Ce înseamnă CTFU și când să-l folosești?

Datorită tehnologiei și internetului, mesajele text a devenit principalul nostru mijloc de comunicare, abrevierile, argoul și emoji-urile fiind în centrul atenției.

Desigur, există un timp și un loc în care abrevierile și jargonul sunt permise și vă vom arăta exact cum le puteți utiliza eficient, începând cu CTFU.

Ce înseamnă CTFU?

CTFU este argoul de pe Internet pentru Cracking the f*** up și este cel mai frecvent folosit pe site-urile de socializare când vorbești cu prietenii și cu persoane cu care nu ai nicio relație profesională.

Este folosit în mod obișnuit pentru a-și exprima amuzamentul, similar cu modul în care ați folosi ROFL, LOL sau ROFLMAO.

Cu toate acestea, utilizarea acestuia este destul de limitată din punct de vedere social, având în vedere modul în care F în CTFU este un acronim pentru blasfemie.

Când pot folosi CTFU?

După cum am menționat mai devreme, CTFU este folosit în mare parte ca o formă de argou pe internet, fie pe platformele de rețele sociale, fie pe forumurile publice.

Totuși, rețineți că, spre deosebire de LOL, ROFL sau ROFLMAO, CTFU nu este la fel de cunoscut, așa că riști să fii înțeles greșit dacă îl folosești cu persoane greșite.

Mai mult, deoarece CTFU arată că ceva (cum ar fi un comentariu sau o poză) a fost foarte amuzant, nu-l folosi prea des, altfel riști să-ți pierzi credibilitatea.

  Cum să-ți recuperezi contul Venmo

În cele din urmă, rețineți că CTFU poate fi folosit ca răspuns independent sau poate fi însoțit de comentarii suplimentare. În orice caz, același mesaj general va fi livrat.

Iată un exemplu când să utilizați CTFU:

Persoana 1: Aruncă o privire la acest videoclip amuzant cu pisici!

Persoana 2: CTFU, nu-mi vine să cred!

Când nu ar trebui să folosesc CTFU?

CTFU nu ar trebui să fie utilizat niciodată în timpul conversațiilor formale, cum ar fi cu angajatorii, clienții sau colegii tăi cu care nu îți dorești altceva decât o relație profesională.

În plus, deoarece abrevierea conține cuvinte vulgare, nu ar trebui să fie folosită atunci când vorbiți cu persoane pe care le respectați, cum ar fi părinții, bunicii sau persoanele în vârstă.

Ca un sfat suplimentar, încercați să vă abțineți de la utilizarea CTFU atunci când nu găsiți ceva care să fie atât de amuzant, deoarece un LOL sau un emoji care râde va fi suficient.

Iată un exemplu de când NU trebuie să utilizați CTFU:

Client: Cred că ar trebui să plătim firma dumneavoastră doar 1000 USD din cei 2000 USD promis.

Tu: CTFU!

CONCLUZIE: CTFU Sens

Pentru a încheia lucrurile, iată tot ce trebuie să știți despre CTFU:

Evitați utilizarea acestuia în medii de lucru
Ar trebui să fie folosit în principal sub formă de text
Exprimă un nivel extrem de ridicat de amuzament
Evitați să îl folosiți cu persoane cu care nu ați folosi niciodată blasfemia
Încercați să nu îl folosiți excesiv decât dacă ceea ce răspundeți este de fapt amuzant

  Cum să creați un profil iMessage pe iPhone și iPad

Sperăm că acest articol a clarificat când ar trebui sau nu ar trebui să utilizați CTFU într-o conversație și că v-a ajutat să înțelegeți mai bine limbajul de astăzi.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să utilizați corect argoul de pe internet sau despre cum să evitați utilizarea accidentală a acestuia la momentul nepotrivit, lăsați-ne sugestiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Vom actualiza articolele în consecință și vom scrie noi ghiduri care acoperă alte cuvinte comune din argou.