvinte finale

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea celor mai bune prize inteligente care vă pot automatiza și îmbunătăți calitatea stilului dvs. de viață, răsfoiți această listă pentru a găsi alegerea dvs. perfectă.

În continuare, puteți verifica câteva gadgeturi inteligente pentru casă pentru mai multă ușurință.

x