Blocați o întâlnire pentru a ține accesul utilizatorilor nedoriți

Întâlnirile online nu vin cu încuietoare pe ușă; oricine este invitat la o întâlnire se poate alătura oricând. Cineva întârzie la o întâlnire mai să fie blocată aderarea dacă întâlnirea este organizată cu o sală de așteptare. Gazda întâlnirii are opțiunea de a refuza intrarea utilizatorilor atunci când ajung în sala de așteptare. Unele instrumente de întâlnire, cum ar fi Zoom, au o modalitate de a bloca utilizatorii.

Zoom: blocați întâlniri

Zoom: blocați întâlnirea

Zoom permite unei gazde să blocheze o întâlnire. Acesta este un proces manual, ceea ce înseamnă că o gazdă este liberă să blocheze întâlnirea oricând dorește, dar nu o poate automatiza, adică atunci când un anumit număr de utilizatori s-au alăturat sau când a trecut un anumit timp.

Întâlnire de blocare zoom – Desktop/Web

Pentru a bloca o întâlnire Zoom, trebuie să fiți gazda. Pe desktop și pe web, urmați pașii de mai jos pentru a bloca o întâlnire.

Începeți o întâlnire și așteptați ca oamenii să se alăture.
Când sunteți gata să blocați întâlnirea, faceți clic pe butonul Participanți.
În panoul care se deschide în partea dreaptă, faceți clic pe butonul Mai multe opțiuni.
Selectați Blocare întâlnire.
Repetați pașii de mai sus și deselectați Blocare întâlnire pentru a debloca întâlnirea.

Întâlnire de blocare zoom – mobil/iOS/Android

Pentru a bloca o întâlnire din aplicațiile Zoom iOS sau Android, urmați acești pași.

Începeți o întâlnire și permiteți participanților să se alăture.
Atingeți butonul mai multe opțiuni din dreapta jos.
Selectați Securitate din meniu.
Activați comutatorul Blocare pentru a bloca întâlnirea.
Dezactivați comutatorul Blocare pentru a debloca întâlnirea.

  Gestionați proiecte, timp, factură, plăți online și multe altele folosind Paymo

Blocarea participanților la întâlnire

Caracteristica Blocare este o caracteristică de securitate utilă, totuși, mulți utilizatori mai fii tentat să-l folosești în mod punitiv, adică să-i pedepsești pe cei care întârzie. Acest mai pare o idee bună, dar dacă utilizați Zoom pentru săli de clasă online, reconsiderați utilizarea funcției de blocare în acest scop. Puteți informa participanții că blocați întâlnirile în avans sau îl puteți debloca pentru intervale mici pe care le-ați anunțat deja.

Concluzie

Blocarea întâlnirii Zoom funcționează indiferent dacă un participant are linkul și parola pentru întâlnire. Nici linkul, nici parola nu garantează intrarea la o întâlnire. Când blocați o întâlnire, tuturor li se spune că este blocată. Dacă trebuie să blocați o întâlnire pentru a ține accesul utilizatorilor nedoriți, oferiți participanților un canal de comunicare în care să vă anunțe că încearcă să intre, astfel încât să îi puteți găzdui.