02/08/2023

Care este mai bun între Samsung și iPhone?

Când vine vorba de achiziționarea unui telefon bun, se pune întrebarea ce telefon să cumpere. Această întrebare devine puțin complicată atunci când trebuie să decideți între Samsung și iPhone. Complicația apare deoarece atât telefonul are funcții avansate și își oferă concurență unul altuia. Dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece prețuim banii dvs. câștigați cu greu și ne vom asigura că fiecare banut pe care l-ați câștigat este bine investit. Deci, în acest ghid, am oferit funcții care vă vor ajuta să decideți care este mai bun Samsung vs iPhone. De asemenea, veți cunoaște diferențele dintre camera iPhone vs Samsung, durata de viață a bateriei iPhone vs Samsung, iPhone și Samsung care este mai scump, etc. Deci, să începem!

Care este mai bun între Samsung și iPhone?

Dacă doriți să știți care este o opțiune mai bună între un telefon iPhone și Samsung, va trebui să comparați prețurile și caracteristicile acestuia. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Notă: Am făcut această comparație pentru Samsung Galaxy S22 Ultra și iPhone 13 Pro Max.

Care sunt diferențele dintre iPhone și camera Samsung?

Imagine de Monoar Rahman Rony de la Pixabay

Trebuie să fi întrebat prietenii tăi despre calitatea camerei înainte de a cumpăra un telefon. Dar devine dificil pentru prietenul tău când îl întrebi despre diferența dintre calitatea camerei iPhone și cea a Samsung. Nu vă faceți griji, vă vom ajuta în acest sens. De asemenea, vă va ajuta să răspundeți la Samsung vs iPhone, care este mai bine:

Caracteristici

iPhone 13 Pro Max
Samsung Galaxy S22 Ultra
Fotografie de zi
Fotografiile pe care le face clic de la camera sa par mai realiste. iPhone 13 Pro Max are o viteză de declanșare puțin mai mare și mai puțină strălucire a obiectivului.
S22 Ultra oferă o recunoaștere aproape impecabilă a marginilor și poate distinge firele individuale de păr de fundal pentru imagini care seamănă cu cele de la un DSLR. Fotografiile de pe acesta din urmă sunt oarecum editate pentru a crește contrastul și a face fotografiile tale potrivite pentru Instagram.
Fotografie cu lumină scăzută
Dacă ești cineva căruia îi plac fotografiile mai realiste, atunci iPhone 13 pro max este cel mai potrivit pentru tine, deoarece menține esența nopții. Dar fotografiile pe care se face clic în această lumină slabă s-ar putea să nu descrie în mod corespunzător alte elemente în fundal.
Dacă ești cineva care își dorește o imagine strălucitoare chiar și în condiții de lumină slabă, atunci acest telefon este mai potrivit pentru tine. De asemenea, nu trebuie să editați fotografia pentru a o face să pară instagramabilă, deoarece telefonul dvs. a făcut deja treaba pentru dvs. Dar poți să fii dezamăgit uneori, deoarece există lucruri care arată mai bine așa cum sunt și nu trebuie să fie luminate.
Fotografie cu zoom
Acest telefon are un zoom digital de până la 15x și un zoom optic de 3x.
Când vine vorba de fotografierea cu zoom, camera din spate are un zoom digital de până la 100x și zoom optic de 3x și 10x. Deci, puteți folosi acest telefon pentru a captura obiecte care sunt departe de tine. De asemenea, dacă ești un iubitor de păsări, acest telefon este potrivit pentru tine.
Videoclipuri
Dacă ești cineva căruia îi place să facă videoclipuri de calitate, atunci te vei bucura de telefonul iPhone 13 Pro Max. Unele dintre caracteristicile cheie sunt înregistrarea stereo, zoom-ul de redare, suportul video slo-mo, stabilizarea video cinematografică și captura video rapidă.
S22 Ultra se mândrește cu videoclipuri mai lente cu încetinitorul. O alegere fascinantă pentru vloggeri și producătorii de conținut, caracteristica software Director’s View vă permite să vizualizați simultan ieșirile video de la toate camerele.

  Cum să dezactivezi Blocarea numărului tastaturii Logitech

În ceea ce privește caracteristicile și calitatea pe care o produce în fotografii și videoclipuri, iPhone poate fi considerat câștigător. Dar, deoarece alegerea ta este unică, ne-ar fi dificil să spunem care este mai bine pentru tine. Sperăm că v-am împuternicit suficient, iar acum puteți alege pentru dvs. camera iPhone vs Samsung, care este mai bună.

Care este diferența dintre prețurile iPhone și Samsung?

Atât iPhone cât și Samsung sunt destul de scumpe. Am enumerat prețul pentru ambele:

A. Prețul iPhone

Prețurile diferitelor modele sunt listate aici:

Modele de telefoane
Prețul în rupii
Preț în dolari
iPhone SE
49.900
614,77
iPhone 13
64.900
799,57
iPhone 13 Pro Max (128 GB)
1.19.900
1477,17
iPhone 14 (128 GB)
79.900
984,37
iPhone 14 Pro
1.29.900
1600,37

B. Samsung Preț

Prețurile diferitelor modele sunt listate aici:

Modele de telefoane
Prețul în rupii
Preț în dolari
Galaxy S21 FE 5G
48999
603,67
Galaxy S22
57999
714,55
Galaxy Z Flip4
89999
1108,79
Galaxy Z Fold4
144999
1786,39

Deci, există o mică variație de preț, dar Samsung și iPhone-urile sunt similare ca preț. Dacă doriți să decideți pe care să cumpărați, va trebui să căutați și alte funcții pe care vi le-am oferit în acest articol.

Care este comparația între iPhone și Samsung?

Imagine de Tobias Heine de la Pixabay

Am comparat durata de viață a bateriei iPhone vs Samsung pentru iPhone 13 Pro Max și S22 Ultra. Continuați să citiți pentru a afla detaliile sale.

A. Baterie Samsung S22 Ultra

Capacitatea bateriei Samsung S22 Ultra este de 5000 mAh. Pentru a înțelege durata de viață a bateriei în alți termeni, am prezentat un tabel pentru dvs.:

  Cum se instalează aplicația de întâlnire Zoom

În ceea ce privește
Timp în ore
Timp de utilizare a internetului (LTE)
Până la 20
Timp de utilizare a internetului (Wi-Fi)
Până la 21
Timp de redare video
Până la 20
Timp de redare audio
Până la 81
Timp de vorbire
Până la 40

B. Bateria iPhone 13 Pro Max

Poate încărca 50% din bateria telefonului în doar 30 de minute. Dar pentru asta ai nevoie de un adaptor de 20W. Pentru a înțelege mai bine durata de viață a bateriei, am prezentat mai jos un tabel:

În ceea ce privește
Timp în ore
Redare video
Până la 28
Redare video (streaming)
Până la 25
Redare audio
Până la 95

Totuși, în ceea ce privește bateria, Samsung este preferat datorită bateriei sale de lungă durată.

iPhone și Samsung, care este mai scump?

Telefoanele ambelor companii sunt scumpe. Dar când vine vorba de Samsung, există diverse modele, așa că și prețul variază. Și puteți obține și un telefon Samsung ieftin. Dar dacă caracteristicile telefonului Samsung sunt similare cu iPhone, telefoanele Samsung sunt și ele la fel de scumpe.

***

Sperăm că acest articol v-a ajutat să vă rezolvați întrebarea despre Samsung vs iPhone, care este mai bine. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

x