09/25/2022

9 instrumente de corectare pentru a face postarea de pe blog să poată fi partajată

Postările care pot fi partajate sunt prețioase pentru orice campanie de socializare. Dacă vă faceți conținutul și mai ușor de partajat, veți avea ca rezultat o campanie mai eficientă.

Mesajul tău se va răspândi mai repede și vei cheltui mai puțin. Totul este să ajungi la un public mai mare la un ritm rapid, fără costuri suplimentare!

Din acest motiv, au fost dezvoltate mai multe strategii și tehnici. Din ce în ce mai mulți bloggeri le folosesc zilnic pentru a face postările lor de pe blog mai ușor de partajat.

Bloggerii îndeplinesc de obicei diverse sarcini pentru a se asigura că conținutul lor este de înaltă calitate. Printre acestea se numără planificarea, scrierea, corectarea, editarea și publicarea, iar acestea pot fi o bătaie de cap de jonglat simultan.

Calitatea conținutului dvs. va determina de cele mai multe ori cum pot fi partajate postările de pe blog sunteți.

A avea conținut de înaltă calitate va atrage publicul de elită; care este cea care determină cum și unde vor fi publicate și partajate postările tale. Utilizați o varietate de instrumente de îmbunătățire a conținutului pentru a îmbunătăți calitatea conținutului dvs.

Folosind un serviciu online de corecturi profesionale, vă puteți elibera ceva timp pentru a vă concentra pe sarcinile mai solicitante din farfurie. În acest fel, veți avea blogurile dvs. să se extindă prin intermediul platformelor de socializare precum Bush Fire.

Va fi destul de dezamăgitor dacă postările tale nu au sens din cauza unor greșeli minore care ar fi putut fi evitate cu totul. Postările tale trebuie să aibă flux și sens. Serviciile de corectare sunt menite să vă ajute în acest sens.

Fiverr

Fiverr vă permite să aveți acces la un grup internațional de corectori și editori profesioniști. Pe măsură ce vă concentrați asupra scrisului dvs., veți avea ca celelalte postări să fie corectate și editate.

Vă veți putea concentra mai mult pe crearea de conținut de calitate, deoarece veți avea mai mult timp pe mâini după ce v-ați eliberat programul.

Veți avea postările dvs. lustruite de corectori talentați, la o taxă de buzunar excelentă. Există un sistem de securitate bun care asigură că investiția dumneavoastră este protejată, indiferent cât de mică este aceasta.

Acest lucru a făcut din Fiverr unul dintre cele mai de încredere site-uri web pentru liber profesioniști de pe internet.

Pentru noii bloggeri, prețuiește acest site și externalizează aici cât mai des posibil. Chiar și bloggerii experimentați vor fi impresionați de cât de multă valoare pot adăuga site-urilor lor folosind serviciile Fiverr.

  Puteți obține înapoi contul IMVU șters?

Ulise

Ulise este un instrument grozav, conceput pentru bloggeri, cu caracteristica de a-și îmbunătăți productivitatea în timp ce sunt în mișcare. Blogging-ul implică o mare parte a ieșirii din birou pentru a colecta informații pentru postările de pe blog.

O provocare apare atunci când nu poți să scrii pe teren. Nu veți putea surprinde unele dintre detaliile mai fine pentru a le include în munca dvs.

Scrieți pe teren cu această aplicație, punând toate detaliile în timp ce sunt proaspete în minte sau mai bine zis în fața dvs. În acest fel, conținutul tău va fi mai atrăgător pentru public, iar povestea ta va fi vie și mai expresivă.

Abilitățile multiplatforme ale acestei aplicații vă asigură că nu vă limitați la tipul de dispozitiv pe care îl aveți. De asemenea, vă puteți exporta munca în mai multe formate, cum ar fi PDF, sau o puteți exporta direct în WordPress.

Numărătoare ușoară de cuvinte

În timp ce scrieți, este important să țineți cont de numărul de cuvinte. Un scriitor profesionist vă va spune că nu poate scrie fără a lua notă de numărul de cuvinte.

Chiar dacă nu te deranjează cât de lung se dovedește a fi ceea ce scrii, ți se va da întotdeauna o limită a numărului de cuvinte pentru fiecare postare pe blog.

Prin urmare, este important să știți cum să păstrați un echilibru aici. Veți putea ști câte cuvinte să folosiți pe paragraf și pe rând. Easy Word Count vă va informa cu precizie despre câte cuvinte ați tastat.

Lipiți textul în aplicație și vă va oferi instantaneu numărul de cuvinte și alți parametri. Un număr de bloggeri au avut încredere în ea de mult timp, astfel încât bloggerii noi îl pot folosi fără nicio grijă.

Verificator de plagiat

Verificator de plagiat de la Small SEO Tools este o colecție de instrumente de corectare și editare care sunt foarte utile în ceea ce fac și care pot oferi servicii de calitate premium fără costuri.

De remarcat este faptul că verificatorul de plagiat este foarte eficient la verificarea wok-ului pentru plagiat online. Acest lucru vă va asigura că veți preda o muncă autentică chiar dacă împrumutați informații din articole online.

Evitați jena de a vă refuza munca din cauza plagiatului. Este dificil să îndepărtezi o pată de pe reputația ta de blogger profesionist cauzată de piraterie. Evitați acest lucru folosind acest instrument gratuit pentru a vă asigura un conținut de calitate profesională.

