9 jocuri de simulare gratuite pentru utilizatorii de Android pentru a scăpa de realitate

De asemenea, ești pasionat de jocurile de simulare pentru a experimenta lucruri în realitate? Explorați aceste jocuri gratuite de simulare Android pentru a adăuga mai multă distracție.

Scopul principal al jocurilor video este de a scăpa de realitate. Ele permit jucătorului să intre într-un univers diferit prin povești fascinante, grafică uimitoare, peisaje sau mecanici de joc inovatoare.

Este important să ne amintim că jocurile vin în diferite genuri și subgenuri, deoarece conțin atât de multe de oferit. Printre acestea, un gen foarte apreciat sunt jocurile de simulare.

Conceptul care se învârte în jurul jocurilor de simulare

Utilizatorul simulează de obicei sarcini și activități din lumea reală în jocurile video care se încadrează în genul simulării. Deși sunt destinate divertismentului, realismul în cele mai multe dintre ele, fie în ceea ce privește aspectul vizual sau autenticitatea aparentă.

Jocurile de simulare se concentrează uneori doar pe experiență. Acest lucru indică faptul că, deși s-ar putea să nu aibă un anumit complot sau un set de obiective, multe alte jocuri video de simulare sunt de obicei asociate cu un alt gen pentru a-i oferi o atmosferă de joc întreagă.

Unele genuri, cum ar fi viața, afacerile, zborul și construcțiile, ajută și la predarea anumitor aspecte utile în profesiile din viața reală.

Obiectivul unui joc de simulare este de a reproduce fidel funcționarea sistemului simulat și de a oferi jucătorului o interfață realistă.

Aceste jocuri sunt foarte apreciate de jucătorii cărora le place să alerge și să aranjeze planuri virtuale și pot varia de la jocuri recreative simple la simulări mai complicate.

Jocurile de simulare pot stimula creativitatea și invenția, pot îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor și pot aprofunda înțelegerea sistemelor și proceselor.

În plus, pot promova cooperarea și munca în echipă și pot oferi un cadru sigur pentru experimentare și învățare bazată pe eșec. Ele pot ajuta, de asemenea, la o mai bună înțelegere a sistemelor și industriilor din lumea actuală.

De ce sunt populare jocurile de simulare?

Jocurile de simulare oferă management, strategie, acțiune și luptă. Jucătorii care preferă să organizeze și să gestioneze sisteme virtuale și cei interesați să simuleze circumstanțele din lumea reală se bucură frecvent să joace jocuri de simulare.

Jocul de simulare necesită de obicei multă micromanagement și atenție la detalii. Acest lucru se dovedește a fi atât provocator, cât și plin de satisfacții pentru jucători.

Jocurile de simulare oferă un grad de luare a deciziilor și control care poate fi atât solicitant, cât și îmbucurător. De asemenea, oferă jucătorilor un sentiment de imersiune și șansa de a explora alte setări la care altfel nu ar avea acces.

De asemenea, oferă diverse genuri pentru a satisface mai multe interese. Acest lucru le permite să atragă un public numeros și să facă întreaga experiență de neegalat. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri de simulare care te ajută să scapi de realitate.

  Cum să goliți gunoiul pe Android

Adăpost antiatomic

Bethesda Game Studios a creat jocul video de simulare Fallout Shelter. Jucătorii jocului au sarcina să creeze și să conducă Seiful lor, o fortăreață subterană construită pentru a-și proteja ocupanții de pericolele decorului post-apocaliptic al seriei Fallout.

Construirea bazei, managementul resurselor și componentele RPG, cum ar fi nivelurile de caractere și echipamentele, sunt amestecate în acest joc.

Controalele de simulare sunt ușor de utilizat și pot fi înțelese rapid. Aspectele de simulare ale jocului permit utilizatorului să controleze avatarurile din joc așa cum doresc să fie ținute.

De asemenea, utilizatorii pot apăra Seiful de numeroase pericole și pot explora peisajul sterp pentru a descoperi noi locuitori și resurse și pentru a obține întreaga experiență de utilizator a acestui joc de simulare în cel mai bun mod posibil.

În general, Fallout Shelter este un joc pentru smartphone care simulează rularea unui adăpost post-apocaliptic. Jucătorii trebuie să găsească un echilibru între nevoile și dorințele rezidenților lor și resursele limitate de care dispun.

BitLife

În jocul de simulare a vieții bazat pe text BitLife, deciziile jucătorilor afectează modul în care decurge viața lor virtuală. Piesa atinge diverse subiecte, cum ar fi relațiile, sănătatea, educația și angajarea.

Deciziile jucătorilor despre frecventarea școlii, găsirea unui loc de muncă, creșterea unei familii și alte aspecte ale stilului lor de viață ar putea influența cât de fericit și prosper este avatarul lor virtual.

