CamFind aduce pe Android căutarea și recunoașterea imaginilor minunate

Să faci fotografii de pe smartphone-ul tău cu siguranță sună distractiv. Doar îndreptați și fotografiați și veți avea momentul stocat ca imagine digitală. Dar dacă trebuie să găsiți mai multe informații despre un anumit subiect din imagine? În 2013, utilizatorii iOS au primit o aplicație minunată pentru cameră, lansată în iTunes App Store, cu numele CamFind, care identifică subiectul în fotografii și apoi caută pe web rezultate relevante, cum ar fi imagini similare, comparații de prețuri și mai multe informații extrase din diverse surse. . CamFind și-a făcut în sfârșit drum spre Magazinul Google Play, aducând tehnologia sa puternică de recunoaștere a imaginii pe Android.

Interfața simplă a CamFind este aspectul său cel mai puțin uluitor. Aveți în partea de jos un buton al camerei pentru a face fotografii, un ceas lângă acesta care vă duce la istoricul dvs., precum și un alt buton în partea dreaptă care permite schimbarea limbii sau accesarea opțiunii de căutare vocală.

Funcția de căutare vocală funcționează practic ca Google Now, deși nu este foarte precisă de cele mai multe ori. Deoarece CamFind este un motor de căutare vizual, puteți fie să captați imaginea utilizând butonul camerei, fie să importați unul existent deja stocat în stocarea dispozitivului dvs. Când faceți o fotografie folosind interfața simplă a camerei, procesul de recunoaștere a imaginii începe pentru câteva secunde, timp în care CamFind preia informații relevante din diferite surse online.

Odată ce aplicația a recunoscut ceva, în loc să vă conducă direct la pagina cu rezultatele căutării, CamFind afișează numele subiectului pe care l-a recunoscut în partea de sus a ecranului. Dacă aveți opțiunea „voce” activată, aceasta vă citește și textul. Puteți glisa bara de text din partea dreaptă sus pentru a dezvălui mai multe opțiuni, cum ar fi modificarea textului de căutare sau comutarea funcției vocale.

  Cum să suni telefonul Android pierdut în modul silențios – 2023

În timpul testării, am încercat să fac mai multe fotografii ale diferitelor obiecte din unghiuri diferite și în diferite condiții de lumină, iar rezultatele au fost deloc spectaculoase. CamFind a funcționat în cea mai mare parte a timpului, așa cum se anunță. Făcând o fotografie a unei figurine de panda, a prezentat figuri de acțiune similare din diferite surse de internet. Pagina cu rezultate prezintă imagini și rezultate text separat. În cazul în care rezultatele returnate sunt incorecte, puteți face oricând o nouă fotografie.

CamFind este disponibil gratuit pe Google Play și funcționează pe toate dispozitivele cu Android 2.2 și versiuni ulterioare.

Instalați CamFind din Magazin Play