Android Media Vault criptat deghizat în aplicație de ceas

Fie că este vorba despre protejarea informațiilor financiare sensibile de hoți sau despre ascunderea jurnalelor secrete de coleg de cameră snoopy, păstrarea fișierelor confidențiale în siguranță de privirile indiscrete nu necesită un echipament de ultimă generație sau un software prea scump. În zilele noastre, puteți bloca fișierele sensibile de pe smartphone sau tabletă folosind numeroasele aplicații de securitate disponibile pentru fiecare platformă. O nouă adăugare unică la acest gen pe Android este TimeLock, o aplicație gratuită care vă permite să vă ascundeți fișierele media mobile în spatele unei deghizări. Pentru oricine altcineva care folosește dispozitivul dvs. Android, TimeLock pare a fi o simplă aplicație de ceas, dar ascuns în spatele ei este un seif pentru fotografii și videoclipuri, protejat cu criptare AES de grad militar de 256 de biți. De asemenea, vine cu funcționalitate de alarmă, precum și un mod de andocare „ceas de birou”. Să aruncăm o privire mai atentă.

Dacă telefonul dvs. este adesea folosit de prietenii sau frații tăi învățători, atunci este o idee grozavă să filtrați și să ascundeți fotografiile și videoclipurile pe care nu doriți să le vadă. Chiar dacă le excludeți din aplicația Galerie, acestea pot fi întotdeauna accesate din stocarea locală, cu excepția cazului în care sunt criptate. Aici intervine TimeLock.

Când este lansat pentru prima dată, TimeLock vă ghidează printr-un tur introductiv pentru a vă familiariza cu diferitele sale caracteristici. Odată trecut, trebuie să specificați parola care va fi folosită pentru a cripta fișierele și pentru a accesa ulterior. Iată partea interesantă: ceasul analogic care urmează este ceea ce folosești pentru a seta și a introduce parola. Pur și simplu mutați acționarea minutelor și orelor în pozițiile dorite și atingeți butonul mic din centru pentru a specifica o cheie de parolă.

  4 moduri de a reduce consumul de baterie Google Chrome pe Android

Apoi sunteți dus la seiful media încorporat al aplicației. TimeLock vă păstrează fișierele organizate în funcție de datele la care au fost importate în aplicație. Seiful va fi gol la început, desigur; puteți atinge butonul plus din dreapta sus pentru a importa conținutul dorit. Fiecare fișier adăugat în seif este criptat automat.

De asemenea, puteți atinge „Cameră” pentru a captura imediat o fotografie și a o cripta folosind TimeLock. După ce ați terminat de adăugat fișiere, puteți bloca rapid aplicația scuturând dispozitivul sau pur și simplu închizând aplicația, după care va trebui să introduceți parola pe care ați setat-o ​​mai devreme pentru a accesa fișierele din seif.

Parola poate fi schimbată oricând din meniul Setări al aplicației.

TimeLock este disponibil gratuit pe Google Play Store. Îl puteți descărca pe dispozitivul dvs. din linkul de mai jos.

Instalați TimeLock din Play Store