Cea mai bună aplicație de somn din 2021 (inclusiv aplicațiile de urmărire a somnului)

Mulți oameni au probleme în a adormi la momentul potrivit și apelează la aplicațiile de somn pentru ajutor. Nu pot înlocui obiceiurile sănătoase de somn, cum ar fi oprirea tuturor dispozitivelor cu o jumătate de oră înainte de culcare și citirea unei cărți bune.

Totuși, o aplicație dedicată este un loc bun pentru a începe. Îl poți folosi pentru a asculta zgomot alb sau sunete calmante care te ajută să adormi mai ușor. Sau puteți să vă monitorizați modelul de somn și să aflați cum să îl îmbunătățiți.

Cea mai bună aplicație de somn

Cea mai bună aplicație Sleep: Android și iOS

Am testat cu atenție numeroase aplicații de somn și am selectat cele mai bune alegeri, luând în considerare utilizatorii Android și iOS.

1. Calm

Disponibil pentru Android și iOS, Calmul vă poate ajuta nu numai să dormi, ci și să meditezi, să te concentrezi pe muncă sau pur și simplu să te relaxezi ascultând sunete calmante. Are o interfață super-intuitivă și numeroase funcții, inclusiv povești de somn, exerciții de respirație și sesiuni de meditație ghidate de diferite durate.

2. Sleep Sounds by Sleep Pillow

Sleep Sounds by Sleep Pillow este o aplicație simplă pentru somn concepută pentru Android și iOS. Are o gamă largă de sunete ambientale pre-masterizate și de înaltă calitate pe care le puteți asculta pentru a rămâne relaxat și a adormi mai repede. Acesta rulează în fundal și vă permite să marcați sunetele preferate.

  Cum Web Unlocker vă împuternicește călătoria de extragere a datelor

3. Spațiul capului

Headspace este o aplicație similară cu Calm, pe care o puteți instala Android și iOS. Este învelit într-o interfață intuitivă și promovează un stil de viață sănătos prin îmbunătățirea somnului. Îl poți folosi pentru a practica yoga, a medita, a asculta povești și a reda sunete care să te desprindă. Are o serie de videoclipuri zilnice și chiar cursuri de meditație ghidate pentru copii.

4. Monitorizare somn

Sleep Monitor este puțin diferit. Pe lângă redarea de sunete relaxante, vă poate monitoriza întregul ciclu de somn și vă poate permite acum dacă ați sforăit sau ați vorbit în timp ce visați. Oferă un scor de somn cu grafice și vă oferă recomandări, cum ar fi să vă antrenați sau să beți mai puțină cofeină. În plus, aplicația te trezește ușor și îți amintește să te culci devreme. De asemenea, puteți lua notițe. Este disponibil doar pentru Android.

5. Pernă

Pillow este un instrument de urmărire a ciclului de somn creat pentru iOS. Redă sunete calmante, ține evidența modelului tău de somn și chiar înregistrează sforăitul, apneea sau vorbirea în somn. Aplicația te ajută să te trezești natural, ținând cont de cea mai ușoară fază de somn. Poate fi instalat și pe Apple Watch pentru a vă monitoriza pulsul și a analiza ritmul cardiac.

6. Dormiți ca Android

Sleep as Android este una dintre cele mai bune aplicații de somn pentru Android și Android Wear OS. Include liste de redare cu sunete și cântece de leagăn ale naturii, urmărește ciclurile tale de somn și te trezește încet dimineața. În plus, aplicația folosește un sonar pentru urmărirea somnului, astfel încât să nu mai dormi cu smartphone-ul în pat. Acceptă controlul inteligent al becului și se integrează cu aplicații de sănătate precum Google Fit.

  Cum se formatează un card SD în ExFat în Ubuntu

7. Ciclul somnului

Sleep Cycle este o altă aplicație creată pentru Android și iOS, care include sunete de somn și povești de culcare. Vă poate trezi ușor, vă poate descoperi tiparul de sforăit, vă poate măsura calitatea somnului și vă poate genera statistici. În plus, puteți ține un jurnal, puteți lua note, puteți obține recomandări pentru a vă îmbunătăți somnul și puteți exporta datele despre somn în Excel.

8. Somn

Făcut pentru Android și iOS, Slumber este o aplicație liniștitoare care include o colecție de povești pentru a vă ajuta să dormiți mai ușor. De asemenea, include modul buclă, peisaje sonore ASMR și povești pentru copii înainte de culcare. Puteți să rămâneți la muzica de fundal sau să mergeți cu sunete ale naturii ca ploaia. În plus, puteți seta un zgomot de fundal care să fie redat atunci când o poveste este terminată.

9. Marea

Tide este o aplicație de somn simplă și elegantă creată pentru Android și iOS, care oferă sunete calmante pentru a vă ajuta să dormiți, să luați un pui de somn, să vă concentrați sau doar să respirați pentru a practica mindfulness. Are serii de meditație și sunete ale naturii, mementouri, o secțiune de favorite, împreună cu statistici utile despre ciclul somnului.

Dormiți mai bine cu cele mai bune aplicații pentru Android și iOS

În concluzie, dacă suferiți de insomnie sau pur și simplu întâmpinați dificultăți în a adormi din când în când, aceste aplicații mobile ar trebui să vă ajute redând sunete calmante și monitorizându-vă ciclurile de somn pentru a oferi informații mai aprofundate despre obiceiurile dvs.

  iPhone sau iPad se încinge? Aflați de ce și cum să o remediați