02/08/2023

9 site-uri pentru a găsi muzică fără drepturi de autor pentru videoclipurile dvs

Găsirea muzicii perfecte 🎵 pentru videoclipurile tale este o muncă provocatoare.

Muzica adecvată vă poate duce videoclipul la un nivel mai mare decât orice altceva. Muzica neadecvată vă poate distruge toate eforturile de creare a videoclipurilor în același timp.

Dacă te uiți la diferite videoclipuri de pe YouTube, vei descoperi că fiecare videoclip constă din muzică. Și zi de zi, găsirea celor mai bune melodii și muzică fără drepturi de autor devine agitată pentru producătorii de videoclipuri. Acesta este cazul persoanelor cu constrângeri bugetare mai mici.

Dar înainte de a continua să găsim resurse muzicale fără drepturi de autor, să înțelegem mai întâi despre ce este vorba.

Ce este muzica fără drepturi de autor?

Este o licență care permite cumpărătorului să folosească un ton muzical în mai multe aplicații cu doar achiziții o singură dată. Înseamnă că cumpărătorul nu trebuie să plătească proprietarul muzicii în mod repetat la utilizarea sa recurentă.

Deci, poți avea muzică fără drepturi de autor gratuit?

Da, unii furnizori sau artiști audio vă permit să folosiți muzica lor gratuit. Nu trebuie să faceți nicio plată în avans pentru aceasta. Cu toate acestea, drepturile de autor ale muzicii le vor rămâne. Proprietarul muzicii decide însuși tipurile de licență pentru muzică.

Beneficiile muzicii fără drepturi de autor

Pentru producătorii de videoclipuri, există mai multe beneficii ale utilizării muzicii fără drepturi de autor. Să explorăm câteva dintre ele.

  • Ieftin sau gratuit: muzica fără drepturi de autor oferă o modalitate rentabilă de a adăuga muzică la videoclipurile dvs. Puteți găsi chiar și muzică gratuită, fără drepturi de autor. Diferența constă în calitatea muzicii.
  • Fără probleme legate de drepturile de autor: prin utilizarea muzicii fără drepturi de autor, puteți evita problemele de încălcare a drepturilor de autor.
  • Utilizare repetată: muzica fără drepturi de autor vă permite să o utilizați în mai multe aplicații, în funcție de tipul de licență.
  Ocoliți toate restricțiile pentru a descărca APK-urile aplicației direct pe dispozitivul dvs

Imaginează-ți că ai depus zile și ore de muncă grea creând un videoclip, promovându-l și multe altele. Și în cele din urmă, știți că a fost eliminat din cauza încălcării drepturilor de autor. Acest lucru se întâmplă cu mulți creatori de videoclipuri, în special cu cei care tocmai au intrat în acest domeniu.

Toate aceste lucruri pot fi evitate dacă utilizați muzică fără drepturi de autor. Acest lucru vă oferă o modalitate de a crea videoclipuri valide din punct de vedere legal și o opțiune accesibilă pentru a crea conținut captivant.

Există mai multe site-uri online care oferă muzică fără drepturi de autor. Puteți folosi muzica disponibilă acolo și puteți crea videoclipuri impresionante în mod eficient.

Haideți să explorăm câteva site-uri web bune unde puteți găsi muzică fără drepturi de autor.

Bensound

Bensound oferă muzică protejată prin drepturi de autor și gata de utilizat fără drepturi de autor pentru platforme precum YouTube, TikTok, Vimeo, Twitch, Instagram etc. Obțineți o licență valabilă pentru toată viața, chiar și după ce vă închideți contul sau calitatea de membru.

Muzica fără drepturi de autor pe care o primiți aici include Ambient, Epic, Calm, Dark, Folk, Jazz, Rock și multe altele.

Pixabay

Pixabay vă oferă peste 110000 de melodii muzicale fără drepturi de autor. Aceste melodii sunt ideale pentru utilizare în videoclipuri YouTube, muzică de fundal, podcasturi și multe altele. Pe lângă muzică, puteți obține videoclipuri și imagini fără drepturi de autor.

