Câți oameni au Netflix?

Netflix este un serviciu internațional de streaming cu peste 13.000 de titluri disponibile pentru vizionare. Colecția lor largă de filme și emisiuni TV variază de la țară la țară și există diferite categorii, inclusiv comedie, documentare și animații. Majoritatea televizoarelor noi au Netflix preinstalat, dar puteți descărca și aplicația pe tabletă sau smartphone.

Există diferite planuri disponibile pe Netflix, în funcție de nevoile dvs. de vizionare. Planul de bază este de 8,99 USD pe lună, iar acest lucru vă permite să vizionați Netflix doar pe un ecran la un moment dat. Este ideal pentru persoanele care trăiesc pe cont propriu. Următorul plan este de 12,99 USD pe lună și vă permite să vizionați Netflix pe două ecrane și să vizionați Netflix pe patru ecrane și costă 15,99 USD pe lună. Când vă înscrieți la Netflix, înregistrați-vă cu o parolă și conectați-vă pentru a obține acces. Nu ar trebui să împărtășiți detaliile cu nimeni din gospodăria dvs., dar Netflix nu are controale stricte în acest sens. Nu încă oricum!

Abonați Netflix

Asa de câți oameni au Netflix in jurul lumii? Există 203,6 milioane de abonați Netflix pe glob, cu o creștere substanțială înregistrată în 2020, un total de 37 de milioane de membri anul trecut! Netflix este în spatele YouTube, care are peste 2 miliarde de utilizatori conectați în fiecare lună. De altfel, Netflix are și un canal pe YouTube care are 19,1 milioane de abonați. Profitul net al Netflix în 2019 s-a ridicat la 1,9 miliarde de dolari.

  Cum să mutați imagini în Microsoft Word

Majoritatea abonaților au sediul în Statele Unite, cu peste 60 de milioane. Europa, Orientul Mijlociu și Africa sunt de peste 29 de milioane, America Latină are peste 21 de milioane, iar Asia-Pacific este de 7 milioane. Așteptările au fost depășite în 2020, din cauza pandemiei globale, cu mai mulți oameni ca niciodată care au rămas blocați în interior și urmăresc serviciul de streaming. The Queen’s Gambit a fost doar un program care a încapsulat publicul, atragând 62 de milioane de gospodării. Se estimează că Netflix va avea peste 300 de milioane de abonați până în 2023.

Concurență sporită

Netflix se confruntă cu o concurență mai mare decât oricând, cu un serviciu de streaming relativ nou numit Disney+ care atrage 86 de milioane de abonați. Amazon Prime Video a crescut și el și se situează la 10,1 milioane. Netflix se concentrează acum pe creșterea abonamentelor în alte țări, cum ar fi India, pe fondul acestei creșteri a concurenței. Viitorul încă arată bine pentru Netflix, deoarece creșterea excepțională din 2020 sugerează că încă nu au multe de ce să-și facă griji.

Titluri populare Netflix

Cele mai populare titluri Netflix la un moment dat tind să coincidă cu evenimentele mondiale. Pe tot parcursul anului 2020, anul în care toată lumea a fost închisă din cauza coronavirusului, cele mai populare categorii au fost comediile, dramele și spectacolele de copt. Unele dintre cele mai populare titluri din 2020, includ:

Tiger King – 64 de milioane de gospodării
Dragostea este oarbă – 30 de milioane de gospodării
Cronicile de Crăciun – 20 de milioane de gospodării
Gambitul Reginei – 62 de milioane de gospodării
Bridgerton – 63 de milioane de gospodării

  7 Cele mai bune instrumente de analiză a performanței bazei de date

Pe tot parcursul anului 2021, vor fi adăugate diverse titluri noi la Netflix, pe care spectatorii să le poată anticipa. Acestea includ unele filme populare, cum ar fi Batman Begins, Jason X, I Am Legend, Rain Man și Two Weeks’ Notice.

Netflix are propriul său serial original, așa că spectatorii se pot aștepta la noi emisiuni și sezoane care includ Sex Education (sezonul 3), Yes Day, Moxie și Blonde. Netflix adaugă continuu noi titluri în catalogul său într-o gamă largă de categorii, astfel încât abonații să poată transmite o mulțime de conținut nou pe parcursul anului 2021, cu sezoane noi disponibile din unele dintre cele mai populare titluri.