Cărți cu conținut scăzut📚: Unde creativitatea se întâlnește cu minimalismul

Ceea ce se numește ocazional „cărți cu conținut scăzut” au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, datorită unei tendințe ciudate în lumea literară. Aceste cărți📚 au cunoscut o creștere surprinzătoare a popularității. Substanța lor minimă și simplitatea deliberată îi deosebesc.

Oamenii găsesc cărțile cu conținut scăzut atrăgătoare, deoarece le pot folosi ca o modalitate de a se relaxa, de a practica mindfulness și de a se exprima.

Consumatorii sunt atrași din ce în ce mai mult de senzația fizică de a scrie cu un pix pe hârtie în această zi a supraîncărcării de informații și a distragerii atenției de la tehnologie, deoarece favorizează claritatea mentală și scade stresul. Adaptabilitatea lor servește, de asemenea, o varietate de interese, de la cei care iubesc jurnalele bullet până la cei care caută o ieșire creativă.

Dacă sunteți prea dornic să începeți călătoria dvs. de publicare, iată un tabel rapid cu instrumentele pe care le-am acoperit, care vă pot ajuta să ajungeți acolo în ceea ce privește proiectarea, vânzarea și publicarea! În plus, dacă verificați conținutul, veți vedea și o listă cu unele dintre cele mai bine vândute Amazon🏆!

Când luați în considerare cărțile cu conținut scăzut, trebuie mai întâi să luați în considerare obiectivul lor. Farmecul cărților cu conținut scăzut constă în scopul lor de a oferi o fuziune specială de creativitate și utilizare. Ele servesc frecvent ca agende, agende, cărți de colorat sau chiar jurnale alimentare. De asemenea, pun mai mult accent pe participarea și implicarea cititorilor decât pe textul lung.

Aceste cărți sunt concepute cu sugestii bine plasate, fraze motivaționale și mult spațiu deschis. Acest lucru încurajează cititorii să-și adauge propriile idei, schițe sau planuri.

Varietăți de cărți cu conținut scăzut în tendințe

Sunt disponibile într-o serie de formate pentru a satisface diverse interese și cerințe. Iată câteva categorii populare de cărți cu conținut redus:

#1. Jurnale și Jurnale

Jurnalele puțin scrise oferă oamenilor un loc în care să-și pună pe hârtie ideile, emoțiile și experiențele, în loc să tasteze obositoare într-o aplicație de jurnal. Aceste jurnale au frecvent întrebări, proverbe motivaționale sau secțiuni cu teme specifice care promovează reflecția și autodescoperirea.

#2. Planificatori și organizatori

Utilizatorii își pot gestiona cu succes programele, sarcinile și obiectivele cu ajutorul planificatorilor cu conținut scăzut. Aceste calendare permit utilizatorilor să definească prioritățile, să monitorizeze progresul și să mențină organizația. Acestea includ planificatoare săptămânale și lunare, pagini de stabilire a obiectivelor și liste de activități.

#3. Jurnalele de gloanțe

Cunoscute și sub denumirea de „bujos”, jurnalele cu gloanțe sunt o combinație specială de creativitate și organizare. Utilizatorii folosesc pagini goale sau punctate pentru a-și proiecta propriile machete, adăugând lucruri precum calendare, instrumente de urmărire a obiceiurilor, diagrame de dispoziție și multe altele. Bullet Journaling este o modalitate flexibilă și atractivă de a ține evidența multor elemente ale vieții.

#4. Caiete de schițe și reviste de artă

Caietele de schițe cu conținut redus și caietele de artă oferă un loc pentru oamenii cu tendințe artistice de a mâzgăli, desena și explora idei originale. Aceste cărți oferă pagini goale, astfel încât cititorii să poată încerca noi medii, să-și perfecționeze abilitățile sau să-și înregistreze dezvoltarea artistică.

#5. Cărți de colorat

Aceste cărți au desene detaliate, modele și motive pe care oamenii le pot colora pentru a scăpa de tensiune. Cărțile de colorat sunt tehnica ideală de mindfulness, deoarece procesul de pictură ocupă calm mintea.

