9 jocuri de curse gratuite pentru Android în 2023

Nu există o grabă mai bună decât cea pe care o ai cu jocurile de curse, nu-i așa? Consultați câteva jocuri de curse Android gratuite pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Jocurile de curse, fie că sunt jocuri de curse cu mașini sau jocuri cu curse de biciclete, au fost întotdeauna preferatele majorității pasionaților de jocuri. S-ar putea să fiți cu toții de acord că jocurile de curse provoacă adrenalină atât de necesară, care înlătură orice plictiseală. Jocurile de curse nu sunt doar interesante, ci și extrem de captivante și palpitante.

Ai fi înțeles că cursele se numără printre cele mai populare genuri de jocuri. Cu aceste jocuri, puteți experimenta emoție, energie și satisfacție în timp ce jucați.

Aceste jocuri plăcute ajută la reducerea stresului, la îmbunătățirea concentrării și la coordonarea ochi-mână. În plus, ei sunt responsabili de îmbunătățirea capacității noastre de a lua decizii.

Acest articol va arăta ce sunt jocurile de curse și de ce sunt atât de populare. Împreună cu aceasta, ne vom uita la dinamica unui joc de curse tipic. Mai târziu, vom explora unele dintre cele mai bune jocuri de curse gratuite pentru Android. Ar trebui să încercați unele dintre aceste jocuri de curse Android de top.

Putem numi jocuri de curse cele care se bazează pe automobile și vehicule. Când joacă un joc video de curse, utilizatorul controlează un vehicul fie dintr-un punct de vedere la persoana întâi, fie la persoana a treia. Obiectivul acestor jocuri este să ajungi primul la linia de sosire.

Scopul final al jucătorului este întotdeauna același, indiferent dacă concurează într-o cursă standard de Formula 1, într-un raliu off-road sau chiar într-o competiție gratuită în stil kart.

Ei trebuie să-și depășească rivalii cu cea mai mică marjă folosind reflexele, gândirea strategică și gândirea rapidă.

Multe jocuri de curse le permit jucătorilor să modifice aspectul mașinilor și al circuitelor, crescând valoarea de rejucare. S-ar putea baza pe orice, cum ar fi lumi fictive sau ligi de curse reale. Acestea variază de la mai mult realism în simulările de curse până la mai multe jocuri de fantezie în stil arcade.

Deși jocurile de curse au fost populare de foarte mult timp, ele au intrat în centrul atenției odată cu introducerea esporturilor. Esporturile includ o varietate de competiții, inclusiv jocuri cu împușcături, jocuri video, jocuri de curse etc., unde câștigătorii primesc premii.

Un gen comun în domeniul esporturilor sunt jocurile de curse. Sunt renumiți pentru jocurile lor pline de acțiune și competițiile palpitante. Aceste jocuri atrag o mulțime de spectatori și sunt jucate frecvent în competiții.

  Spionul iconic al revistei Mad vs. Jocul de spionaj este disponibil acum pentru Android [Paid]

În afară de sporturi, există multe alte motive pentru care jocurile de curse sunt populare. Popularitatea jocurilor de curse este în creștere odată cu creșterea numărului de jocuri de curse interesante.

În primul rând, o varietate de jucători se pot bucura de aceste jocuri, deoarece sunt destul de simplu de luat și de jucat. Sunt perfecte pentru difuzare, deoarece sunt distractive de vizionat și de mișcat rapid. În plus, deoarece cursele sunt imprevizibile, orice se poate întâmpla în orice moment, făcându-le pe fiecare interesantă.

Care este dinamica unui joc de curse tipic?

Scopul unui joc de curse tipic este de a oferi utilizatorilor o experiență realistă și palpitantă asemănătoare cursei din confortul casei lor. Un adevărat joc de curse este un joc care te face să te simți exasperat de pierdere și încântat de câștigarea unui joc.

Dinamica unui joc de curse este concepută pentru a reproduce experiența realistă de a călători foarte rapid în mașinile tale preferate.

Componentele care ii atrag pe fanii tari ai jocului de curse sunt anvelopele care țipă, hărțile deschise, sunetul de accelerare a motorului, mobilitatea convenabilă și cutia de viteze atât automată, cât și manuală, precum și un garaj personalizat.

Ceea ce atrage un jucător sunt caracteristici precum cumpărarea, vânzarea și personalizarea unei mașini în garaj cu bani în joc, confruntarea cu concurența online, deblocarea noilor modele de circuite de jocuri de curse și conducerea liberă peste tot.