Elementul de simulare al jocului implică simularea diferitelor rezultate ale deciziilor jucătorilor, care pot varia pentru fiecare joc. Include, de asemenea, evenimente reale, cum ar fi îmbătrânirea, pensionarea și decesul.

Conceptul și simularea jocului sunt impresionante pentru a juca. Jucătorii se pot angaja în mai multe mini-jocuri și alte activități pentru a câștiga bani și pentru a crește statisticile personajului lor.

BitLife este un joc distractiv și captivant care le permite jucătorilor să exploreze mai multe căi de viață și să evalueze efectele deciziilor lor. Algoritmul jocului calculează rezultatele deciziilor jucătorului și le afișează realist și dinamic.

Orașul înghețat

Jocul simulator Frozen City vă permite să experimentați dificultățile de a alerga și de a construi un oraș într-un mediu rece și înghețat. Pe măsură ce jucătorii își construiesc și își conduc orașele, ei se confruntă frecvent cu condiții meteorologice realiste, cum ar fi furtunile de zăpadă și viscolul.

Pentru a menține eficiența orașului și a garanta bunăstarea locuitorilor săi, jucătorii trebuie să-și exercite abilitățile manageriale.

Elementele de simulare ale jocului implică gestionarea resurselor, dezvoltarea orașelor și construirea infrastructurii. Pentru a menține supraviețuirea locuitorilor orașului, jucătorii trebuie să gestioneze resursele orașului, cum ar fi hrana și electricitatea, și, de asemenea, să construiască un refugiu pentru a supraviețui condițiilor meteorologice reci.

Pentru ca orașul să funcționeze eficient, trebuie să-și planifice și să-și dezvolte infrastructura, inclusiv drumurile, clădirile și sistemele de transport. Jucătorii trebuie acum să găsească un echilibru între dorințele locuitorilor și resursele limitate de care dispun, ceea ce crește nivelul de dificultate al jocului.

Rebel Inc.

Dificultățile operațiunilor de contrainsurgență și stabilitate într-o națiune fictivă sunt simulate în jocul video Rebel Inc. Jucătorii își asumă poziția de guvernator și se confruntă cu echilibrarea nevoilor populației cu nevoia de a stabiliza țara și de a elimina facțiunile rebele.

  Sugerați căutări de filme pentru film după an, gen și evaluare [Android]

Simularea modului în care populația ar răspunde la activitățile jucătorului este una dintre caracteristicile principale ale jocului. Diverse grupuri cuprind populația și fiecare are cerințele și grijile sale. Dacă aceste cerințe nu sunt îndeplinite, sprijinul pentru rebeli poate crește, ceea ce face ca sarcina jucătorului să fie mai dificilă.

Jocul abordează și problemele contemporane, inclusiv sărăcia, analfabetismul și infrastructura inadecvată. Jucătorii trebuie să ia decizii dificile și compromisuri pentru a-și atinge obiectivele în acest joc solicitant.

Cu designul său excelent și jocul captivant, Rebel Inc. oferă jucătorilor o simulare reală a dificultăților cu care se confruntă operațiunile de contrainsurgență și stabilitate.

Egg Inc.

Jucătorii cultivă găini în jocul de simulare Egg Inc. pentru a produce ouă și a-și extinde fermele. Jocul oferă diverse soiuri de ouă, fiecare cu caracteristici și avantaje unice. În plus, diferite upgrade-uri și clădiri îi ajută pe jucători să-și îmbunătățească fermele.

Jucătorii trebuie să gestioneze resursele, să optimizeze producția și să-și vândă ouăle pentru a obține profit în această simulare a agriculturii din lumea reală. Reprezentarea precisă a jocului a procesului de fabricare a ouălor este una dintre caracteristicile sale principale de simulare.

Jucătorii trebuie să gestioneze dimensiunea și designul cotețelor și altor clădiri, precum și sănătatea și fericirea găinilor. De asemenea, trebuie să controleze resursele necesare pentru producerea ouălor, cum ar fi furajele, apa și energia.

Jucătorii trebuie să ia în considerare toate tipurile diferite de cumpărători din joc atunci când vând, deoarece fiecare are gusturi și nevoi specifice pentru ouă. Câteva componente suplimentare de simulare din joc oferă, de asemenea, experienței profunzime și realism. Îl menține pe jucător angajat.

Simulator de camion

Cunoscutul joc de simulare de camion Truck Simulator le permite jucătorilor să trăiască viața unui șofer de camion. Jocul oferă o gamă largă de tipuri de marfă de transportat împreună cu peisaje realiste și modele de camioane bine desenate. Jucătorii pot modifica vopseaua, decalcomanii și accesoriile camioanelor lor.

Jocul are numeroase locuri din lumea reală, cum ar fi zone urbane, autostrăzi și drumuri de țară. Un motor fizic realist, vreme realistă și trafic realist sunt doar câteva exemple ale caracteristicilor de simulare ale jocului. Jocul modelează și greutatea și manevrarea vehiculelor.

