Blocați selectiv aplicațiile Android în mai multe moduri cu Lockdown Pro

Pe măsură ce avem din ce în ce mai multă încredere în smartphone-urile noastre cu datele noastre private, devine din ce în ce mai important să luăm măsurile necesare pentru a nu lăsa acele date la îndemâna privirilor indiscrete. Cu doar câteva luni în urmă, am aruncat o privire la cinci instrumente grozave pentru aplicațiile de protejare prin parolă pe Android, dar aplicația pe care suntem pe cale să o aruncăm astăzi are ceea ce este necesar pentru a le oferi pe toți banii lor. Numită corect Lockdown Pro, această aplicație minunată oferă funcții de bază, precum și avansate de blocare a aplicațiilor, atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați, și arată grozav în timp ce o folosesc. Dispunând de mai multe opțiuni PIN și de model, geo-fencing, mod ascuns pentru a ascunde însăși prezența aplicației și câteva teme grozave pentru ecranul de deblocare, acesta ar trebui să fie un must-have pe fiecare telefon și tabletă Android de acolo. Și cel mai bine, este complet gratuit, fără nici măcar reclame!

La lansare, aplicația vă prezintă un tutorial pentru a vă prezenta câteva dintre caracteristicile sale cheie, deși puteți alege să o omiteți și să începeți să o utilizați alegând tipul de parolă la care doriți să mergeți, printre Clasic (PIN) și opțiunile de model. Odată ce ați configurat o parolă, vi se oferă și un plan de rezervă sub forma unei întrebări de securitate în cazul în care uitați parola, deși această caracteristică părea să fie defectă în momentul testării noastre și a continuat să dea un „Greșit”. answer’ toast mesaj când am încercat să configurez o întrebare și răspunsul acesteia. Deși acest lucru nu ar trebui să fie greu de remediat într-o actualizare viitoare.

  Remediați codul de eroare Google Play 495 pe Android

După ce ați configurat PIN-ul sau modelul inițial (și săriți peste întrebarea de securitate pentru moment), vă veți găsi pe ecranul de pornire al Lockdown Pro. Dezvoltatorii au acordat o mare atenție experienței utilizatorului aici și, în loc să o înghesuie cu nenumărate opțiuni, au ales să vă arate o listă a aplicațiilor dvs. organizată în două secțiuni: Aplicații de bază care includ câteva aplicații cheie încorporate pe care oamenii. cel mai probabil doriți să le protejați cu o parolă, urmată de o listă de aplicații normale care include tot ce ați instalat pe dispozitiv. Fiecare aplicație de aici are un comutator lângă ea, folosind care o puteți proteja sau deproteja. Toate celelalte opțiuni sunt plasate convenabil în sertarul de notificări, accesibil printr-o glisare din partea stângă a ecranului sau printr-o atingere a pictogramei aplicației din bara de acțiuni de sus.

În primul rând, trebuie să setați aplicația ca administrator de dispozitiv pentru a preveni dezinstalarea și închiderea forțată a acesteia în orice încercare de a ocoli securitatea acesteia de către oricine vă pune mâna pe telefon. Aplicația oferă o comandă rapidă pentru aceasta în Setări. De asemenea, puteți ascunde pictograma App Drawer a Lockdown Pro de aici, astfel încât nimeni care vă folosește telefonul să nu știe măcar că este instalat. Dacă optați pentru acest lucru, va trebui să accesați aplicația formând un cod (**##123**## în mod implicit) din dialer-ul telefonului și îl puteți schimba cu un cod la alegere de aici.

Doriți să vă schimbați parola sau să utilizați o altă metodă de protecție? Mergeți la Managerul de parole, unde veți putea comuta între Model, Clasic (PIN), precum și o parolă pentru Calculator destul de neortodoxă. Și când vine vorba de parolele clasice, bazate pe PIN, aplicația oferă și mai multe opțiuni de securitate îmbunătățite, cum ar fi randomizarea locației tastelor de pe tastatură pentru a împiedica alte persoane să-ți descopere parola după amprentele lăsate pe ecran, precum și un Funcție Time PIN inspirată de excelenta aplicație TimePIN care setează PIN-ul pe baza orei curente în modurile normal sau invers.

  Cele mai bune 10 aplicații de karaoke pentru Android și iOS

Apoi, există ecranul Opțiuni de blocare care vă permite să specificați când să blocați automat aplicațiile după ultima introducere a parolei: imediat (ceea ce înseamnă că va trebui să introduceți parola de fiecare dată când deschideți orice aplicație protejată), după ce ați întors ecranul oprit sau după un interval de timp de 30 de secunde, un minut sau două minute. În plus, puteți seta aplicația pentru a vă permite să blocați cu ușurință aplicațiile nou instalate cu o singură atingere. Funcția de geo-garding poate fi găsită și aici, deși nu părea să ne afișeze harta atunci când încercam să ne adăugăm locația. Aceasta pare a fi o problemă API și sperăm că se va rezolva în curând, deoarece o astfel de caracteristică poate crește enorm utilitatea unei aplicații ca aceasta.

În timp ce ascunderea Lockdown Pro din sertarul dvs. de aplicații poate fi o modalitate excelentă de a împiedica pe oricine altcineva care utilizează telefonul dvs. să știe despre prezența aplicației, li se va afișa în continuare ecranul de introducere a parolei la încercarea de a deschide oricare dintre aplicațiile dvs. blocate. Cu toate acestea, dezvoltatorii s-au gândit la asta și au oferit un plan grozav de acoperire! Introduceți capacul fals – o opțiune care afișează o eroare Force Close ori de câte ori este lansată o aplicație blocată, păcălindu-l efectiv pe utilizator să creadă că există probleme cu software-ul dispozitivului dvs. Dar cum accesezi tu însuți aplicația? Prin simpla apăsare lungă pe butonul Ok! Geniu, nu-i așa?

Odată ce aveți toate opțiunile configurate după preferințele dvs., tot ce rămâne de făcut este să comutați activarea protecției pentru aplicațiile pe care le doriți din ecranul principal al Lockdown Pro și ați terminat. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea sau dezinstalarea aplicațiilor dvs. de către oameni sau la cealaltă persoană care găsește acele fotografii de la petrecerea de aseară.

  Remediați eroarea de analiză la intrarea $ pe Android

V-ați săturat de aspectul blând al ecranului cu parole? Atingeți pictograma din dreapta sus și veți putea oferi Lockdown Pro o schimbare vizuală, alegând dintre mai multe teme disponibile atât pentru ecranele cu model, cât și pentru PIN. Există chiar și teme transparente disponibile care vă arată imaginea de fundal.

În afară de câteva ciudatenii referitoare la întrebarea de securitate și redarea hărții, Lockdown Pro este una dintre cele mai bune soluții de protecție a aplicațiilor pe care le-am văzut pe piață, iar prețul gratuit nu face decât să o facă mai bună. Puteți prelua aplicația din linkul de mai jos.

Instalați Lockdown Pro din Play Store