Câți oameni pot viziona Netflix simultan?

Într-o lume în care divertismentul live lipsește în prezent, accesul la Netflix a fost o salvare pentru mulți oameni ținți la casele lor din cauza pandemiei. Pe măsură ce petrecem din ce în ce mai mult timp în interior, cererea pentru serviciu a crescut, un număr mare de abonați și conturi noi fiind partajate în toată lumea. Aceasta ridică întrebarea – doar câți oameni pot urmări Netflix, și în ce moment îți va fi plafonată generozitatea? Răspunsul simplu: totul depinde de nuanța abonamentului tău.

Netflix este un serviciu pe mai multe niveluri, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de diferite avantaje și beneficii în funcție de nivelul de abonament – cu alte cuvinte, suma pe care o plătiți pentru serviciu în fiecare lună. Acest nivel va determina, de asemenea, numărul de persoane care vor putea viziona Netflix simultan folosind contul tău.

Există trei niveluri: Basic, Standard și Premium, iar acestea sunt disponibile pentru 8,99 USD, 13,99 USD și, respectiv, 17,99 USD pe lună. Tariful de bază vă permite să vă bucurați de serviciu pe un singur ecran și să descărcați aplicația pe un singur telefon sau tabletă la un moment dat. Standard mărește acest lucru la 2 urmăritori simultan și descărcări pe 2 dispozitive, în timp ce nivelul superior îți oferă șansa de a avea 4 persoane care vizionează simultan, iar aplicația Netflix descărcată pe până la 4 dispozitive.

Pentru ce nivel ar trebui să optez?

Alegerea nivelului Netflix este cel mai bun este în cele din urmă o alegere personală, dar o mare parte va depinde de gospodărie, relații, stil de viață și preferințe. Dacă faceți parte dintr-o familie numeroasă sau dintr-o gospodărie – de exemplu, ca parte a unei case comune – un cont Premium poate fi modalitatea perfectă de a vă bucura de un număr mare de avantaje și este posibil să puteți împărți costul între mai multe gospodării. membrii pentru a vă ajuta să economisiți la preț, luând o ofertă uimitoare. Dacă, totuși, locuiți singur sau nu doriți să vă împărtășiți contul, un pachet Basic ar fi opțiunea perfectă pentru a vă permite să accesați emisiunile preferate la un preț avantajos. Trebuie doar să știți că această opțiune nu vă permite să accesați conținut HD.

  Cele mai bune 10 jocuri de construcție a orașului de explorat în 2023

Cum pot profita la maximum de contul meu Netflix?

Indiferent pentru ce abonament optați, este important să știți cum să profitați la maximum de contul dvs. acest lucru vă poate îmbunătăți cu adevărat experiența și vă permite să vă bucurați de un profit maxim pentru banii dvs.

Configurați profiluri

Acest lucru este important mai ales dacă oferiți acces mai multor utilizatori. Nu este nimic mai enervant decât să te conectezi pentru a continua un maraton de film, doar ca să te trezești la jumătatea drumului prin Bridgeton! Din fericire, Netflix vă permite să atenuați această problemă, oferind șansa de a configura un profil pentru fiecare utilizator. Poți aloca fiecăruia propriul nume și poza de profil, iar Netflix își va ajusta automat recomandările pentru fiecare spectator în funcție de obiceiurile tale din trecut, ceea ce înseamnă că nu vei fi lăsat niciodată să defilezi pentru ceva de vizionat.

Utilizați Setări suplimentare

Emisiunile Netflix vin cu o serie de subtitrări, subtitrări și descrieri audio pentru bibliotecile lor de emisiuni și filme, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă întrebați niciodată ce s-a spus din nou! Mergeți pur și simplu la Setări pentru a vedea gama de opțiuni de asistență — puteți chiar să alegeți melodii de subtitrare sau subtitrări în altă limbă pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile în timp ce mergeți la emisiunea preferată!

Păstrați-vă listele la zi

Netflix este grozav în a vă anticipa nevoile, dar poate deveni puțin aglomerat în lista dvs. Continuați vizionarea. Asigurați-vă că parcurgeți și ștergeți în mod regulat orice nu aveți de gând să continuați. Acest lucru eliberează spațiu pentru opțiuni mai bune și ajută la menținerea lucrurilor accesibile și ușor de găsit.

  Cum să faci un videoclip pe un Chromebook