#6. Cărți de bucate și jurnal de rețete

Caietele cu rețete și cărțile de bucate cu conținut scăzut sunt plăcute pentru gurmanzi. Aceste cărți oferă oamenilor șansa de a-și înregistra rețetele preferate, programele de masă și explorările culinare. Ei pot avea zone pentru comentarii cu privire la înlocuirea articolelor, sfaturi de gătit și observații individuale despre experiențele culinare.

  Cele mai bune 15 instrumente gratuite de atac DDoS online

#7. Jurnalele de călătorie

Pentru a-și înregistra în mod semnificativ călătoriile, călătorii folosesc frecvent jurnalele de călătorie scurte. Aceste caiete au secțiuni pentru mâzgălirea amintirilor, planificarea călătoriilor pentru cei care încă preferă creionul și hârtia în locul aplicațiilor de planificare a călătoriilor, trasarea rutelor și inserarea suvenirurilor precum bilete și fotografii.

Cărțile cu conținut scăzut servesc o varietate de interese și obiective, oferind în același timp oamenilor mijloace practice și imaginative de auto-exprimare și organizare. Fie că servesc ca instrument pentru atingerea obiectivelor, descoperirea creativă sau vindecarea emoțională, aceste cărți au devenit o metodă prețuită de conectare.

Citește și: Creați cărți foto personalizate cu aceste instrumente

Ghid pas cu pas pentru crearea cărților cu conținut scăzut

Realizarea unei cărți cu conținut scăzut poate fi o experiență împlinitoare și intimă, deoarece vă oferă șansa de a construi o pânză goală pentru organizare sau auto-exprimare care să vă satisfacă nevoile. Iată o fișă de instrucțiuni pas cu pas pentru a te ajuta să mergi:

 • Definiți clar scopul cărții dvs. scurte. Compuneți un jurnal, un planificator, un caiet de schițe sau un alt tip de document? Designul și aspectul vor fi ghidate de aplicația dorită.
 • Alegeți formatul cu copertă rigidă, copertă moale sau cu spirală și dimensiunea cărții dvs. (A5, scrisoare sau de buzunar). Gândiți-vă la lucruri precum portabilitatea și utilizarea.
 • Decideți dacă cartea dvs. va avea pagini complet goale sau secțiuni tematice, cum ar fi solicitări, citate sau anteturi.
 • Creați o schiță preliminară pentru fiecare pagină pe măsură ce planificați aranjamentul. Acordați spațiu pentru materialul dorit, fie că este vorba de cutii pentru planificare sau grile pentru schițe.
 • Proiectează coperta și titlul și asigură-te că captează sufletul cărții tale. Includeți un titlu adecvat pentru conținut.
 • Dacă este necesar, împărțiți cartea în părți. Luați în considerare includerea unor zone în planificator, cum ar fi pagini de stabilire a obiectivelor, planificatoare săptămânale și calendare lunare. Aranjați sistematic paginile pentru o navigare ușoară.
 • Adunați consumabilele necesare, cum ar fi hârtie, instrumente de scris, rigle și orice obiect ornamental pe care intenționați să le utilizați.
 • Creați primele pagini ca șabloane pentru a începe. În jurnal, adăugați întrebări sau cuvinte motivaționale.
 • Utilizați componente vizuale, cum ar fi chenarele, pictogramele și divizoarele, pentru a împărți vizual informațiile și pentru a îmbunătăți estetica.
 • Pentru a testa și îmbunătăți aspectul, creați câteva pagini exemple. Verificați formatul pentru scopul dorit și faceți toate revizuirile necesare.
 • Dacă faceți o carte fizică, imprimați paginile când sunteți mulțumit de ideile dvs. Dacă nu, asamblați cartea.
 • Când faceți o carte personalizată, alăturați paginile folosind tehnici precum coaserea, capsarea sau legarea inelelor.
 • Includeți accente distinctive, cum ar fi anteturi cu litere de mână, accente colorate sau autocolante, pentru a oferi cărții propriul stil distinctiv.
 • Verificați coerența, corectitudinea și lizibilitatea examinând cartea dvs. Verificați dacă există greșeli sau elemente de design inconsecvente.
 • Completați cartea făcând toate modificările necesare, apoi publicați-o. Dacă tipăriți copii, gândiți-vă să le oferiți celor dragi sau să le vindeți online, dacă doriți.