Toată muzica este disponibilă sub licența Pixabay, ceea ce face piesele sigure. Și, de asemenea, nu aveți nevoie de nicio permisiune de la artist.

  Cum să personalizați gesturile de glisare pe Gmail

Banda sonoră

Soundstripe vă oferă acces la peste 70000 de SFX și peste 8000 de melodii de calitate label. Puteți folosi aceste piese muzicale fără drepturi de autor pe difuzare, YouTube sau mai multe.

Soundstripe, împreună cu muzica sa fără drepturi de autor, oferă și 100 de elemente de editare Tropic Color gratuite.

De asemenea, constă din piese muzicale de la artiști câștigători de Grammy. Categoriile de muzică pe care le puteți explora aici includ clasică, electronică, optimistă, peisaje sonore, acustică, Indie Rock și multe altele.

Iaz5

Pond5 prezintă una dintre cele mai mari biblioteci de muzică stoc care vă oferă acces la milioane de piese muzicale fără drepturi de autor. Toate melodiile sunt sigure pentru YouTube și nu împiedică monetizarea conținutului dvs.

Aici puteți explora piese fără drepturi de autor începând de la doar 5 USD. Piesele pe care le puteți avea includ acțiune, acustică, ambientală, calmă, întunecată, tristă, hip-hop etc.

Sunete epidemic

Căutați muzică fără drepturi de autor pentru videoclipurile, podcasturile sau fluxurile dvs.? Epidemic Sound are o bibliotecă nelimitată de efecte sonore și melodii care sunt protejate prin drepturi de autor.

Licențele pe care piesele sale muzicale vin cu toate drepturile necesare. Puteți avea abonamente personale și comerciale cu Epidemic Sound și vă puteți bucura de o probă gratuită de 30 de zile. Puteți folosi muzica sa fără drepturi de autor pentru a crea conținut pentru YouTube, Twitch, Facebook, Instagram sau altele.

Taketones

Taketones oferă muzică sau coloane sonore fără revendicări pe care le puteți folosi pe orice platformă. Genurile pe care le puteți explora aici includ corporate, cinematografic, folk, rock, ambiental, pentru copii, funk, pop și multe altele.

Cel mai bun lucru despre Taketones este că piesele sale muzicale necesită o editare minimă. Acest lucru se datorează faptului că vin în cea mai mare parte în versiuni de 60, 30 sau 15 secunde, ceea ce le face ușor de utilizat.

  Cum să partajați un fișier Google Docs, Sheets sau Slides ca pagină web

Arhivă muzicală gratuită

Free Music Archive oferă muzică fără drepturi de autor, care este complet protejată prin drepturi de autor. Puteți folosi muzica de la FMA pe diverse platforme precum Facebook, YouTube sau orice podcast.

Această platformă vă oferă acces instantaneu la muzică originală de la artiști independenți. Toată muzica poate fi redată, partajată și chiar descărcată gratuit.

SoundCloud

Explorați o colecție vastă de muzică fără drepturi de autor cu SoundCloud. Melodiile sale fără drepturi de autor sunt ideale pentru trupe, producători de muzică și creatori independenți de videoclipuri.

Puteți folosi melodiile pe orice platformă, cum ar fi Twitch, YouTube etc. și să vă monetizați conținutul fără probleme.

Matrice de mișcare

Explorați online muzica fără drepturi de autor a Motion Array și îmbunătățiți calitatea videoclipurilor dvs. fără probleme de revendicare a drepturilor de autor.

Vă puteți abona la pachetele lor lunare sau anuale și vă puteți bucura de acces nelimitat la biblioteca lor muzicală.

Concluzie

Așadar, dacă vă străduiți să găsiți melodii pentru videoclipurile dvs. care nu cauzează încălcarea drepturilor de autor, încercați aceste site-uri web. Biblioteca lor vastă de muzică vă poate ajuta să oferiți publicului dvs. conținut de cea mai bună calitate, fără încălcări.

De asemenea, poate doriți să explorați cei mai buni editori video open-source.

x