Mai multe moduri de joc, cum ar fi drifting, drag, sprinting, loop, time-lapse și chiar freestyle, ajută și mai mult la ascensiunea jocului către un succes și popularitate mai mare.

Experiența de joc este îmbunătățită de funcții precum magazinul de componente din joc, containerele de comori, mediile imprevizibile și realiste, implicarea în timp real, obstacole precum bariere stradale, stâlpi de lumină, trafic, avarii auto, benzinării și modul multiplayer.

Acum, haideți să trecem la cele mai bune jocuri de curse gratuite pe care le puteți încerca pe dispozitivele dvs. Android.

Asfalt 9

Asphalt 9 este continuarea binecunoscutului joc de curse, Asphalt 8. Oferă o selecție largă de vehicule, de la Ferrari la W Motors. În plus, jocul oferă o varietate de moduri, cum ar fi Modul Carieră și Multiplayer online.

Grafica Asphalt 9 este cu adevărat uimitoare, cu culori excelente, arhitectură, trasee și peisaje fiind, de asemenea, uimitoare.

Cursele sunt destul de uimitoare, noi, scurte și rapide. Un nou control de conducere numit TouchDrive a fost adăugat și la Asphalt 9 pentru a face cursa mai ușoară și mai plăcută. De asemenea, puteți stabili o comunitate online și puteți lucra cu alți concurenți. Pentru cei cărora le place să joace jocuri de curse cu mașini, acesta este jocul perfect.

Horizon Chase

Aspectul agreabilului pilot de curse de epocă Horizon Chase evocă legendarul pilot de curse arcade din anii 80 Pole Position. Cu peste 70 de piese răspândite în 32 de orașe și cu o grafică retro vibrantă și colorată, Horizon Chase este o tonă de distracție. Datorită comenzilor sale simplificate, are un gameplay distinct față de orice joc de curse actual.

  Problema reală de securitate a Android este producătorii

Cu toate acestea, oferă una dintre cele mai bune experiențe de curse datorită lucrării sale muzicale și grafice excelente. Modalitatea de a câștiga cursa este să depășești rivalii, începând din spatele unui pachet de 20 de mașini. Poți să faci upgrade și să descoperi toate cele 16 mașini disponibile, continuând să câștigi.

Need for Speed™ No Limits

Need for Speed™ No Limits este un joc mobil fantastic acum disponibil și pe Android. Jocul va satura cu siguranță dependentul de adrenalină din noi toți, datorită imaginilor sale uimitoare, a unei tone de vehicule și modificări și a opțiunilor atât pentru controlerele tactile, cât și pentru comenzile de înclinare.

Ca și în alte jocuri de curse, modul de joc se concentrează pe câștigarea curselor pentru a câștiga bani, a-ți stabili reputația în comunitate și a-ți îmbunătăți vehiculele în monștri uriași. Echipa de dezvoltare a jocului a menținut un flux regulat de evenimente pentru a anima lucrurile și a menține jucătorii interesați.

Hill Climb Racing 2

Hill Climb Racing 2 oferă o cursă fantastică, în ciuda faptului că este un joc gratuit. Există mai multe vehicule de achiziționat, upgrade de cumpărat, opțiuni de personalizare a caracterelor și vehiculelor și alte moduri de joc, cum ar fi Aventura offline și Arcade. Puteți juca jocul oricând doriți, deoarece este disponibil offline.

De asemenea, vă puteți construi și opera propria mașină folosind componentele unice. În plus, aveți o varietate de locuri pentru a concura, cum ar fi orașul, deșertul, autostrada și multe altele. Concurează cu alți jucători în timp ce urcăm și coborî pante. În ciuda faptului că este simplist, jocul este foarte distractiv.

Curse CSR 2

Un simplu joc de curse drag este CSR 2 Racing. Jucătorii trebuie doar să cronometreze corect schimbările echipamentelor; nu trebuie să se deranjeze cu direcția. Momentul potrivit și o călătorie bine îmbunătățită ar trebui să vă permită să ajungeți la linia de sosire înaintea rivalului și să câștigați niște bani. Indicatorii vă indică când să executați mișcarea ulterioară.

