Ce site-uri de torrenting încă funcționează?

Torrentul în zilele noastre nu mai este așa cum era înainte cu câțiva ani în urmă. Există site-uri de torrenting mai noi și mai bune, dar nu le veți găsi doar cu ușurință, chiar și prin căutarea Google. De asemenea, nu doriți să vă pierdeți timpul prețios verificând zeci de site-uri web neplăcute care promit torrenting, dar nu o oferă de fapt.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui film, a unui joc sau a emisiunii TV preferate, următoarea listă de site-uri de torrenting vă va simplifica experiența de torrenting, ajutându-vă astfel să găsiți tot ceea ce căutați în câteva secunde.

Care sunt cele mai bune site-uri de torrenting care încă funcționează?

1 . The Pirate Bay – Cel mai bun site de torrenting în general

The Pirate Bay (TPB) a fost fondată în 2003 și este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de torrent. Site-ul este disponibil în 35 de limbi diferite și puteți găsi milioane de site-uri torrent acolo. Este simplu și ușor de utilizat pentru oricine și nu este plin de reclame enervante. Acceptă link-uri magnet, iar viteza medie de descărcare pe platformă este de 6,2 MB/s.

  Contracte inteligente: un ghid pentru începători

2 . RARBG – Cel mai bun site web de torrenting pentru lansări noi și filme 4K

RARBG funcționează din 2008. Popularitatea sa se datorează torrenturilor de înaltă calitate și ușurinței de utilizare a platformei. Tot ce este de pe site este gratuit și sunt adăugate în mod constant noi torrente pe platformă. În ciuda popularității sale, RARBG a fost blocat în multe țări din motive legale. Aceste blocuri nu au împiedicat totuși oamenii să acceseze platforma și mulți folosesc site-urile oglindă RARBG pentru acces. Un VPN vă poate ajuta, de asemenea, să ocoliți blocurile și să accesați site-ul. Viteza medie de descărcare pe platformă este de 6,1 MB/s.

3 . 1337x – Cel mai bun site web de torrenting pentru software/aplicații.

1337x este un site web torrent fondat în 2007 și este popular pentru platforma sa simplă și organizată. Popularitatea lui 1337x a crescut în 2018, după ce celălalt competitor al său de torrenting, Kickass Torrents, a scăzut. De asemenea, site-ul a trecut recent prin modificări masive, îmbunătățindu-și aspectul și eliminând unele pericole serioase de securitate. Site-ul web este interzis din rezultatele căutării Google și nu îl veți accesa printr-o simplă căutare pe Google. Reclamele de pe platformă sunt însă puțin riscante, așa că este indicat să nu deschideți site-ul la serviciu sau în apropierea copiilor. Viteza medie de descărcare pe platformă este de 4,2 MB/s.

4 . Torlock – Cel mai bun site web de torrenting pentru cărți electronice și anime.

Torlock este, de asemenea, un alt site web popular de torrenting, cu o interfață de utilizator ușoară. Este ideal dacă cauți cărți electronice sau videoclipuri anime de înaltă calitate. Unele torrente de pe site nu pot fi găsite pe alte trackere, dar cel mai probabil veți găsi unele populare. Totuși, site-ul are reclame riscante și este indicat să îl accesați cu prudență. Viteza medie de descărcare pe platformă este de 4,4 MB/s.

  Samsung balonează totul cu McAfee – chiar și televizoarele inteligente

5 . Torrentz2 – Cel mai bun site de torrenting pentru muzică.

Dacă îți place muzica atunci Torrentz2 este soluția ta. Pe acest site, puteți găsi orice muzică doriți. Torrentz2 este noua versiune a popularului site Torrentz. Site-ul are o interfață minimalistă și astfel ușor de utilizat, iar viteza medie de descărcare pe platformă este de 2,0 MB/s.

6 . Zooqle – Cel mai bun site web de torrenting pentru jocuri.

Există o mulțime de torrente pentru jocuri Zooqle site-ul web. Site-ul este destul de nou în lumea torrentelor. Deși site-ul este popular pentru jocuri, are și peste 37000 de filme și peste 600 de emisiuni TV de ales. Viteza medie de descărcare pe platformă este de 2,6 MB/s.

Motive pentru a folosi un VPN atunci când torrenți

ISP-urile tind să blocheze site-urile de torrent, astfel încât să împiedice torrentarea ilegală, iar Google a blocat, de asemenea, site-urile de torrent să apară în rezultatele căutării sale. Pentru a evita aceste blocaje, este recomandabil să utilizați un VPN atunci când accesați site-uri de torrenting. Un VPN vă ascunde adresa IP, astfel încât să rămâneți anonim în timpul torrentului. Dacă nu utilizați un VPN, riscați să primiți notificări de încălcare a drepturilor de autor de la ISP-ul dvs., întreruperi ale rețelei sau chiar acțiuni legale.