09/28/2023

Cât timp păstrează MoneyGram bani

MoneyGram este o companie transfrontalieră de transfer de bani P2P care permite clientului să trimită bani unui anumit beneficiar, indiferent de locația și distanța acestora unul de celălalt. Are sediul în Saint Louis, cu filiale stabilite în mai multe națiuni ale lumii. Susținerea unei organizații de o asemenea importanță și importanță implică remedierea cuprinzătoare și lucidă a îndoielilor pe care consumatorul le-ar putea găzdui, precum perioada în care MoneyGram deține bani. Astfel, astăzi, vă oferim un ghid despre cât timp deține bani MoneyGram. De asemenea, veți afla ce se întâmplă când limita de tranzacție MoneyGram este depășită sau banii MoneyGram nu sunt ridicați.

Cât timp păstrează MoneyGram bani

Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla câte zile MoneyGram deține bani și dacă există taxe suplimentare pentru bani după depășirea limitei de tranzacție în detaliu.

Puteți depune un MoneyGram în contul dvs. bancar?

Da, MoneyGram vă permite să transferați bani direct în contul bancar al unei persoane sau în portofelele online în Statele Unite și în câteva țări selectate.

  Cum ajută la eficiența IT?

Cum puteți obține MoneyGram în contul dvs. bancar?

Pentru a introduce MoneyGram în contul dvs. bancar, trebuie mai întâi să găsiți cel mai apropiat agent. Apoi, pregătiți-vă pentru vizita agentului dvs. De asemenea, furnizați informațiile enumerate mai jos:

 • Cartea dvs. de identitate ratificată de guvern
 • Numele complet al destinatarului conform documentelor guvernamentale, numărul contului bancar și numele băncii
 • Locația destinatarului dvs
 • Banii pe care doriți să-i expediați, alături de taxele de agent

MoneyGram trimite bani în contul bancar?

Da, MoneyGram vă permite să transferați bani direct în contul bancar sau portofelul online al unei persoane. Citiți în continuare pentru a afla cât timp deține bani MoneyGram.

Expiră Money Grams?

Nu, comenzile MoneyGram nu expiră. Zăceau neatinse în conturile bancare. Cu toate acestea, eșecul de a extrage sau de a tranzacționa banii timp de un an va suporta taxe suplimentare pentru bani, care îi vor diminua valoarea sau îi vor face titlul de transfer expirat.

Există o limită pentru a primi bani de la MoneyGram?

Da, există o limită de bani de 10.000 USD pentru transferurile MoneyGram.

Cât durează transferul MoneyGram în contul bancar?

MoneyGram vă transferă de obicei banii în 2-3 zile, în timp ce ridicările de numerar cu opțiunea de plată și portofelele mobile sunt transferate aproape instantaneu.

Câte zile deține MoneyGram bani?

MoneyGram deține bani pentru 90 de zile. Depășirea acestei perioade îl face vulnerabil la calificarea ca transfer expirat, ceea ce ar putea face banii dvs. incapabili de tranzacționare. Eșecul de a extrage sau de a tranzacționa banii timp de un an va suporta taxe suplimentare pentru bani.

  Managementul ciclului de viață al aplicației (ALM) explicat în 5 minute sau mai puțin

Cât durează MoneyGram până la rambursare?

MoneyGram vă rambursează de obicei banii în decurs de 3-10 zile de la solicitarea dvs., dar poate dura și mai mult, în funcție de circumstanțele predominante.

De ce ți-a fost refuzat MoneyGram?

MoneyGram va fi refuzat din următoarele motive:

 • Fonduri inadecvate în contul dvs. bancar
 • Credit insuficient
 • Plată în avans cu cardul de credit incapabil
 • Eroare la furnizarea informațiilor bancare

Ce se întâmplă dacă banii MoneyGram nu sunt ridicați?

După ce știi cât timp deține banii MoneyGram, ai dori să știi care sunt consecințele atunci când banii MoneyGram nu au fost preluați. MoneyGram deține bani pentru 90 de zile. Când limita de tranzacție MoneyGram a depășit, aceasta este calificată ca un transfer expirat, ceea ce ar putea face banii dvs. incapabili de tranzacționare. Eșecul de a extrage sau de a tranzacționa banii timp de un an va suporta taxe suplimentare pentru bani.

Cum vă puteți recupera banii de la MoneyGram?

Vă puteți recupera banii de la MoneyGram urmând oricare dintre metodele de mai jos:

 • Anulați transferul pe pagina cu detaliile tranzacției.

 • Accesați Portalul de autoservire și faceți clic pe Anulați un transfer și furnizați detaliile necesare.
 • Anulați tranzacția sunând la 1-800-926-9400.

***

Sperăm că ați înțeles cât timp deține MoneyGram bani în detaliu. Puteți renunța la întrebările dvs. despre acest articol și sugestiile de subiecte pentru articolele viitoare în secțiunea de comentarii de mai jos.

  Midjourney Inpainting vs. Photoshop Generative Fill: care funcționează mai bine?
x