Apelați persoanele de contact de pe ecranul cu codul de acces al iPhone-ului dvs. utilizând PassDial

Există un echilibru fin de găsit între funcționalitate și simplitate pentru ecranele moderne de blocare a smartphone-urilor. Adăugați prea multe funcții la ecranul de blocare și începe să arate ca ecranul de pornire real. Îndepărtarea prea multor va face să fie prea simplu; un pas inutil înainte de a ajunge la ecranul de pornire. Spre deosebire de Android, utilizatorii de iOS nu pot modifica acest echilibru, deoarece se așteaptă să fie mulțumiți de soluția Apple a ecranului de blocare a smartphone-ului. Asta, desigur, cu excepția cazului în care își fac jailbreak dispozitivul, deschizându-l către o lume de aplicații și modificări puternice.

O astfel de nouă modificare de jailbreak pentru îmbunătățirea funcționalității ecranului de blocare este PassDial. Vă permite să setați anumite coduri – altele decât „parola” care vă deblochează dispozitivul – introducând care apelează un anumit număr predefinit direct de pe ecranul de blocare. Modificarea este genială când te gândești la asta! Are o anumită senzație similară cu Samsung TouchWiz, ceea ce nu este deloc rău.

Știu că am cinci persoane de contact pe care le sun în mod regulat: părinții mei, fratele meu mai mic și doi dintre prietenii mei apropiați. Cu PassDial, pot salva cel puțin 3-4 pași în mod regulat. Nu este nevoie să-mi introduc parola, să lansez Phone.app, să mergi la Favorite și să ating un contact.

Odată instalat, mergeți la Setări > PassDial. De aici, puteți crea până la cinci perechi „număr de telefon și cod” (trebuie să plătiți 1,99 USD pentru versiunea Pro pentru a ridica această limitare). Nu uitați, dacă utilizați codul simplu din 4 cifre, codul din perechea de coduri de contact trebuie să aibă, de asemenea, patru cifre.

  21 de cele mai bune site-uri web freelancing pentru începători

PassDial a fost testat pe un iPhone 4S jailbreak pe iOS 7.0.4. A funcționat așa cum a fost anunțat. Am putut apela rapid un contact de testare chiar din ecranul de blocare, fără probleme. Personal, totuși, nu voi folosi modificarea, deoarece folosesc CleverPin pentru a ocoli cu totul ecranul de blocare atunci când sunt conectat la WiFi-ul meu acasă/universitar, ceea ce înseamnă că nu mi se cere să introduc parola.

PassDial este disponibil gratuit pe Cydia sub repo BigBoss.

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre modificare, lăsând un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.