Cum să proiectați coperți și machete?

Canva

Un cakewalk chiar și pentru un începător sau pentru prima dată la operație, Canva este un instrument fantastic pentru a crea coperți de cărți captivante și atrăgătoare. Din sute și mii de opțiuni de șablon și imagini stoc, puteți crea minuni!

Caracteristici:

 • Accesați o colecție vastă de șabloane de coperți de cărți pre-proiectate, care sunt adaptate diferitelor genuri și stiluri.
 • Modificați cu ușurință șabloanele pentru a se potrivi nevoilor dvs. modificând textul, grafica și culoarea.
 • Eficientizați procesul de proiectare colaborând cu membrii echipei în timp real.

Cea mai bună parte despre Canva este că puteți încărca fotografiile de pe hard disk în biblioteca sa. Ar trebui să verificați cu siguranță platforma flexibilă a Canva dacă doriți să creați coperți frumoase și fără probleme.

Adobe Express

Dacă ești un scriitor profesionist, ești deja obișnuit cu puterea branding-ului. Un mare instigator al branding-ului este designul coperților cărților. În domeniul creării de coperți de cărți cu conținut redus și de aspect, Adobe Express se remarcă ca un instrument puternic.

  Tot ce puteți face cu aplicația Busolă a Apple Watch

Prima impresie contează foarte mult, așa că nu lăsați nicio șansă de a vă impresiona publicul cu creatorul de layout Adobe Express.

Caracteristici:

 • Puteți combina cu ușurință fotografii, text și componente de design în coperți și machete profesionale de cărți folosind interfața de glisare și plasare.
 • Șabloanele dezvoltate profesional sunt disponibile într-o varietate de stiluri, asigurând un aspect elegant și contemporan.
 • Pentru a extinde posibilitățile creative, combinați perfect colecțiile uriașe de imagini și fonturi Adobe Express.

După generarea de machete și coperți frumoase, descărcați-o ca PDF și distribuiți cartea cu conținut scăzut pe fiecare mâner de rețele sociale. Adobe Express ajută în întregul proces de marketing!

Visme

Variantele de șabloane gratuite furnizate în prealabil și personalizabile pentru articole cu conținut scăzut se află în scopul principal al utilizării Visme. Visme este o interfață ușor de utilizat pentru a crea coperți de cărți atrăgătoare și are scopul de a simplifica și îmbunătăți eforturile dvs. de design.

Caracteristici:

 • Accesați o selecție vastă de șabloane de copertă de cărți selectate profesional, care sunt potrivite pentru o varietate de genuri și stiluri.
 • Adăugați componente interactive la desenele dvs., cum ar fi animații, pictograme și materiale pe care se poate face clic.
 • Funcția de glisare și plasare simplifică schimbarea fundalurilor, a tipografiei și a aspectului cu instrumente de design intuitive.

Fie că experimentează cu scheme de culori preexistente, fie creează propriile tale, această platformă online este potrivită pentru proiectarea oricărui tip de copertă de carte. În plus, graficele și desenele care pot fi personalizate cu ușurință sunt accesibile în bara laterală din stânga.

Unde se vinde?

Amazon Kindle Direct Publishing

Platforma oferită de Amazon Kindle Direct Publishing (KDP) este perfect pentru vânzarea de cărți cu conținut redus. Pentru a satisface nevoia tot mai mare de reviste individualizate, planificatori și alte produse, scriitorii pot acum să-și dezvolte și să-și distribuie operele în mod digital datorită acestui serviciu de autopublicare.

Caracteristici:

 • Prin uriașa piață de cărți electronice a Amazon, KDP le permite scriitorilor să se conecteze cu un public global considerabil.
 • Autorii își pot formata cu ușurință cărțile cu conținut scăzut, folosind instrumente ușor de utilizat, rezultând un produs finit care este bine conceput.
 • KDP oferă autorilor alternative accesibile pentru redevențe, permițându-le să profite de pe urma lucrărilor lor.