Automobilele de ultimă generație pot fi achiziționate folosind moneda premium, deși banii standard pot cumpăra modele mai ieftine și pot îmbunătăți componente individuale, cum ar fi cutia de viteze, motorul, admisia și caroseria. Jocul oferă multe activități distractive, cum ar fi vânzarea mașinii, dezasamblarea acestuia pentru a transfera componentele sau reglarea acestuia pentru diferite tipuri de jocuri.

Assoluto Racing

Cu ajutorul fizicii realiste, jocul competitiv de curse pe pistă Assoluto Racing le permite jucătorilor să se deplaseze în derivă, păstrând în același timp controlul total asupra vehiculului lor. Assoluto Racing este o încercare obligatorie dacă ți-a plăcut Asphalt 9, deoarece este identic cu acel joc.

Assoluto Racing oferă o mulțime de opțiuni de personalizare, nu doar estetice. Pentru a se potrivi gusturilor dvs., puteți modifica rapoartele de transmisie, cuplul, cai putere sau suspensia. Oferă-ți o șansă lui Assoluto Racing dacă vrei să te chinuiești cu automobile și să te uiți care este cea mai bună cale de acțiune în orice circumstanță dată.

  Cum să grupați notificările după tipul de aplicație pe Android

Curse de buggy pe plajă

Beach Buggy Racing este un joc de curse cu elemente vizuale care sunt intenționate mai puțin adulte și pun accent pe plăcere în detrimentul eliberarii de adrenalină. Elementele găsite în diferite rase pot fi adunate și folosite pentru a dăuna sau proteja rivalii. Puteți intra într-un haos de curse de kart off-road, în mediul plin de acțiune, plin de surprize în acest joc.

Puteți concura într-o cursă împotriva unui grup de șoferi adversari; fiecare dintre ei are o personalitate diferită și aptitudini specifice. În plus, acest joc oferă o varietate de puteri absurde, cum ar fi Dodgeball Frenzy, Fireball și Oil Slick. În acest joc, puteți debloca și modifica diferite vehicule, inclusiv camioane monstru și buggy-uri.

Trials Frontier

Trials Frontier este un joc de curse cu motociclete și mașini unic. Puteți să vă plimbați cu motocicletele pe circuite foarte captivante în timp ce realizați fapte înfricoșătoare, cum ar fi roți netede, salturi nebunești și răsturnări în aer.

În plus, puteți concura împotriva jucătorilor din întreaga lume și puteți controla clasamentele din întreaga lume pentru fiecare piesă. Singura regulă în acest joc este să concurezi, să explorezi, să faci upgrade și să concurezi.

Trials Frontier oferă pe dispozitivele mobile gameplay-ul bazat pe fizică din seria aclamată de critici Trials. Aveți un control precis asupra bicicletei și vă puteți mișca greutatea pentru a îmbunătăți aterizările, volanurile și trucurile. Buncărul găzduiește sezoane clasate lunare, în care concurezi împotriva cicliștilor din întreaga lume pentru a urca în clasamente și a câștiga.

Mario Kart

Mario Kart este cel mai cunoscut nume din jocurile de curse, iar Mario Kart Tour și-a găsit în sfârșit temelia după câțiva ani de decizii de design îndoielnice. Cu mai multe caracteristici speciale, este experiența tradițională Mario Kart adaptată pentru dispozitivele mobile.

Diverse moduri de joc sunt disponibile doar aici, iar componenta „Tur” se referă la cursuri inspirate de site-uri reale.

În esență, Mario Kart Tour este un joc multiplayer. Puteți concura împotriva prietenilor sau străinilor la nivel local sau online. Deși aspiranții la curse vor aprecia să treacă prin clasament, jucătorii ocazionali se vor bucura cel mai bine de acest minunat joc de curse. Nu vei regreta că ai încercat asta dacă nu poți juca Mario Kart pe o consolă Nintendo.

Concluzie

Ați putea fi plăcut surprins să descoperiți că jocurile de curse sunt printre cele mai competitive genuri de jocuri pentru a încerca și a excela pe Android. Există multe alte jocuri de curse disponibile pe Android care nu au fost incluse în listă, iar altele noi sunt mereu lansate pentru a-i provoca pe cei mai buni concurenți.

Trebuie reținut că dezvoltatorii tuturor jocurilor continuă să actualizeze și să lanseze versiuni mai noi ale jocurilor anterioare pentru a menține interesele jucătorilor. Așa că jocul și încercarea acestor jocuri de curse și a celor mai noi va fi întotdeauna interesant pentru tine!

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune jocuri Android gratuite.