Aplicația de editare și partajare a fotografiilor Adobe Revel vine pe Android

Cloud computing este prezentat ca următorul mare salt în tehnologia informației. Pe lângă diferite aplicații și servicii care funcționează prin cloud, unul dintre cele mai convingătoare cazuri de utilizare este partajarea fotografiilor. Servicii precum Flickr și Imgur sunt deja populare printre utilizatorii care își partajează imaginile și fotografiile online. Compania din spatele Photoshop, Adobe, rulează și un serviciu similar numit Adobe Revel, care există de ceva vreme. Chiar anul trecut, în septembrie, am revizuit aplicația oficială Windows 8 și RT, iar ieri a marcat lansarea Adobe Revel pentru Android. Aplicația permite utilizatorilor să-și sincronizeze fotografiile online și să le acceseze de pe desktop, mobil și web.

Asemănător cu omologul său Modern UI, Adobe Revel pentru Android permite utilizatorilor să încarce fotografii și videoclipuri, să le organizeze în albume și să editeze fotografii imediat folosind filtre și instrumente de editare de bază, cum ar fi cele din aplicația Photoshop Express a companiei.

Totuși, ceea ce face Revel să iasă în evidență față de alte soluții de backup, editare și partajare în cloud este caracteristica sa de colaborare, care vă permite să implicați alte persoane, astfel încât acestea să poată încărca imagini cu dvs.

Vă puteți conecta la Adobe Revel folosind Adobe ID, contul Google sau Facebook. Utilizatorii noi se pot înscrie rapid fără a părăsi aplicația.

Dacă sunteți un utilizator Adobe Revel, bibliotecile dvs. actuale de fotografii vor apărea automat pe ecranul de pornire al aplicației. Puteți naviga între filele Album, Bibliotecă, Favorite și Activitate folosind glisări orizontale.

  Cum să obțineți insula dinamică a iPhone pe Android

Aplicația vă permite să creați biblioteci noi chiar de pe dispozitivul dvs. Android. Pentru a face acest lucru, glisați din marginea stângă a ecranului, selectați „Creați o nouă bibliotecă” din bara laterală care apare, acordați-i un titlu personalizat și apoi alegeți imaginile pe care doriți să le încărcați în ea. Numărul total de încărcări permise este în prezent limitat la 50 pentru conturile gratuite.

În timp ce vizualizați imagini individuale, puteți să le partajați, să redați o expunere de diapozitive, să adăugați subtitrări sau să o deschideți în Photoshop Express integrat, care funcționează în întregime din cloud. Puteți edita fotografia într-o multitudine de moduri; aplicați filtre, decupați imaginea sau modificați contrastul și saturația inițială. Versiunea editată poate fi apoi setată să înlocuiască imaginea originală.

Adobe Revel pentru Android poate fi preluat gratuit din Magazinul Google Play. Doar accesați linkul de mai jos pentru a-l descărca pe dispozitivul dvs.

Instalați Adobe Revel din Play Store