Păstrați controlul complet asupra materialului dvs. și stabiliți-vă propria listă de prețuri în toate domeniile în care aveți drepturi de publicare. Câștigați până la 70% din redevențe din vânzările către clienți din Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Germania și alte țări.

Cu Amazon, publicarea KDP este simplă, iar cartea dvs. va fi disponibilă în magazinele Amazon din întreaga lume în câteva zile.

Unde să creați și să publicați?

Lulu

Autopublicarea și cunoașterea modului de autopublicare este un mare semn pozitiv pentru un scriitor. Cu Lulu, puteți tipări cărțile solicitate urgent într-un mod simplificat. API-ul Lulu Book Printing oferă o rețea la nivel mondial, fără taxe inițiale și control total asupra serviciului de imprimare la cerere pentru întreprinderi și editori.

Caracteristici:

 • Cu Lulu, puteți tipări copii pe hârtie ale cărților dvs. cu conținut redus pe măsură ce sunt comandate.
 • Lulu se asigură că magazinele și piețele online binecunoscute vă oferă cărțile, ajungând la un public global.
 • Platforma oferă opțiuni de preț accesibile, făcând autopublicarea fezabilă din punct de vedere financiar.

Vinde-ți cărțile direct cumpărătorilor folosind Shopify sau WooCommerce pentru WordPress. Combinați simplitatea și personalizarea serviciului de cărți tipărite cu vânzările directe către consumatori.

PublishDrive

Platforma dinamică PublishDrive, care se concentrează pe publicarea de cărți cu conținut redus, permite proceduri de distribuție și administrare mai rapide. Cu peste 100.000 de cărți publicate și 4 milioane de cititori, aceasta este una dintre cele mai bune platforme pentru autorii indie. PublishDrive vă ajută cu orice, de la aspectul cărții la metadate.

Caracteristici:

 • Creșteți vizibilitatea cărții dvs. distribuind-o într-o gamă largă de librării, biblioteci și magazine online internaționale.
 • Utilizați un tablou de bord centralizat pentru a gestiona cu ușurință metadatele, modificările și informațiile despre vânzări.
 • Accesați informații complete privind performanța veniturilor și modelele cu analize aprofundate pentru a lua decizii bine informate.

Urmăriți succesul dvs. de vânzări cu un singur tablou de bord. Monitorizați vânzările, evaluările și clasamentele în timp real. Obțineți actualizări automate privind redevențele și evitați pierderea unei facturi.

  Cele mai bune extensii Chrome pentru a îmbunătăți Gmail

IngramSpark

În domeniul publicării de cărți cu conținut scăzut, IngramSpark reprezintă o platformă de vârf, luminând calea autorilor și creatorilor pentru a-și aduce creațiile la viață. Platforma oferă livrare de cărți la nivel mondial și informații gratuite pentru a vă ajuta în autopublicarea eficientă. În plus, IngramSpark face posibilă partajarea cărții tale cu restul lumii, odată ce ai scris și formatat-o.

Caracteristici:

 • Rețeaua vastă a IngramSpark conectează cu ușurință cărțile cu librăriile, bibliotecile și platformele online din întreaga lume.
 • Caracteristicile practice ale serviciilor de tipărire la cerere garantează că copiile perfect create sunt realizate numai atunci când este necesar, minimizând risipa și problemele de inventar.
 • Acceptați capacitatea de a lucra cu o varietate de formate și dimensiuni, în special cele care sunt ideale pentru proporțiile unice întâlnite frecvent în cărțile cu conținut scăzut.

Indiferent dacă imprimați și generați cărți electronice sau faceți oricare dintre ele, IngramSpark nu costă niciun ban pentru serviciile sale. Eficiența instrumentului este susținută de recenzii solide ale clienților.

Cele mai bine vândute Amazon

Fug cu cafea, blestem și gânduri nepotrivite

Cartea intrigantă „I Run on Coffee, Curse Words & Inappropriate Thoughts” este disponibilă pe Amazon și oferă o perspectivă ușoară asupra vieții de zi cu zi. Colorează-ți calea către relaxarea calmă cu 35 de elemente grafice desenate manual cu declarații hilare și înjurătoare. Acest exercițiu este un stres dovedit științific!