O varietate de obiective, dificultăți și evenimente sunt, de asemenea, incluse în joc pentru a menține jucătorii interesați. Scopul principal al jocului este să-ți dezvolți compania de transport, livrând mărfuri la timp și câștigând bani pentru a-ți moderniza camioanele și a cumpăra altele noi.

Jocul de simulare este lucid de jucat și de înțeles. Actualizările regulate ale jocului îi mențin pe jucători implicați tot timpul.

MudRunner

Un joc de simulare numit MudRunner permite utilizatorilor să experimenteze plăcerea și dificultățile de a conduce vehicule grele în situații off-road. Jucătorii trebuie să treacă prin teren stâncos, noroi gros și pantă ascuțită în cadrul extins al jocului, cu lume deschisă.

Există multe vehicule diferite disponibile în joc, inclusiv camioane, tractoare și mașini grele, fiecare cu abilități și trăsături de conducere unice.

  Populara aplicație de transfer de conținut Android Pushbullet vine pe Windows

Elementele de simulare ale jocului sunt incredibil de realiste și oferă jucătorilor o experiență captivantă. Conducerea pe teren accidentat este dificilă deoarece motorul fizic reprezintă corect greutatea și mișcarea vehiculelor. Jocul are, de asemenea, un sistem meteo cuprinzător, sporind dificultatea jocului și realismul.

MudRunner are mai multe opțiuni de joc, cum ar fi un mod multiplayer și o campanie pentru un singur jucător. Jucătorii trebuie să finalizeze mai multe misiuni și activități în campania single-player, dar în modul multiplayer, ei pot lucra cu prietenii pentru a face față provocărilor complexe.

SimCity

În jocul de simulare pentru construirea orașului SimCity, jucătorii își pot proiecta și conduce orașele digitale. Pe lângă proiectarea și construirea orașelor lor virtuale, jucătorii pot controla și infrastructura, serviciile, populația și economia acestor sate.

Capacitatea SimCity de a replica dinamica planificării și dezvoltării urbane în lumea actuală este una dintre caracteristicile sale principale de simulare. Jocul imită fidel consecințele diferitelor structuri de zonare, infrastructură și servicii asupra expansiunii și dezvoltării unui oraș.

În plus, reproduce efectele calamităților naturale precum cutremure și inundații asupra oamenilor și infrastructurii unui oraș.

Sistemul de transport SimCity este o componentă crucială a simulării. SimCity simulează, de asemenea, aspectele sociale și economice ale vieții orașului. Este un joc de simulare distractiv și provocator, care le permite jucătorilor să experimenteze în mod plăcut și interactiv dificultățile planificării și dezvoltării urbane.

Simulator de aeroport

Jocul de simulare de primă clasă Airport Simulator le permite jucătorilor să experimenteze cum este să gestionezi un aeroport zilnic. Planificarea zborului, operațiunile la sol și gestionarea pasagerilor sunt doar câteva fațete ale managementului aeroportului care sunt simulate în mod realist în joc.

Pentru a spori și mai mult realismul simulării, jocul oferă, de asemenea, o gamă largă de condiții meteorologice și de timp ale zilei.

Controlul planurilor și a traseelor ​​acestora este una dintre cele mai esențiale componente ale simulării. Jucătorii pot organiza fluxul de avioane în și din aeroport, pot atribui porți și locuri de parcare și pot aranja traseele zborurilor.

Controlul operațiunilor la sol de către simulare este o altă componentă crucială. Pe lângă controlul camioanelor cu alimente și bagaje și întreținerea pistelor și căilor de rulare ale aeroportului, jucătorii supraveghează traficul la sol.

Unul dintre aspectele esențiale ale simulării este managementul pasagerilor. Responsabilitatea jucătorilor este check-in-ul impecabil, securitatea, operațiunile de îmbarcare și circulația pasagerilor în jurul aeroportului.

În general, Airport Simulator este un joc de simulare meticulos cercetat și incredibil de realist, care oferă jucătorilor o experiență fascinantă și distractivă în gestionarea unui aeroport.

Concluzie

Permițând jucătorilor să intre într-un mediu virtual și să se implice realist cu acesta, jocurile de simulare oferă o experiență unică. Aceștia se concentrează frecvent asupra sistemelor de modelare din lumea reală, cum ar fi construcția orașului, agricultura sau managementul afacerilor. Acest lucru poate oferi utilizatorilor un sentiment de satisfacție și succes în timp ce își creează și rulează mediul virtual.

Jocurile de simulare oferă jucătorilor o experiență distinctivă și captivantă, scufundându-se într-o lume virtuală și testând diverse tehnici de construcție și management.

De asemenea, puteți verifica unele dintre cele mai bune pedale de zbor/curse pentru a vă îmbunătăți experiența de joc de simulare.