08/11/2022

Ce înseamnă În curs pe Quadpay?

Quadpay, cunoscută acum ca aplicația Zip, este o aplicație de plată care permite utilizatorilor să plătească cu ușurință bani în rate. În calitate de utilizator Zip, este posibil să aveți câteva întrebări despre comanda în desfășurare sau despre cum funcționează aplicația. Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre același lucru, vă oferim un ghid util care vă va învăța ce înseamnă comanda în curs pe Quadpay. Deci sa începem!

Ce înseamnă În curs pe Quadpay?

Citiți până la sfârșit pentru a afla în detaliu despre ordinea Quadpay sau Zip în curs.

Ce înseamnă când comanda dvs. este în curs de desfășurare pe Quadpay?

Comanda în curs de desfășurare pe Quadpay înseamnă că comanda dumneavoastră nu a fost procesată în totalitate. De obicei înseamnă că vânzătorul produsului nu a finalizat încă plasarea comenzii sau livrarea.

Ce înseamnă In Progress Quadpay?

În Quadpay sau Zip, termenul în curs înseamnă că comerciantul a autorizat comanda deschisă, dar nu a fost încă procesată complet.

Cât durează procesarea Quadpay?

Procesarea comenzilor deschise Quadpay durează până la 7 zile. Vânzătorul are 7 zile pentru a determina dacă este capabil să livreze sau nu comanda.

De ce este comanda mea în așteptare pe Quadpay?

De asemenea, puteți întreba despre motivele comenzilor în așteptare. O comandă în așteptare sau în curs de desfășurare pe Quadpay este în așteptare. Înseamnă că plata dvs. va fi fie procesată complet în 24 de ore, fie anulată cu o rambursare completă.

  PS5 și Xbox Series X: Ce sunt Teraflops?

Ce înseamnă Plata în curs?

Plata în curs înseamnă că plata dvs. este procesată pentru a finaliza tranzacția de bani. De obicei, apare atunci când există o întârziere în procesul de plată sau destinatarul nu a trimis comanda pentru a fi procesată.

Ce înseamnă când plata este în curs?

Când plata dvs. este în curs, parcurge pașii necesari pentru a confirma plata către vânzător sau destinatar în cele din urmă.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla mai multe despre ce înseamnă în curs pe Quadpay. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.