Automatizați comutarea între profilurile personalizate pe Android cu profilul TF

Îți amintești de acele telefoane vechi care aveau mai multe profiluri încorporate? Cu siguranță a fost util să comutați instantaneu între diferite profiluri în diferite condiții, cum ar fi normal, silențios, întâlnire etc. Stock Android, din păcate, nu are această opțiune încă de la început, iar singura modalitate de a obține această funcționalitate pe dispozitiv ar fi prin instalarea a treia. -aplicații de petrecere sau folosind ROM-uri personalizate precum CyanogenMod care îl au încorporat. Dar ce zici de a crea diferite profiluri și de a le activa automat în consecință atunci când este necesar? Membrul XDA-Developers j2187 a remediat acest neajuns sub forma TF Profile – Profile Scheduler, care vă permite să creați profiluri și să automatizați comutarea acestora într-un mod similar cu Tasker. Detalii dupa salt.

La lansarea TF Profile, aterizați pe un ecran de selecție a profilului, de unde puteți comuta manual între Modul Car, Acasă, Muzică, În aer liber și Sleep. În partea de jos, veți găsi butoane pentru navigarea la secțiunea Profil, Condiție și Setare.

La bază, fiecare profil vă permite să dezactivați anumite setări atunci când acestea nu mai sunt necesare. De exemplu, atunci când sunteți în aer liber, este posibil să nu aveți nevoie de Wi-Fi, așa că aplicația o dezactivează automat când treceți la profilul Outdoors. Pe lângă Wi-Fi, puteți, de asemenea, să comutați și alte funcții ale telefonului pentru fiecare profil, inclusiv Bluetooth, GPS, Mod Avion, Date etc. Puteți, de asemenea, să specificați starea de expirare a ecranului, precum și să lansați anumite aplicații atunci când este declanșat un anumit profil.

  Cum să descărcați jocuri/aplicații cu plată gratuit pe Android - [2023 Edition]

Editarea unui profil nu este deloc dificilă; pur și simplu atingeți și mențineți apăsat pe cel pe care doriți să îl modificați și atingeți Editați din meniul care apare. De asemenea, puteți modifica imaginea curentă a profilului. Profilul TF vă permite, de asemenea, să setați un fundal diferit pentru fiecare profil, care poate fi activat din ecranul Setări. În timp ce versiunea gratuită vă cere să schimbați manual profilurile, varianta Pro a TF Profile vă permite să creați profiluri personalizate și să setați reguli personalizate pentru automatizarea procesului de schimbare a profilului.

Regulile noi pot fi setate navigând la ecranul Condiții, unde trebuie să specificați numele condiției, regula și acțiunea. O regulă poate fi orice, de la o anumită dată, oră, nivelul bateriei etc., în timp ce acțiunea este practic profilul pe care doriți să-l activați atunci când condiția specificată este îndeplinită.

În general, este o aplicație genială pentru configurarea diferitelor setări pentru diferite profiluri. Funcționează fără acces root, dar în cazul în care sunteți rootat, aveți acces și la unele funcții suplimentare.

Instalați TF Profile din Play Store (Liber)

Instalați TF Profile Pro Key din Play Store (Plătit)

[via XDA-Developers]