Conținutul din interior poate fi descris după cum urmează:

 • Scufundați-vă în gândurile nevoiate ale autorului și experiențele directe pentru a construi o legătură imediată cu cititorii.
 • Cartea este amuzantă și se poate identifica, ceea ce o face o lectură distractivă care te face să chicoti și să te recunoști.
 • Cartea oferă un portret autentic al abordării obstacolelor și emoțiilor zilnice datorită poveștii sale sincere și sincere.

Cartea este un must-have pentru cei care doresc să chicotească și să se poată relata. Această carte de colorat cu înjurături hilare este cadoul ideal de Crăciun sau de ziua de naștere pentru orice femeie sarcastică sau dependentă de cafea. Vine cu o copertă lucioasă de carte.

Provocări supreme de economisire

Aflați despre „Provocările finale de economisire”, un produs nou uimitor de pe Amazon, care revoluționează gestionarea banilor personali. Alegeți orice cantitate și păstrați-o pentru o anumită săptămână sau zi, în funcție de provocare. După ce ați economisit atât de mult, colorați pur și simplu simbolul de pe fiecare sarcină de cheltuieli pentru a vă urmări progresul!

Calitățile sale distinctive includ:

 • Pentru a se adapta diferitelor stiluri de viață și obiective financiare, cartea include o serie de provocări de economisire.
 • Obțineți acces la instrumente de urmărire interactive care vă ajută să vizualizați și să urmăriți progresul dvs. în timpul fiecărei provocări de economisire.
 • Aflați sfaturi perspicace de la profesioniști în domeniul financiar care vă vor ghida prin modalități de a vă maximiza economiile și de a crea o bază financiară solidă.

De la 30 de zile, 50 de zile la 52 de săptămâni, provocările de economisire a banilor sunt oferite cititorilor. Cartea „Ultimate Savings Challenges” este o resursă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească securitatea financiară.

Carte de colorat Mindfulness pentru adulți

Colorarea mandalelor ca parte a terapiei prin artă este acum în general recunoscută ca o abordare excelentă pentru recăpătarea echilibrului psihologic și retragerea din viața de zi cu zi frenetică. Cu atrăgătoarea „Carte de colorat Mindfulness pentru adulți”, o comoară ascunsă în piața Amazon, intră în tărâmul liniștii.

Calitățile sale distinctive includ:

 • Cufundați-vă într-o galerie de lucrări de artă rafinate care au fost alese cu grijă pentru a inspira atât relaxare, cât și creativitate.
 • Porniți într-o călătorie transformatoare în timp ce vă angajați în arta meditativă a colorării, cultivând o stare de conștientizare profundă.
 • Descoperiți o tapiserie de teme captivante care atrag o gamă largă de gusturi personale, de la minunile naturii la modele complexe.

Această carte uimitoare cu conținut scăzut depășește activitățile tipice de colorat, îmbinând cu pricepere calitățile calmante ale mindfulness-ului cu modele elaborate. Ademenind pe cei care caută pace interioară și stimulare creativă, „Cartea de colorat Mindfulness pentru adulți” dezvăluie un spațiu în care terapia prin artă îți liniștește mintea neliniștită!

Cuvinte finale

Romanele cu conținut scăzut au devenit populare în literatură, deoarece îmbină cu succes originalitatea și simplitatea. Aceste cărți oferă cititorilor o pânză goală pentru autoexprimare, organizare și atenție, îmbrățișând spațiul alb și simplitatea.

Atractia întâlnirilor fizice, analogice semnificative, crește pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai digitalizată. Cărțile cu conținut scăzut îndeplinesc această solicitare încurajând cititorii să-și ia timpul, să-și folosească simțurile și să reia legătura cu procesul creativ. Aceste volume modeste servesc ca un tribut adus puterii de durată a simplității într-o lume complicată în această căsătorie a creativității și minimalismului.

În continuare, cei mai buni creatori de book trailer pentru promovarea cărții tale.