Adobe InCopy: cost, caracteristici și descărcare

Adobe este cunoscut pentru instrumentele sale de proiectare; Photoshop, InDesign, Fireworks etc. dar deține și unul dintre cele mai populare formate de documente: PDF. Are, de asemenea, un instrument excelent de colaborare numit InCopy.

Adobe InCopy

Adobe InCopy

InCopy este un instrument de colaborare, dar spre deosebire de instrumentele de colaborare pe care le veți găsi în Google Docs sau Microsoft Word, InCopy este un instrument pentru copywriteri care le permite să lucreze alături de designeri. Gândiți-vă la o pagină web care este în proces de proiectare; va avea atât elemente de design, cât și text. În loc să aștepte ca un articol să fie finalizat sau să lucreze independent unul de celălalt, designerii și copywriterii pot colabora la un proiect din aplicațiile lor respective.

Caracteristici Adobe InCopy

InCopy are elemente pentru a menține textul organizat și pentru a-l menține separat de elementele de design.

Separați paragrafele prin margini
Găsiți fonturi
Fonturi de filtrare
Adăugați stil și offset textului
Adăugați imagini și tabele
Adăugați o imagine la tabele
Editați tabelele trăgând și plasând elemente
Gestionați culorile și creați mostre
Adăugați linkuri către text
Potriviți textul în zona/spațiul desemnat disponibil
Puteți menține o galerie a articolelor, fotografiilor, tabelelor, notițelor etc. pe care doriți să le utilizați într-un document și să le accesați oricând aveți nevoie
Există un instrument dedicat pentru note care vă permite să adăugați note în text. Notele se prăbușesc și se extind și nu ocupă spațiu în document
Puteți urmări modificările aduse documentului
Puteți colabora cu alții prin Adobe Creative Cloud
Are suport pentru fișiere Microsoft Word, adică fișiere DOCX și DOC

  Creatorul de site-uri de folosit în 2023?

Cost

Adobe InCopy nu este gratuit. Este, la fel ca toate celelalte produse Adobe, un instrument bazat pe abonament, totuși, este unul dintre cele mai ieftine disponibile. Puteți obține un abonament pentru InCopy pentru 4,99 USD/lună.

Veți avea acces la Adobe Creative Cloud cu acesta, astfel încât nu trebuie să cumpărați separat un abonament la acesta.
La fel ca toate celelalte produse Adobe, există o versiune de încercare gratuită disponibilă pentru InCopy. Îl poți încerca gratuit timp de 7 zile, după care va trebui să cumperi un abonament la el.

InCopy UI

InCopy are o interfață de utilizare destul de simplă. Familiarizarea cu Photoshop sau InDesign nu va ajuta cu adevărat. Va trebui să-l înveți, dar nu este complicat. De asemenea, este ușor. Dacă lucrați ca copywriter, este puțin probabil ca sistemul dvs. să poată face față sarcinilor care necesită multe resurse, motiv pentru care InCopy a fost făcut să ruleze pe un sistem obișnuit.

Concluzie

Dacă trebuie să lucrați la copiere în timp ce proiectarea unei pagini web este în curs, InCopy este un instrument excelent de avut. Instrumentul nu este ceva de utilizat dacă nu colaborați la proiectare. Nu este un instrument de scriere de rutină și nu va înlocui un procesor de documente.