  Ce este un atac al „servicii rea” și ce ne învață?

Lipiți textul aici și evidențiază locurile în care munca dvs. pare să aibă similarități cu unele documente online. Vă puteți edita munca online pe măsură ce o verifică din nou. Având conținut original, este mai probabil ca acesta să fie distribuit în rândul cititorilor de elită și cine nu și-ar dori acest public?

Postarea cea mai accesibilă trebuie să respecte o mulțime de reguli gramaticale. Fie trebuie să angajezi corectori profesioniști, fie să înveți aceste reguli. Acest instrument rezolvă această provocare pentru dvs., verificându-vă munca în peste 20 de limbi.

Pentru cei care nu scriu în engleză, nu vă faceți griji, munca dumneavoastră va fi verificată în engleză, precum și în celelalte limbi. Doar lipiți lucrarea în Language Toolși vă va verifica imediat munca și vă va oferi feedback instantaneu.

Editor Hemingway

Editor Hemingway este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile de tastare. Vă permite să identificați deficiențele dvs. la tastare. Lucrarea dvs. este analizată, iar apoi erorile sunt evidențiate în diferite culori și afișate în partea dreaptă cu detalii empirice.

Prin această analiză detaliată, puteți înțelege ce și cum să ajustați în consecință. Prezentarea multicoloră a erorilor este utilă în evidențierea diferitelor tipuri de erori, permițându-vă să discerneți ce tip de erori vă afectează cel mai ușor.

Folosind acest instrument, veți putea ști exact unde să vă concentrați efortul – o caracteristică pe care editorii de text obișnuiți nu o oferă.

Pană

Când utilizați Pană, vi se oferă mostre din munca lor. Acestea vor fi modelele tale de exersare pentru corecturi. După ce finalizați fiecare sarcină, vi se oferă o defalcare a performanței dvs.

Acolo unde ați avut dreptate, ați greșit sau aveți nevoie de ajutor suplimentar vor fi analizate și afișate automat de site.

Exemplele de texte sunt doar texte false care pot fi folosite de mai multe ori, deoarece sistemul le resetează după fiecare sesiune. Poți continua să faci asta până când abilitățile tale sunt perfecte și te poți descurca cu sarcinile care îți ies în cale.

Software Ginger

Software Ginger este o colecție de instrumente este foarte atractivă pentru fiecare blogger. Vă oferă flexibilitatea de a avea toate instrumentele de corectare în același pachet cu editorul de text, astfel încât să puteți îndeplini sarcinile pe care le credeați că nu sunt posibile în scris.

Editorul de text de aici corectează automat erorile de tastare în timp ce continuați să scrieți. În afară de aceasta, vă poate citi articolul cu voce tare și vă poate avertiza despre expresiile cele mai des folosite.

Acest lucru face ca munca ta să pară actuală și, prin urmare, interesantă pentru cititorii tăi. Acesta este un instrument de neprețuit și vă va îmbunătăți semnificativ eficiența. Creează o postare atractivă cu acest instrument și vei capta imaginația cititorilor tăi.

  5 cele mai bune instrumente NIDS de folosit

1 Verificator

Vrei luxul de a avea textul verificat oriunde, fără a fi nevoie să-l muți de la o aplicație la alta? 1 Verificator are capacitatea de a verifica ceea ce tastați, indiferent unde se află – editori de text sau browsere online.

A avea capacitatea de a-ți verifica munca pe orice platformă este ca și cum ai avea capacitatea de a fi mobil. Veți avea minimum de agitație la verificarea postărilor, iar valoarea lor va crește. Îmbunătățirea calității conținutului dvs., chiar și a postărilor pe rețelele sociale, cu ajutorul instrumentelor instantanee și cuprinzătoare, poate îmbunătăți semnificativ cât de partajabile sunt postările dvs.

Concluzie

Aceste instrumente sunt o modalitate eficientă de a îmbunătăți calitatea postărilor dvs. Aceasta nu este o listă cuprinzătoare, deoarece există multe alte instrumente care pot funcționa pentru dvs. Deși nu toate instrumentele sunt garantate să funcționeze, ceea ce contează este modul în care le utilizați.

Nu există nicio aplicație Dumnezeu care să poată îndeplini toate funcțiile. Cel mai eficient mod de a profita la maximum de aceste instrumente este să le folosiți în combinație. O aplicație va minimiza dezavantajele celeilalte, în timp ce altele se vor spori reciproc.

Nu sunt enumerate aici vreunul dintre instrumentele care au funcționat pentru dvs.? V-a dezamăgit vreunul dintre cei enumerați aici sau nu a funcționat conform cerințelor? Contribuiți la acest subiect și împărtășiți-vă părerea despre cum puteți face postările de pe blog mai ușor de partajat.

Scris de Lory

Lori Wade este un scriitor de conținut independent pentru Scriitor înfloritor care este interesat de o gamă largă de sfere de la educație și marketing online până la antreprenoriat. Ea este, de asemenea, un tutore entuziast care se străduiește să aducă educația la un alt nivel, așa cum facem cu toții. Dacă ești interesat să scrii, o poți găsi pe Stare de nervozitate sau Google+ sau găsiți-o pe alte rețele de socializare. Citiți și preluați informațiile utile ale lui Lori!

x